Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testine bi bakarmısınız acilllll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ocağın da kan verdiyseniz eğer sağlık ocağını arayıp kayıt numaranızı isteyin ve labimden kontrol edin yarını beklemeye gerek yok :) Testlere göre de hamile görünüyorsunuz sağlıkla ilerlesin inşallah

Sağlık ocağı değil de belediyenin sağlık merkezinde verdim. Sonucta yarn çıkar sabah gelirsiniz dedi ben de yine de e nabızdan da bakıyorum belki çıkar diye .

Sağlık ocağı değil de belediyenin sağlık merkezinde verdim. Sonucta yarn çıkar sabah gelirsiniz dedi ben de yine de e nabızdan da bakıyorum belki çıkar diye .
E nabıza bu sıra daha geç düşüyor. Sağlık merkezi için bir şey diyemeyeceğim yarın olsun güzel haberler alın inşallah

Eğer barkodun üzerindeki numarayı aldıysanız halk sağlığı laboratuvar bakıp öğrenebilirsiniz e nabızdan önce oraya düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…