• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar gelde sinir olma?

Hic dogum yapmayip da kilolu da olabilirsiniz! Kadinlara bir dayattilar zayiflik = guzellik, hic de degil. Saglik icin zayiflamayi anlarim ama siz kendinizi guzel hissediyorsaniz milletin demesiyle hic de hirs mirs yapip zayiflamaya calismayin.
Zaten kendim icin vermek istiyorum bende istemiyorum boyle olmak ama kaldiki kv bunu cok dillendirdi.orda kilo verdim dediler burda vermisin oda dediki sen burda kilo aldinn yaaaa varya cok sinirr bi insan

kayınvalideniz de terbiyesizlik yapmıs ..
spor yaparak kilo verebilirsiniz ..

Zaten kendim icin vermek istiyorum bende istemiyorum boyle olmak ama kaldiki kv bunu cok dillendirdi.orda kilo verdim dediler burda vermisin oda dediki sen burda kilo aldinn yaaaa varya cok sinirr bi insan
Cok takmayin, cahil insanlar baskalarinin vucutlari hakkinda soz sahibi olabileceklerini saniyorlar malesef! Kvniz bu tur yorumlar yaptiginda ben boyle cok guzelim, esim beni boyle cok begeniyo deyin. Tekrar tekrar dusunup de kendinizi uzmeyun. Milletin elestirileriyle yasamaya kalksak oo bastan yaratilmamiz lazim hepimizin.

Merhaba arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve 2 cocuk annesiyim oglum 2.5 kizimda 1,yasinda ust uste olduklarindan haliyle kilom fazla 79 kiloyum ve 1.70 boyundayim.Izine kaynanamin yanina gittik bu yaz ve dediklerine cok kirildim. Oturuyoruz bi gun dediki sen yemisin yemisin sicmamisin terbiyesiz kadin bu soylene bilecek laf midir okadar kizdimki anlatamam kendisi zaten yuzsusn teki utanmaz ve patavaksizin teki.bir kerede gezneye gittik kaynanam ben cocuklar ve kizi bide kizin cocuklari,bi kac seyi ben odedim paralari yok diye kizi demis ki annesine xxx odemisi ayip oldu uzulmus gorumcem,kaynanamda demiski oda oglumun parasini harciyo niye uzuluyonki demis eve geldi kaynanam anlatti bizat dediklerini.Ben harcicam tabi ben dost hayati mi yasiyom nedemek bu adilik degilmi bu?sinirden olmek uzereyim bu ne rezalet ve bunun gibi bir suru sey iste,biz eve tatli.aliyoz.mesela az ye diyo kizina gelince ye,ye kizim sen ne yedin diyo halbuki benden kilolu pesinde dolaniyo ye diye bana bir kere,ye demedi ben misafir gitmisim.allah icin gorumcem cok iyi iki kardesi daha var esimin cok iyiler ama annesi rezilin teki.okadar gucume gittiki bu yaptigi biz oraya gezneye gittik hep beraber suraya buraya gotursun oglum bizi diyo esimde annesiyle anlasamiyo pek hep kiziyo onun konusma tarzina tabi bu dediklerini orda demedim buraya gelince kavga,ettik esimle senin.annen soyle boyle yapti dedi diye cunki dusundukce,cildiriyorum laflarina ooo daha neleri var anlatsam sasarsiniz iyiki uzaktayim bu cirkefden
Arkadaskar siz napardiniz ya bu yapilanlara ben sahsen daha suratina bammicam nede yanina varirim

Kilonuzun öncelikle çocukla alakası var. Kaynananıza yada yorum yazanlara bakmayın.
Kaynananıza gideceksiniz de yğzüne de bakacaksınız. Çünkü o eşinizin annesi. Gittiğinizde bi daha yeme falan derse eşini geldiğinde " hayatım dışarı çıkıp yemek yiyelim annen lokmalarımı sayıyo" dersin olur biter. Para konusuna gelince de bi daha hiç birşey ısmarlamayın da almayın da. Bırakın onlar harcasın. Ev sahibi evsahipliğini misafir misafirliğini bilecek.

ağzı bozuk insanları hiç sevmem, kv.nizin kızıyla sizin aranızdaki adaletsizliği bana hepimizin bildiği hikayeyi hatırlattı.

ANNE VE KAYNANA FARKI
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,

“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.

Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.

Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk…

Bir daha yuzunu gormeye niyetim yok okadar,sogudum ki yaptiklarindan.
Dedigin dogru arkadasim bize gelince parasi yok inanirmisin evinde,bir kilo bulguru yoktu bide marketede gitmez bisey almaz, coluk cocugum geldi diye insan yapar alir biseyler ama nerdeee.
Benim almami bekliyo yaaa ayiptir ya.ben bi kac,kere aldim aldiklarimida yemis bisey birakmamis terbitesiz iste aldiklarimi dagitiyo torunlarina kac kere yapti ama almaya gitmiyo haziri dagitmak kolay varya nefret ettim ondan gorgusuz insan.
Gecen esim annesini arayip bagrip cagirmis yaptiklarindan dolayi ben bi daha asla,sana bu tarz konusamicak dedi hos zaten gitmicem yanina esim tabi gitmek istiyo ama onada dedim ananin yanina varmam daha !!!
Kilonuzun öncelikle çocukla alakası var. Kaynananıza yada yorum yazanlara bakmayın.
Kaynananıza gideceksiniz de yğzüne de bakacaksınız. Çünkü o eşinizin annesi. Gittiğinizde bi daha yeme falan derse eşini geldiğinde " hayatım dışarı çıkıp yemek yiyelim annen lokmalarımı sayıyo" dersin olur biter. Para konusuna gelince de bi daha hiç birşey ısmarlamayın da almayın da. Bırakın onlar harcasın. Ev sahibi evsahipliğini misafir misafirliğini bilecek.

öncelikle kilo verin.
umursamayın.daha fazla rencide etmeye çalışırsa,iyi niyetli dediğiniz görümceniz aracılığıyla uyarın.
sessiz kalmayın.

öncelikle kilo verin.
umursamayın.daha fazla rencide etmeye çalışırsa,iyi niyetli dediğiniz görümceniz aracılığıyla uyarın.
sessiz kalmayın.
Canim zaten kilo veriyorum hem onu ilgilendirmez benim kilom .
Ilk once takmadim onu ama hep tekrarladi sonra bende patladim lafimi dedim sineye cekmedim dediklerini.
Agzi durmuyo zaten hep olumsuz konusur zehir,etti izini bana o.
gorumcem takma,dediklerini annemin diyo ama gelde,takma.
Gorumceme demeye calistim ama,sonradan vazgectiydim..

Back
X