Kızlar geç mi kaldım ben ya

efsane4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
394
386
Kızlar selamm.. Böyle rahat rahat oturrken panık olmaya başladm.Mayısn 31 de düğnm var ama hala gelinlk eşyalar nerdeyse tüm alışveriş duruyor.Ev tutulmadı.Ben bi şehırde çalışıyorm.Nişanlımda başka şehırde..Üstelik ailelelerde farklı yerlerde :KK14: Yani anlayacagnz çıkamıyorum işden de netten dolanıp duruyorm alşveriş noktasında..Benım gibi olanınız var mı ?

Eğer gelinliğinizi diktirecekseniz yavaştan geç kalıyorsunuz. Haziran 12 de düğünüm var 2 hafta önce anlaştım kadın biraz geç kaldığımı söyledi. ama hazır olacaksa zamanınız biraz daha geniş. Mobilyalarımı yeni aldım 4 hafta teslimat süresi var ben +1 ekliyorum çünkü her zaman güven olmuyor. yani en geç 6 hafta önceden sipariş vermek lazım. bide benim 4 hafta yıllık iznim var onu kullanacağım biraz rahatım. eğer öyle bir durumunuz yoksa bence evi tutun.

Evet bende hazırda istedıgım gıbı gelnlk bulamazsm buyuk ıhtımal diktrcem.Mobılya noktasnda haklsnz.Artık harekete geçmemıiz lazım nişanlmn izni az oldgndan dugune yakın izn almak ıstıyor.En ıyısı ben harekete gecym.

eğer dikim düşünüyorsanız en kısa zamanda harekete geçin. mobilyalarınıza araştırın bir kaç model beğenin seçmeniz kolay olur az vakit kaybedersiniz.

Kafamda bişeyler oluştu en ıyısı randevu alıp gezmek..Bıran once karar vereyımde enazndan içm rahat etsn.Boyle iyice stres olcam anlaşlan:KK55:

Ama sizn maşaalhanz var.Hiç oyle olamadım ya..herseymi son vakte bırakıyorum:KK23:

Ben de bu rahatlıktan istiyorum yaa ben de aşırı stresliyim yetişmicek diye korkuyorum oysa hazır yani bi çok şey. :KK16::KK53:

Ben de bu rahatlıktan istiyorum yaa ben de aşırı stresliyim yetişmicek diye korkuyorum oysa hazır yani bi çok şey. :KK16::KK53:
Canımhazırsa dert etme..ben hala harekete gecmedm.Nişanlm hstalandı..Aslında eve karar verırsekgerı gelır dıyorm.Bakıyorm mobılyalarda klask takımları kafaya koydm.Onlarıda hemen ayarlrm dıye rahatlattm kednımı..Ama hala şu gelınlk ve kınalk benı dusnduyor..Mısal kınada bındallı gıycektm.Herkes çok şık olacak sonuk durmaktan korktum kabarık bısey gıyym dıyorum..Hala bu noktadalrda kararszm o_O

Canımhazırsa dert etme..ben hala harekete gecmedm.Nişanlm hstalandı..Aslında eve karar verırsekgerı gelır dıyorm.Bakıyorm mobılyalarda klask takımları kafaya koydm.Onlarıda hemen ayarlrm dıye rahatlattm kednımı..Ama hala şu gelınlk ve kınalk benı dusnduyor..Mısal kınada bındallı gıycektm.Herkes çok şık olacak sonuk durmaktan korktum kabarık bısey gıyym dıyorum..Hala bu noktadalrda kararszm o_O

Canım valla ben seni panik etmekten korkuyorum aslında ama artık halletmen lazım bişeyleri. Gelinliğine karar ver, bindallı için facebookta 'Dikiş Evi' diye bi sayfa var oraya bak derim mükemmel şeyler var ben uzak olduğum için sadece bakmakla yetiniyorum :KK70:
Davetiyelerinize karar verin aradan çıksın, mobilya tarzın konusuna karar verirsen ne istediğini bulursun biz 3 kez dolaştık 4. kez aldık hepsini bi yerden, kalitesine güvendiğin bi yer olsun modalife'dan uzak dur. Ev kira olacaksa ve bütçenize uygun evler varsa erken tutmamış olmanız ideal fazladan 1 ay kira vermemiş olursunuz. Beyaz eşyalarda da güvendiğin markadan gir al çık şans işi çünkü en kalitelisini de alsan olmayacaksa olmuyor.
En önemlisi balayı, onu hallettiyseniz onun hayaliyle her şey yolunda gider :KK70:

Davetıyeler bastrlsn secelım hemen dogru dıyosn canım.Evlerı belırledm netten gezıp karar vercez kısmetse.İnegol mbılya dusunuyorm ama bakalım cok kulfetlı olmazsa..İnan burdakı yorumlrı okudum inegöl mobılyayı çok methetmşler markaya karar veremdm oyle bı fıkrımde yok ılla şu olsun dıye .Amaaa eveet balayııı onu hemen acıl karar vermek lazım :KK14::KK55: Aydın cıvarı düşünüyorm.Şöyle kafamı dınleyım sakın olsun da dıyorum hem eğlencelıde olmalı :KK49:

Davetıyeler bastrlsn secelım hemen dogru dıyosn canım.Evlerı belırledm netten gezıp karar vercez kısmetse.İnegol mbılya dusunuyorm ama bakalım cok kulfetlı olmazsa..İnan burdakı yorumlrı okudum inegöl mobılyayı çok methetmşler markaya karar veremdm oyle bı fıkrımde yok ılla şu olsun dıye .Amaaa eveet balayııı onu hemen acıl karar vermek lazım :KK14::KK55: Aydın cıvarı düşünüyorm.Şöyle kafamı dınleyım sakın olsun da dıyorum hem eğlencelıde olmalı :KK49:

Canım inegöl kesinlikle çok kaliteli zaten çoğu mobilyacı artık inegölde yaptırıyor, benimkiler de inegöl. Davetiyeyi halledin de çıksın aradan gerçekten, balayında geç kalmayın tam zamanı şu günler. Biz hareket seviyoruz Voyage Belek'i tercih ettik, fikir olsun diye söylüyorum ets tur otelleri kesinlikle çok iyi. Ama sesiz sakin mekanlar hakkında bilgim yok maalesef.

Canım inegöl kesinlikle çok kaliteli zaten çoğu mobilyacı artık inegölde yaptırıyor, benimkiler de inegöl. Davetiyeyi halledin de çıksın aradan gerçekten, balayında geç kalmayın tam zamanı şu günler. Biz hareket seviyoruz Voyage Belek'i tercih ettik, fikir olsun diye söylüyorum ets tur otelleri kesinlikle çok iyi. Ama sesiz sakin mekanlar hakkında bilgim yok maalesef.
Canım çok sağol bı bakayım cıdden..Çok yorulcgmz için bıraz sakın olsun dıyorum ama bakaym hemen :KK69:

Canım yorumlara bıraz göz gezdrdm iyi bı tercıh olmuş.Gayet hoş inşaallah çokça eğlenrsn :KK49::nazar:

Benim de 31 Mayısta aynı tarihte geliniz :) Bizim ev tutuldu ancak eşyalar alınmadı, gelinlik yok, aynı sizin gibiyiz. Ama bu hafta başlayacağız. Gelinliği de diktireceğim haftaya kumaş almaya gideceğiz. Siz de artık ev aramalarına başlayın, eşyaları nereden alacağınıza neler alacağınıza karar verin liste yapın. Ev tutulunca badanasını boyasını yaptırın eşyalarını alın yerleştirin. ama gelinlik için eğer moda evi ile görüşecekseniz acele edin çok yavaşlar. Tanıdık birine diktirecekseniz zaten size ne zaman teslim edeceğini söyler. Strese gerek yok :) Ben de acaba bir ben mi rahatım diyordum. :)

Hala ayniyiz biz canım.Nisanlm bi hastalk atlattı.Bu hafta hızlıca ev bakıp tutcz.Hemen boya falan yaptrp temizletrz,bu hafta onları halledersek.Davetiyeler basılıyor o da çıktı inşaallah aradan.Bi kınalık beğendim ama kararszlk var iyice gezeyim sonra karar vereyim diyorum..Gelinlik artık hazırda bisey begemrsem karar vercem,dikime güvenim kalmadı..Kısmet bakalım.Ayy mobilyalar ev duzme zaten sonraya kaliyor.Balayını ise nişanlım planlamis söylememekte kararlı..Bakalım bi atlatalm hayırlısı ile su hazırlıklari :KK69:Evimi öyle hazır görmek istiyorum artık.Surda bisey kalmadı.

X