Zaten kendim icin vermek istiyorum bende istemiyorum boyle olmak ama kaldiki kv bunu cok dillendirdi.orda kilo verdim dediler burda vermisin oda dediki sen burda kilo aldinn yaaaa varya cok sinirr bi insanHic dogum yapmayip da kilolu da olabilirsiniz! Kadinlara bir dayattilar zayiflik = guzellik, hic de degil. Saglik icin zayiflamayi anlarim ama siz kendinizi guzel hissediyorsaniz milletin demesiyle hic de hirs mirs yapip zayiflamaya calismayin.
Cok takmayin, cahil insanlar baskalarinin vucutlari hakkinda soz sahibi olabileceklerini saniyorlar malesef! Kvniz bu tur yorumlar yaptiginda ben boyle cok guzelim, esim beni boyle cok begeniyo deyin. Tekrar tekrar dusunup de kendinizi uzmeyun. Milletin elestirileriyle yasamaya kalksak oo bastan yaratilmamiz lazim hepimizin.Zaten kendim icin vermek istiyorum bende istemiyorum boyle olmak ama kaldiki kv bunu cok dillendirdi.orda kilo verdim dediler burda vermisin oda dediki sen burda kilo aldinn yaaaa varya cok sinirr bi insan
Merhaba arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve 2 cocuk annesiyim oglum 2.5 kizimda 1,yasinda ust uste olduklarindan haliyle kilom fazla 79 kiloyum ve 1.70 boyundayim.Izine kaynanamin yanina gittik bu yaz ve dediklerine cok kirildim. Oturuyoruz bi gun dediki sen yemisin yemisin sicmamisin terbiyesiz kadin bu soylene bilecek laf midir okadar kizdimki anlatamam kendisi zaten yuzsusn teki utanmaz ve patavaksizin teki.bir kerede gezneye gittik kaynanam ben cocuklar ve kizi bide kizin cocuklari,bi kac seyi ben odedim paralari yok diye kizi demis ki annesine xxx odemisi ayip oldu uzulmus gorumcem,kaynanamda demiski oda oglumun parasini harciyo niye uzuluyonki demis eve geldi kaynanam anlatti bizat dediklerini.Ben harcicam tabi ben dost hayati mi yasiyom nedemek bu adilik degilmi bu?sinirden olmek uzereyim bu ne rezalet ve bunun gibi bir suru sey iste,biz eve tatli.aliyoz.mesela az ye diyo kizina gelince ye,ye kizim sen ne yedin diyo halbuki benden kilolu pesinde dolaniyo ye diye bana bir kere,ye demedi ben misafir gitmisim.allah icin gorumcem cok iyi iki kardesi daha var esimin cok iyiler ama annesi rezilin teki.okadar gucume gittiki bu yaptigi biz oraya gezneye gittik hep beraber suraya buraya gotursun oglum bizi diyo esimde annesiyle anlasamiyo pek hep kiziyo onun konusma tarzina tabi bu dediklerini orda demedim buraya gelince kavga,ettik esimle senin.annen soyle boyle yapti dedi diye cunki dusundukce,cildiriyorum laflarina ooo daha neleri var anlatsam sasarsiniz iyiki uzaktayim bu cirkefden
Arkadaskar siz napardiniz ya bu yapilanlara ben sahsen daha suratina bammicam nede yanina varirim
Kilonuzun öncelikle çocukla alakası var. Kaynananıza yada yorum yazanlara bakmayın.
Kaynananıza gideceksiniz de yğzüne de bakacaksınız. Çünkü o eşinizin annesi. Gittiğinizde bi daha yeme falan derse eşini geldiğinde " hayatım dışarı çıkıp yemek yiyelim annen lokmalarımı sayıyo" dersin olur biter. Para konusuna gelince de bi daha hiç birşey ısmarlamayın da almayın da. Bırakın onlar harcasın. Ev sahibi evsahipliğini misafir misafirliğini bilecek.
Zaten tam agzi burnu dagitilacak bi kadin pess yani anneme dedim boyle boyle dedi kv sok.oldu anacim bi daha gitmicen yanina,dediHu huuu o ne öyle
Yemiş yemiş tövbe tövbe
Ağzını burnunu kırardım
Canim zaten kilo veriyorum hem onu ilgilendirmez benim kilom .öncelikle kilo verin.
umursamayın.daha fazla rencide etmeye çalışırsa,iyi niyetli dediğiniz görümceniz aracılığıyla uyarın.
sessiz kalmayın.
Bir de 25 kilo verdim demişsiniz ya tebrik ederim nasıl gitti o kilolar anlatır mısınız az da olsa ya da bana özelden yazar mısınız ?
yazarsa sizde bana yazın özelden lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?