- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.081
evet insan verdikçe daha fazlasını istiyor şu kiloya düşiyim diye bekliyosun düşünce de aman bu ne yetmez bu diyosun
Ama bence akşam kuruyemiş akşam yemesen çünkü yağ yani ve bi çay bardağı 300 kalori bademn falan onun yerine akşam salata yoğurt yesen yani uğraşıp da boşa gitmesin gnler diye diyorumgeçiştiriyorum akşamı cnm biraz katı yapıyorum
akşam yemek yerine kuruyemiş filan yiyorum
birazda böyle deneyimm lokurum..
cnm başarılar yeni okul döneminde , ingilzice ögretmenimiydin sen dimi ?
merve kilo bazen duruyor cnm ne yapsan gitmiyor özellikle az kilo kalınca
proteine agırlık ver :)
Iyi aksamlar kuzum... benden de herkesciklere iyi aksamlar....Herkese iyi akşamlar şen ve esen kalın
ay çok rezilim yahece hece yaz balım
aynen öle kuzum 10 kılo verdn az mı fıstık gıbı olmussundur gerısıde olur yaparsın yanı bu arada 23 gun sonra bende dugune gıtcem kız aynı dugunde olmayalm
Protein mi diyosun canım tamam o zaman :))))geçiştiriyorum akşamı cnm biraz katı yapıyorum
akşam yemek yerine kuruyemiş filan yiyorum
birazda böyle deneyimm lokurum..
cnm başarılar yeni okul döneminde , ingilzice ögretmenimiydin sen dimi ?
merve kilo bazen duruyor cnm ne yapsan gitmiyor özellikle az kilo kalınca
proteine agırlık ver :)
Heheehee kuzum öyle deme bende dışarıya bayılırımda insanın canı kebap falan lüpletmek istiyo yiyemeyip tavuğa mahkum kalıyon o zzmn içi gdyo :) bi adana bii iskender olsaBiz tembeliz yaa ben de hemen çok mantıklı dedim dışarı çıkma fikrine
istanbulda mı düğün
A
Ama bence akşam kuruyemiş akşam yemesen çünkü yağ yani ve bi çay bardağı 300 kalori bademn falan onun yerine akşam salata yoğurt yesen yani uğraşıp da boşa gitmesin gnler diye diyorum
günaydın kızlar ayyy akşam yürümedim yürümedigim gibide feci bri şekilde yedim
allahmm yarabbim, bi regli olsam rahatlıycam
Heheehee kuzum öyle deme bende dışarıya bayılırımda insanın canı kebap falan lüpletmek istiyo yiyemeyip tavuğa mahkum kalıyon o zzmn içi gdyo :) bi adana bii iskender olsa
Ne yedin kigünaydın kızlar ayyy akşam yürümedim yürümedigim gibide feci bri şekilde yedim
allahmm yarabbim, bi regli olsam rahatlıycam
Sen ne yedin ki aslı balımgünaydn cnm bende yedm bu ara adapte olamadm ben anlamadım nolcak böle
Ne yedin ki
Kızlarrr geç geldim yineeeakşam yemeğini dışarıda yedik valla. Kız için oto koltuğu bakmaya çıktık hem bahaneyle yemeği de yedik.
1 dilim ekmek
2-3 köfte
Azıcık patates kızartması
Domates ; sanırım 1 taneydi tabakta köfte yanına geldi hepsi :)
Biraz da yürüyüş yapmış olduk iyi oldu. Sabah zaten yememiştim. Öğlen de eve gelince kahvaltı yapmıştım 1 dilim ekmekle.
Nare83 cnm evet ingilizce öğretmeniyim :) seminer dönemi başladı bizde,o yüzden efkarlıyım
Bugün 8800 küsür adım atmışım bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?