kızlar gebelikte hangi çatlakkremini tavsiye edersiniz?

ben de 4 aylık hamileyim cnm dr uma son gittiğimde bana hangi çatlak kremini önerirsiniz dedim boşuna kullanma dedi verdiğin paraya yazık değmez hiçbirşey işe yaramaz çok göbeğin büyümezse çok kilo almazsan çatlamaz dedi.ben şimdi bebe yağı kullanıyrm dedim o da boşuna dedi ne bileyim çatlayacaksan çatlarsın herhalde ama ben beyaz tenli olduğum için olmazmış bende pek ole solüyor dr um

Canım ben de beyaz tenliyim hatta sütten beyazım ama accayip catladım annem de de var catlak çok yapı meselesi doktor kullanmayın boşuna krem dedi hiç iişe yaramıyormuş. Benim kullanmadığım krem kalmadı bebe yağı losyon, aktardan özel karışım, badem yağı ama karnım harita gibi önüne gecilmio özellikle 8. ayda felaket oldu yani neyse ki sonradan kırmızılıklar beyazlıyormuş.

bencede yapı meselesi yaa benim gögüslerimde var çatlak şuan 23 haftalığım karnımda henüz birşey yok nemlendirici kullanıyorum sadece o da cildim gerildiği için bu genetik bence annemde çatlak var çok değil ama var yani kuzenim 40 çeşit krem ve yağ kullandı olacağı varsa önüne geçilmez bence

bende 38. haftamdayım 9. aya kadar çatlak olmadı ama bu ay basenlerimde ve popomda oldu badem yağı sürüyordum sadece oda hergün değil sık sık duştaydım zaten cildim kuru kalmıyordu doğru düzgünki zaten bu havalarda kalmasıda mümkün değildi ama son ayımda hafifte olsa var beyazlayınca fakedilmiyor oyüzden kafaya takmaya gerek yok ki ben 63 kiloyla hamile kaldım 7 kilo verdim sonrasında70 kiloyum ee haliylede çatlamalar oluyor ama anne olucaz okadarda olsun ben çok önemsiyordum vücudum bozulmasın diye ama yapılıcak bişey yok. 45 kiloluk kızlarda bile var:)

ben 4.ayımdan itibaren hergün bebe yağı ile masaj yapıyorum karnıma

kızlar 15 haftalık hamileyim ve vazaline başladım bolca sürüyorum vücuduma nemlendirme özellği daha çok oldugundan tercih ettim...

Ben eylul annesiyim..21 günlük olduk bugün..
Bende hiiiç çatlak olmadı hihoyyyt
aktara gittim HODAN istedim..
aktar bana SUSAM YAĞI verdi

SUSAM YAĞI ile ZEYTİN YAĞINI karıştırıp sürdüm...
annemde de olmamış..genetik olabilir

hamılelıgımın basından beri kakao yagı ıle zeytınyagını fısfıslı bı sısede karıstırıp masaj yapıyorum yaklasık 1 satta beklıyorum öylecene. her dustan sonra da eczacı arkadasımın tavsıyesıyle balmondol dıye bır dus yagı kullanıyorum. suan 26 haftalık hamıleyım çatlagım yok ınşallahta olmaz.

25+4 haftalık hamileyim hamile kalmadan öncede şimdi de bebek yağı kullanıyorum gün aşırı şuana kadar bişey olmadı umarım olmaz genetik olduğuna katılıyorum ama nemlendirmekte gerek cildi geriliyor kuruyor bence

Son düzenleme:
canım ben ürederm lipo %10 kullanıyorum. bu çatlak kremi değil kuru pul pul olmuş ciltleri onarmada kullanılan bi nemlendirici. çok memnunum 30.haftam bitiyo daha çatlağım olmadı karnımda. ama göğüslerime kullanmadım. onlar çatladı(( onlarada çatlak görünümünü hafifletici bi krem kullanıyorum. bi estetisyen arkadaşım tavsiye etti faydasını görüyorum. adı madecasol dü galba.

bende ilk hamileliğimde badem yağı ve eczaneden aldığım bi krem vardı onu kullandım (adını hatırlamıyorum) 12 kg.aldım ama hiç çatlağım olmadı.Şu an 10 haftalık hamileyim 12.haftadan sonra tekrar badem yağına başlamayı düşünüyorum.

lierac ve galenic in elancyl kremini kullanıyorum her sabah-akşam. aklıma geldikçe de bioderma ya da nivea gibi nemlendiricilerle nemlendiriyorum, bir de aisha marka hamilelik çatlak yağı karışımı var,onu sürüyorum arada.
annemde fazlasıyla çatlak var, bende o yüzden baya sıkı tutuyorum bu işi. çatlarsam çatlarım ama en azından elimden geleni yapmış olurum:)
bu arada 37.haftaya giriyorum, henüz yok çatlak:)

ben de badem yağı ile kakao yağını kullanıyorum 25.haftadayım hiç çatlağım yok henüz fazla kilo da almadım yalnızca 5 kilo

hamileliğimde 19-20 kg aldım. palmersin çatlak kremini kullandım butter formula olanından. aradada lierac kullandım sabah lierac akşam palmers sürdüm göbeğimde hiç çatlak yok göğüslerimdede olmadı ama eğer kalçanızada kilo alıyorsanız orayıda ihmal etmeyin ben üşendim kalçama sürmeye orada minik minik çatlaklar oluştu bol miktarda. üşenmeyin dikkat edin kendinize çatlağın geri dönüşü yok.

ben de chicco nun kremini kullanıyorum 5. aydan beri şimdi 7. aydayım çok şükür çatlak yok. kremin kokusunun olmaması ve kalıntı bırakmaması özellikle tercih nedenimdi.

Merhaba bir sorum olacak chicco'nun mamma donna çatlak kremini mi kullandınız?
Memnun kaldınız mı?
Teşekkür ederim :)

Merhaba bir sorum olacak chicco'nun mamma donna çatlak kremini mi kullandınız?
Memnun kaldınız mı?
Teşekkür ederim :)

slm canim ben hamile kalmadim ama ablamlardan bilirim bildigin badem yagini sur derim hem ucuz hemde cok etkili canim yinede sen bilirisin bu arada hayirli ugurlu olsun

Ben de Bella B nin ürünlerini kullanıyorum. Doktorumun önerisiyle. Organikmiş ve lanolin içermezmiş. Benim çatlaklarım popomda ve basenlerimde onlar da kırmızı pek görünen yerlerim değil ama olsun. Göbeğimde hiç yok maaşallah. Şimdiye kadar zeytinyağı kullanmıştım göbeğime pırıl pırıl parlıyor valla benden söylemesi. Hızlı kilo alımınan dolayı basenlerime çatlak oluştu. Şimdiye kadar Bella B' nin kremi azalttı ama tamamen geçmedi tabi bakalım inşallah geçer.

Kesinlikle mustela... 3 buçuk hamileyim ben de yeni başladım ama gerçekten sürdüğün anda cildin nasıl yenilendiğini görüosun bikaç haftadada cildin pırıl pırıl ve çok nemli oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…