- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 28
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.541
Ah canım benim valla fırsat bulamadım gircek diyetisyen aramış gelicekmisin diye onu bile cevaplayamadım yengemi aramışlar sonra :) ay evet ya elimde kalıyordu kadın vallahi canımm ay canım inanılmaz bi duygu ya iyi ki bu kararı almışım iyi ki bu konuyu açıp sizleri tanımışım destekleriniz verdiğiniz umutlarla güzel sonuçlar elde ediyorum çok mutluyum :)) inşallah yolumda hedefime ulaşıcam sizde aynı şekilde :)Evettt hatunlar akşam yemeği menüm gelsin şöyle :
1 tabak ezogelin çorbası,2 kaşık kabak yemeği pirinçsiz yumurtalı dereotlu,yoğurt ve salata :))
Bugün öğlen haşhaşlı ekmek yiyince akşam yemeğinde ekmek yeme dedi bizim fıstıklar,yemedim ben de oh çok mutlu oldum :))
MerveeTunaa kızım sen nerdesin çatladık meraktan.hastanedekilere de ayrıca sinir oldum bak ya gerizekalıya bak daha bebek bu nasıl yapıyolar böyle şeyleri yaaa
pantolon olayı da süpermiş ha tebrik ederim seni :)) çok güzel bi duygu dimi canımm :))
Olsun sıkma canını var böyle dengesizler işte her zaman karşımıza çıkıcaklar malesef.Ah canım benim valla fırsat bulamadım gircek diyetisyen aramış gelicekmisin diye onu bile cevaplayamadım yengemi aramışlar sonra :) ay evet ya elimde kalıyordu kadın vallahi canımm ay canım inanılmaz bi duygu ya iyi ki bu kararı almışım iyi ki bu konuyu açıp sizleri tanımışım destekleriniz verdiğiniz umutlarla güzel sonuçlar elde ediyorum çok mutluyum :)) inşallah yolumda hedefime ulaşıcam sizde aynı şekilde :)
Ay canım benim ya ne güzel bi zafer tebrik ederimEşim zayıfladım diye pantoljçon almaya gitti hepsi belimden düşüyor
Olursun olursun tatlm merak etme hiç :)) yeter ki azimli olup devam edelim :Ay canım benim ya ne güzel bi zafer tebrik ederimacaba bende senin gibi olurmuyum
benim belim iyi mesela 64 cm ama kum saatiyim ben basen 97boyum da 1.60 basenim geçen ay 102ydi yürümeye başlayınca biraz küçüldü ama devam amaç basen yani ben de
Cnm nesfit çok şekerli değil mi? Onun yerine yulaf ya da müsli alsan daha iyi olur sanırım. Onun dışında güzel yineBugünkü menum gelsin sabah 1 kase nesfit öğle çilek şeftali yogurda doğradim yedim ara 1 kase nesfit yarım elma akşam 3 kaşık domates pilavı ve bol salata nasıl kizlar
Bnm de boyum 165 ya da 166 öyle bişey aynıyız boy olarak. İdeal kilo 56 hesapladı senin dedğn site. Çok zayıf olmaz mı yaabenim de basenlerim yok. sürekli oturarak çalıştığım için göbeğim var. boyum 165. 55- 56 ya inince gider ama belim de incelir. incelene kadar yeterince devam edicem
Yavaş yavaş olucaz tatlımm :) ama ilk hedefimiz bu hafta sonu 70 kg olmak dimi seninle :))Ahh bi 55 olsammmm rüya gibi geliyo bana
En iyisi cnm :) içine meyve doğrarsın sütle güzel oluyorEvet bitince Musli almayi düşünüyorum canim
Evet canım inşallah 70 olcaz bu haftaYavaş yavaş olucaz tatlımm :) ama ilk hedefimiz bu hafta sonu 70 kg olmak dimi seninle :))
Ben de 65 filandım bekarken de :) öyle tığ gibi olamadım hiç yaa offf. Artık emin adımlarla ilerlememiz lazım. Ben de bayrama kadar ne kadar kilo verirsem kardırBen hiç 55 kilo olmadım bekar ken bile hep 60 kiloydum
Aynen canım ne versek o iyi tatile sisko gitmek istemiyorumBen de 65 filandım bekarken de :) öyle tığ gibi olamadım hiç yaa offf. Artık emin adımlarla ilerlememiz lazım. Ben de bayrama kadar ne kadar kilo verirsem kardır
Ekmeksiz nasıl olur bilmiyorum ki. Geçen sene hamilelikten dolayı oruç tutmamıştım bu sene tutucam kısmetse ama sahura kalkamam herhalde. Yatınca uyanamıyorum çünkü. Ee işe de gidicem 2 hafta sabahtan. Gece yiyip mi yatsam ne yapsam. Şimdiden tasası tuttuAynen canım ne versek o iyi tatile sisko gitmek istemiyorumramazandada dikkat edicem ekmek tuketmemeyi düşünüyorum başkada acikinca kendimi tutamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?