R rachel_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2011 222 0 46 İstanbul 30 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi alak #41 cileklisakiz .!.: Kesinlikle mustela... 3 buçuk hamileyim ben de yeni başladım ama gerçekten sürdüğün anda cildin nasıl yenilendiğini görüosun bikaç haftadada cildin pırıl pırıl ve çok nemli oluyor.. Genişletmek için tıkla... bende 16+3 üm dr um mustela yı önerdi.ilk 3 ay body shop coco butter kullandım.şimdi mustelaya devam ediyorum.
cileklisakiz .!.: Kesinlikle mustela... 3 buçuk hamileyim ben de yeni başladım ama gerçekten sürdüğün anda cildin nasıl yenilendiğini görüosun bikaç haftadada cildin pırıl pırıl ve çok nemli oluyor.. Genişletmek için tıkla... bende 16+3 üm dr um mustela yı önerdi.ilk 3 ay body shop coco butter kullandım.şimdi mustelaya devam ediyorum.
seyyide Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2011 133 0 0 Ankara 30 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi alak #42 ben badem yağı kullandım,sanada tavsiye ederim cnm.
ESMERALDE_83 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2010 1.013 40 118 30 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi alak #43 Kakao yağı aldım aktardan onu kullanıyorum ama mustelayıda okudum şimdi burdan bir de onu deniycem
E egew Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2010 57 0 96 İstanbul 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi alak #44 ben frei yag diye bir markanin bugday yagini kullandim. Hamileligin son gunlerindeyim ve hic catlagim olmadi . tavsiye ederim
ben frei yag diye bir markanin bugday yagini kullandim. Hamileligin son gunlerindeyim ve hic catlagim olmadi . tavsiye ederim
Kuzucugum My Boys.My love Kayıtlı Üye 22 Ocak 2008 1.268 16 683 A.B.D. 13 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi alak #45 Benim ilk gebeligimde hic catlaklarim olmadi cok sukur.. suan ikinci bebegime hamileyim..bundada olmaz insAllah.. bence illaki catlak kremi kullanmak sart degil onemli olan vucudunuzu nemli tutmaniz nemlendirisi,vucut kremleri kullanabilirsin...
Benim ilk gebeligimde hic catlaklarim olmadi cok sukur.. suan ikinci bebegime hamileyim..bundada olmaz insAllah.. bence illaki catlak kremi kullanmak sart degil onemli olan vucudunuzu nemli tutmaniz nemlendirisi,vucut kremleri kullanabilirsin...
cerebrum77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 1.833 700 163 13 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi alak #46 Kuzucugum .!.: Benim ilk gebeligimde hic catlaklarim olmadi cok sukur.. suan ikinci bebegime hamileyim..bundada olmaz insAllah.. bence illaki catlak kremi kullanmak sart degil onemli olan vucudunuzu nemli tutmaniz nemlendirisi,vucut kremleri kullanabilirsin... Genişletmek için tıkla... Gerçekten adınıza sevindim. Ama bilin ki siz vücudunuzu nemli tuttuğunuz için çatlamadı değil karnınız, bacağınız, poponuz. Sadece genetik yapı bakımından şanslıydınız. Yani o çatlaklar olacaksa olacak; önlemek de, sonradan telafi etmek de ne yazık ki mümkün olmuyor. E tabii estetik bir takım müdahaleleri hariç tutuyorum.
Kuzucugum .!.: Benim ilk gebeligimde hic catlaklarim olmadi cok sukur.. suan ikinci bebegime hamileyim..bundada olmaz insAllah.. bence illaki catlak kremi kullanmak sart degil onemli olan vucudunuzu nemli tutmaniz nemlendirisi,vucut kremleri kullanabilirsin... Genişletmek için tıkla... Gerçekten adınıza sevindim. Ama bilin ki siz vücudunuzu nemli tuttuğunuz için çatlamadı değil karnınız, bacağınız, poponuz. Sadece genetik yapı bakımından şanslıydınız. Yani o çatlaklar olacaksa olacak; önlemek de, sonradan telafi etmek de ne yazık ki mümkün olmuyor. E tabii estetik bir takım müdahaleleri hariç tutuyorum.