Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ah canım benim valla fırsat bulamadım gircek diyetisyen aramış gelicekmisin diye onu bile cevaplayamadım yengemi aramışlar sonra :) ay evet ya elimde kalıyordu kadın vallahi canımm ay canım inanılmaz bi duygu ya iyi ki bu kararı almışım iyi ki bu konuyu açıp sizleri tanımışım destekleriniz verdiğiniz umutlarla güzel sonuçlar elde ediyorum çok mutluyum :)) inşallah yolumda hedefime ulaşıcam sizde aynı şekilde :)

Olsun sıkma canını var böyle dengesizler işte her zaman karşımıza çıkıcaklar malesef.
Pantolonlar düşünce seviniyoruz ama çeke çeke dolaşmak da çok sinir bozucu gerçekten.
İnşallah başarıcaz cnm bu kez :))

Bugünkü menum gelsin sabah 1 kase nesfit öğle çilek şeftali yogurda doğradim yedim ara 1 kase nesfit yarım elma akşam 3 kaşık domates pilavı ve bol salata nasıl kizlar

benim belim iyi mesela 64 cm ama kum saatiyim ben basen 97 boyum da 1.60 basenim geçen ay 102ydi yürümeye başlayınca biraz küçüldü ama devam amaç basen yani ben de

benim de basenlerim yok. sürekli oturarak çalıştığım için göbeğim var. boyum 165. 55- 56 ya inince gider ama belim de incelir. incelene kadar yeterince devam edicem

Bugünkü menum gelsin sabah 1 kase nesfit öğle çilek şeftali yogurda doğradim yedim ara 1 kase nesfit yarım elma akşam 3 kaşık domates pilavı ve bol salata nasıl kizlar
Cnm nesfit çok şekerli değil mi? Onun yerine yulaf ya da müsli alsan daha iyi olur sanırım. Onun dışında güzel yine

benim de basenlerim yok. sürekli oturarak çalıştığım için göbeğim var. boyum 165. 55- 56 ya inince gider ama belim de incelir. incelene kadar yeterince devam edicem
Bnm de boyum 165 ya da 166 öyle bişey aynıyız boy olarak. İdeal kilo 56 hesapladı senin dedğn site. Çok zayıf olmaz mı yaa

Ben de 65 filandım bekarken de :) öyle tığ gibi olamadım hiç yaa offf. Artık emin adımlarla ilerlememiz lazım. Ben de bayrama kadar ne kadar kilo verirsem kardır
Aynen canım ne versek o iyi tatile sisko gitmek istemiyorumramazandada dikkat edicem ekmek tuketmemeyi düşünüyorum başkada acikinca kendimi tutamam

Aynen canım ne versek o iyi tatile sisko gitmek istemiyorumramazandada dikkat edicem ekmek tuketmemeyi düşünüyorum başkada acikinca kendimi tutamam
Ekmeksiz nasıl olur bilmiyorum ki. Geçen sene hamilelikten dolayı oruç tutmamıştım bu sene tutucam kısmetse ama sahura kalkamam herhalde. Yatınca uyanamıyorum çünkü. Ee işe de gidicem 2 hafta sabahtan. Gece yiyip mi yatsam ne yapsam. Şimdiden tasası tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…