• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR GEBELİKTE KAN PIHTLAŞMASI???

beyzanurdmrc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Cağnım kızlar 2 kere kürtaj oldum kan pıhtılaşması olduğu söylendi birinci de test yaptırdım ikincide kese gözükünce iğneye başlandı beta da güzel artıyordu ama kalp atışı alamadık onuda kaybettim sağlıksız gebelik di muhtemelen dendi dün beta verdim 28.1 çıktı sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim aynı sorunu yaşayan oldumu iğne ne zaman başlanmalı

Cağnım kızlar 2 kere kürtaj oldum kan pıhtılaşması olduğu söylendi birinci de test yaptırdım ikincide kese gözükünce iğneye başlandı beta da güzel artıyordu ama kalp atışı alamadık onuda kaybettim sağlıksız gebelik di muhtemelen dendi dün beta verdim 28.1 çıktı sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim aynı sorunu yaşayan oldumu iğne ne zaman başlanmalı
selam canım bende 2 kere kürtaj oldum kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı bende de . Şuan hamileyim hamile kalmadan önce coraspine başladım 1 aya yakın kullandım adet olacağım günde kan tahlili yaptırdım 712 çıktı hemen doktora gönderdim oksapar iğneye başlattı yani kese kontrolüne gitmeden başladım ben iğneye çok şükür sağlıklı ilerliyor.
düzenli kontrolünde olduğun doktor var ise hemen bildir doktoruna en doğru yönlendirmeyi o yapacaktır.
senin adet tarihin gecikmedi henüz sanırım

selam canım bende 2 kere kürtaj oldum kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı bende de . Şuan hamileyim hamile kalmadan önce coraspine başladım 1 aya yakın kullandım adet olacağım günde kan tahlili yaptırdım 712
selam canım bende 2 kere kürtaj oldum kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı bende de . Şuan hamileyim hamile kalmadan önce coraspine başladım 1 aya yakın kullandım adet olacağım günde kan tahlili yaptırdım 712 çıktı hemen doktora gönderdim oksapar iğneye başlattı yani kese kontrolüne gitmeden başladım ben iğneye çok şükür sağlıklı ilerliyor.
düzenli kontrolünde olduğun doktor var ise hemen bildir doktoruna en doğru yönlendirmeyi o yapacaktır.
senin adet tarihin gecikmedi henüz sanır
hemen doktora gönderdim oksapar iğneye başlattı yani kese kontrolüne gitmeden başladım ben iğneye çok şükür sağlıklı ilerliyor.
senin adet tarihin gecikmedi henüz sanırı

senin adet tarihin gecikmedi h

Gecikmem oldu ama ondan önceki günlerde adet gecikmem oldu bende 2 aya yakın coraspirin ile folik asit kullandım şua kaçıncı haftadasınız peki kese gözüktü mü 2 gün gecikince test verdim 28.1 çıktı beta pazartesi günü kormtole gideceğim

Gecikmem oldu ama ondan önceki günlerde adet gecikmem oldu bende 2 aya yakın coraspirin ile folik asit kullandım şua kaçıncı haftadasınız peki kese gözüktü mü 2 gün gecikince test verdim 28.1 çıktı beta pazartesi günü kormtole gideceğim
şuan 10+3 ben ilk verdiğim testten sonra doktorum 2 gün sonra tekrar istedi onda 3517 çıktı tam 5. haftalıktı keseyi gördüğümüzde

Merhabalar benimde kan pıhtılaşma sorunum var. Bir adet kürtajım ve kimyasal gebeliğim var. Gebelik planladığım süreçte coraspirin kullandım yaklaşık 1 ay kadar ve gebe kaldım. Keseyi gördüğümüz zaman iğneye başladık coraspirinede devam. Kendi doktorum kalp atışını beklemeyi uygun gördü ama ben başlamak istedim geç kalmak istemedim o da erken ama uygun gördü ve başladık elhamdülillah bir sorunum yok şu an. 8. Haftadayız

Merhaba ben hamile değilim ama ben de de pıhtı yatkınlığı var doktorunuz iğneye başlattiktan sonra kan sulandırıcı hapı kesti mi yoksa hep hap hem iğne kullanmanizi mi söyledi acaba?

Merhaba ben hamile değilim ama ben de de pıhtı yatkınlığı var doktorunuz iğneye başlattiktan sonra kan sulandırıcı hapı kesti mi yoksa hep hap hem iğne kullanmanizi mi söyledi acaba?
Merhaba hem hap hem iğne kullanıyorum şuan sabah hap akşamları iğne

Merhabalar benimde kan pıhtılaşma sorunum var. Bir adet kürtajım ve kimyasal gebeliğim var. Gebelik planladığım süreçte coraspirin kullandım yaklaşık 1 ay kadar ve gebe kaldım. Keseyi gördüğümüz zaman iğneye başladık coraspirinede devam. Kendi doktorum kalp atışını beklemeyi uygun gördü ama ben başlamak istedim geç kalmak istemedim o da erken ama uygun gördü ve başladık elhamdülillah bir sorunum yok şu an. 8. Haftadayız
Kaseyi kaçıncı haftada gördüm canım bende hamileyim şuan yeni öğrendim coraspirne başlamıştım beta kaç ken öğrendin yada keseyi

Yok kesmiyorlar içmeyi devam ettiriyorlar canım hem hap hem ipme

Merhabalar benimde kan pıhtılaşma sorunum var. Bir adet kürtajım ve kimyasal gebeliğim var. Gebelik planladığım süreçte coraspirin kullandım yaklaşık 1 ay kadar ve gebe kaldım. Keseyi gördüğümüz zaman iğneye başladık coraspirinede devam. Kendi doktorum kalp atışını beklemeyi uygun gördü ama ben başlamak istedim geç kalmak istemedim o da erken ama uygun gördü ve başladık elhamdülillah bir sorunum yok şu an. 8. Haftaday
Gen kaldığınızda betanız kaçtı yani kaçıncı güm geciktiğinde öğrendiniz hamile olduğunuzu

Kaseyi kaçıncı haftada gördüm canım bende hamileyim şuan yeni öğrendim coraspirne başlamıştım beta kaç ken öğrendin yada keseyi
Erkenden beta verip strese girmek istemedim regli gecikince gitmiştim 3 aralıkta 2567 idi betam, 29 ekim-3 kasım regl tarihlerimdi doktora en ilk 9 aralıkta gittim. Keseyi yolk sacı gördük, 19 aralıktada kalp atışını duyduk.

Gen kaldığınızda betanız kaçtı yani kaçıncı güm geciktiğinde öğrendiniz hamile olduğunuzu
Dediğim gibi hemen beta verip takip yapmak istemedim.
29 ekim - 3 kasım regl
21 kasımda hafif silik şekilde görmüşüm testte. Sürekli testle koyulaşmayı takip ettim
3 aralıkta da 2567 beta çıkmış

Dediğim gibi hemen beta verip takip yapmak istemedim.
29 ekim - 3 kasım regl
21 kasımda hafif silik şekilde görmüşüm testte. Sürekli testle koyulaşmayı takip ettim
3 aralıkta da 2567 beta çıkmış
Pıhtılaşma vardı demi sende de bende korkuyorum işte gitmek istemiyorum biraz bende mi beklesem

Sence bir sorun olur mu bende beklesem iğneye hemen başlanması mı lazım ki
Yani zaten bence son regline göre hesap yapıp 5. Hafta içerisinde gitmelisin iğneyle alakasız. Çünkü kese yerleşmiş mi işte dış gebelik mi yolk sac var mı yok mu vs için o hafta gidilmesinde fayda var

Yani zaten bence son regline göre hesap yapıp 5. Hafta içerisinde gitmelisin iğneyle alakasız. Çünkü kese yerleşmiş mi işte dış gebelik mi yolk sac var mı yok mu vs için o hafta gidilmesinde fayda var
Çok sağol canım hakkını helal et muhtelemen benim ki geç döllenme olarak düşünüyorum hesaplama ma göre

Back
X