Amin canm inşallah vardırCanım var gibi hayırlı olsun
evet var hayırlı olsun kan verin
inşallah güzel sonuçlar alırsınVerdim yarn belli olucak
Sağlık ocağı değil de belediyenin sağlık merkezinde verdim. Sonucta yarn çıkar sabah gelirsiniz dedi ben de yine de e nabızdan da bakıyorum belki çıkar diye .Sağlık ocağın da kan verdiyseniz eğer sağlık ocağını arayıp kayıt numaranızı isteyin ve labimden kontrol edin yarını beklemeye gerek yok :) Testlere göre de hamile görünüyorsunuz sağlıkla ilerlesin inşallah
E nabıza bu sıra daha geç düşüyor. Sağlık merkezi için bir şey diyemeyeceğim yarın olsun güzel haberler alın inşallahSağlık ocağı değil de belediyenin sağlık merkezinde verdim. Sonucta yarn çıkar sabah gelirsiniz dedi ben de yine de e nabızdan da bakıyorum belki çıkar diye .
Amin inşallahE nabıza bu sıra daha geç düşüyor. Sağlık merkezi için bir şey diyemeyeceğim yarın olsun güzel haberler alın inşallah
İnsallah vardırHayırlı olsun çok net şekilde var bence
SElam canım seni uzun zamandır görmüyorum bu forumlarda Gebeliğe hazırlık dan uzaklarda msın yoksaBu test bende de böyle çizgi yaptı iki üç kere falan ama negatifti inşallah sizde vardır
Yeniyim bu konudaSElam canım seni uzun zamandır görmüyorum bu forumlarda Gebeliğe hazırlık dan uzaklarda msın yoksa
Yıldızsavaşçısına yazmıştım aslında :)Yeniyim bu konuda
Çok pardon dikkat etmedimYeniyim bu konuda
ben geliyorum anne burdayim diyo testİkinci test Buda gözle net görülebiliyor kan sonucumda yarn cıkıcak dua edin kızlar
Ya gerçekten mi çok heyecanlıymben geliyorum anne burdayim diyo test
Var evet net görünüyor hemdeHayalet çizgiyi görebiliyorum gözle daha net diyebilirim ilişkinin 15. Gününde dayanamayıp test yaptmm meraktan sizce hamilemiyim
Eğer barkodun üzerindeki numarayı aldıysanız halk sağlığı laboratuvar bakıp öğrenebilirsiniz e nabızdan önce oraya düşerSağlık ocağı değil de belediyenin sağlık merkezinde verdim. Sonucta yarn çıkar sabah gelirsiniz dedi ben de yine de e nabızdan da bakıyorum belki çıkar diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?