Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testine bi bakarmısınız acilllll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor.ben bi ara yaptığımda bariz ikinci çizgi gözüküyodu ama kan da yoktu sonra normal gebelik testinde yine yoktu

Uzak değilim de olmuyor.. eşimin hiz 0 çıktı bende de pko var aşılama deneyeceğiz bakalım benim regl gelirse malum gelmiyor hiç
illlet pco. Benim bir arakdaştada vardı. OĞlu 7 yaşında. Kız bir zayıfladı peşine hsg çektirdi ikinci ayı gebe kaldı. HSG çekildiği ay peşpeşe değerlendirmiş. Ama tabi zayıflamasını büyük ödenmi var. İlaçla falan adet oluyormuş. Histreskopi oldu ilk önce gebe kalamadı yine. Üstüne işte zayıflayınca falan kaldı.

Ben hsg iki kere çektirdim olmadı. Aslinda ben de yediğime dikkat ediyorum ama insülin direncim de çok yüksek malesef o da çok tetikliyormus . Zaten benim sorun gitse de esimin hiz 0 çıktı doktor hiz böyle iken pek normal yolla şans yok diyebilirim dedi regl bekliyorum aşılama deneyelim diyoruz burada da laboratuvar pek kaliteli değil bi tane hastane var ufak nir bir inşallah hiz konusunda sperm seçebilirler umarım. gerçi hâlâ regl olmadım . Bekliyorum gelmek bilmiyor

Eşine takviye verdi mi dr. Hız artabilen bir problem takviye kullalnarak aşabilirsiniz bu sorunu o şekilde aşılama tedavinizi olun derim ben

Bence de var hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…