Zaten deme sebebim keyfi icin alinmadi kilo oyuzden belirtim ve yuzune karsi da dedim arkasindan konusmuyorum cunki yenilecek yutulacak,laflar degilKilonuzu cocuk dogurmakla bagdaştirmayin yuzlerce kadinin yaptigi gibi savunma heralde bilmiyorum neyse beni ilgilendirmez arkadan sayacaginiza yuzune tatli sert sekilde soyleyebilirdiniz.. rahatsizliklarinizi iyi geceleer
hic sorm a arkadasim iyiki uzaktayim yoksa coktan buyuk kavga cikmisti insanda azicik edep olur bukadarinada pesIyiki uzaksiniz cekilmez bir kaynana türü. Aslında haketmedikce büyüklere bunu demem ama şarkı da iyi demiş kaynananin adini kuyruklu yılan koydum diye.
Evet suana kadar 25 kilo verdim ve zayiflamaya devam ediyorum iyicene hirslandim bu olanlardan sonraTerbiyesizlik etmis bosverin zaten uzaktasiniz. Ama hirs yapin zayiflayin.
Hi
hic sorm a arkadasim iyiki uzaktayim yoksa coktan buyuk kavga cikmisti insanda azicik edep olur bukadarinada pes
Benimde deme sebebim keyfi ALINIYOR oyuzden cocukla bagdastirmayin dedim her bebisi olan 10-20 kilo almiyo dikkat ediyor hamileyim diye abanmiyor hadi sislikti vs neyse dogurduktan sonra atilir bunlar alindiysa fazla cok cabuk verilir ama genelde "dogurdum" un arkasina gizlenilip rahat takiliyolar biraz arastirirsaniz dogru yerlerden demek istedigimi anlarsiniz kusurabakmayin cok yazdim ama evlenip dogurup 40kilodan 60a cikip oylede kalip dogurdum diyip oturuyolar adamda begenmese suc garibim bisiyde diyemez zaten neyse yuzune rahatsizliginizi belli ettiginiz haldd anlamiyorsa daha az gorusun yada size yaklastigi gibi yaklasin ki gorsunArka
Zaten deme sebebim keyfi icin alinmadi kilo oyuzden belirtim ve yuzune karsi da dedim arkasindan konusmuyorum cunki yenilecek yutulacak,laflar degil
Sizin çocuğunuz yok sanırım ama çocuk doğurmak tabikide kilo aldiriyor bu yüzden bagdastiracak tabiki de en azı 12 kilodur genellikle uzaktan konuşmak kolay iyi gecelerKilonuzu cocuk dogurmakla bagdaştirmayin yuzlerce kadinin yaptigi gibi savunma heralde bilmiyorum neyse beni ilgilendirmez arkadan sayacaginiza yuzune tatli sert sekilde soyleyebilirdiniz.. rahatsizliklarinizi iyi geceleer
Ya zaten cogunu demedim esime ama esimde dedi buyuk terbiyesizlik etmis diye ne dedini bilmiyor ama insan uzuluyo kalp kirmaya ne gerek varki.aklima geldikce sinirim tavan yapiyoAmann boşver zaten eşinde iyi anlasmiyormus.ya her şeye rağmen onu savunsaydi.
Ayrıca esine de sürekli annesinin yaptıklarını anlatıp şikayet edip bunaltma.
Ne derse desin umrunuzda olmasin.esinle cocugunla mutlu ol gerisi önemli değil
Benimde deme sebebim keyfi ALINIYOR oyuzden cocukla bagdastirmayin dedim her bebisi olan 10-20 kilo almiyo dikkat ediyor hamileyim diye abanmiyor hadi sislikti vs neyse dogurduktan sonra atilir bunlar alindiysa fazla cok cabuk verilir ama genelde "dogurdum" un arkasina gizlenilip rahat takiliyolar biraz arastirirsaniz dogru yerlerden demek istedigimi anlarsiniz kusurabakmayin cok yazdim ama evlenip dogurup 40kilodan 60a cikip oylede kalip dogurdum diyip oturuyolar adamda begenmese suc garibim bisiyde diyemez zaten neyse yuzune rahatsizliginizi belli ettiginiz haldd anlamiyorsa daha az gorusun yada size yaklastigi gibi yaklasin ki
Aradan 1 ay gecti bu olayin kendiside 50 yasinda ama ne bilim soylenilecek sey vardir bide soylenmicek zaten ilk ustunde durmadim ama birikti birikti boyle birden patladi isteBelli ki patavatsız o zmn ilgilenmeyin.Söylesin söylesin dursun ne önemi var.Ayrıca kilonuz fazla değil yaşlı bir kadının lafına bu kadar takılmayın ne olur bir de ne kadar zaman geçmiş üstünden boşverin gitsin...
Abur cubur yemiyorum bide hala emziriyorum galiba en buyuk zayiflamamda etken bu bide cocuklarin pesinde kosturmaktan haliyle gitti kilolat bazilari taniyamiyo beni :)Bir de 25 kilo verdim demişsiniz ya tebrik ederim nasıl gitti o kilolar anlatır mısınız az da olsa ya da bana özelden yazar mısınız ?
Zaten verdim 25 kilo ustune kilo almiyorumki hem onu ilgilendirmez ona mi dusmus benim kilom!Benimde deme sebebim keyfi ALINIYOR oyuzden cocukla bagdastirmayin dedim her bebisi olan 10-20 kilo almiyo dikkat ediyor hamileyim diye abanmiyor hadi sislikti vs neyse dogurduktan sonra atilir bunlar alindiysa fazla cok cabuk verilir ama genelde "dogurdum" un arkasina gizlenilip rahat takiliyolar biraz arastirirsaniz dogru yerlerden demek istedigimi anlarsiniz kusurabakmayin cok yazdim ama evlenip dogurup 40kilodan 60a cikip oylede kalip dogurdum diyip oturuyolar adamda begenmese suc garibim bisiyde diyemez zaten neyse yuzune rahatsizliginizi belli ettiginiz haldd anlamiyorsa daha az gorusun yada size yaklastigi gibi yaklasin ki gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?