Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

DOMDURMA SONRA BTTER CIKOLATA YEDIKCE YIYORUM ANLAMADM BEN :):) HER AKSAM BI MARKETE UGRUTYOM GORUNCEDE BISELER ALIYORUM.
yemenin sonu yok aslı devamı geliyor bende hazır hafta sonu iken bol proteinli gün yapıcam iki gün
bugünde çok karbonlu yiycem diye kahvaltı bile yapmadım
1 bardak süt iki lokma poça yedim

Evettt günaydın fıstıklar :) okuldayım da bi gireyim dedim.
Kahvaltı yapmadım henüz,sabah 3ü bir arada içmiştim çay bardağıyla. Burda da çay içtim tek şekerli. Sabahları böyle acıkmıyorum ya iyi oluyo günün ilerleyen saatlerinde de az yiyorum. Regl biticek pazara kadar, ay inşallah azıcık daha veririm tartılmadım kaç gündür :) pazar gününü merakla bekliyorum

yemenin sonu yok aslı devamı geliyor bende hazır hafta sonu iken bol proteinli gün yapıcam iki gün
bugünde çok karbonlu yiycem diye kahvaltı bile yapmadım
1 bardak süt iki lokma poça yedim

afoıyet olsun canım cok ıyı yapmıssn cnm gercekden sonu yok lokurun dedıgı gıbı yedıkce ınsann yıyesı gelıyor.

günaydınn canım.. dün aksamkı menunde guzeldı bugun daha yememıssın ama olsun daha erken oglen atıstrrsn..

DOMDURMA SONRA BTTER CIKOLATA YEDIKCE YIYORUM ANLAMADM BEN :):) HER AKSAM BI MARKETE UGRUTYOM GORUNCEDE BISELER ALIYORUM.

Kuzum işte beraber de olunca daha çok yenir dedim ya bence kasma gündüzleri hafif geçir akşamı telafi et sonuçta yeni evlisin biraz böyle olabilir bence

Kankam bence verirsin veriyosundur da bu hafta hareketlisin baya kaçamak da pek yapmıyosun bence vericeksin

Kuzum işte beraber de olunca daha çok yenir dedim ya bence kasma gündüzleri hafif geçir akşamı telafi et sonuçta yeni evlisin biraz böyle olabilir bence
aynen kuzum bayramdan snra bı duzene sokucam gercekden. smdı ınsan geercekden ıstıyor tv karsısında ben kasnıom asıl gıttım yaglı gevrek var bıde sey var annem cok yapar yufka arasına tahın fındık onları kucuk kucuk sarar ısıtr harıka bısey sekerlı marketlerde satılıor gıttım aldm ıhtıyacm var ya yemedk ama elbet yenecek :)

Di mi yine de en iyisi döner salata köfte salata falan işte mervecim ben de dün dışarda yedim mesela sebzeli tavuk yedim yanında da ızgara sebzeler vardı yani işte yine d ebulunuyo bişeyler allahtan
Aynen bebeğim bende geçen gün köri soslu tavuk yemiştim :)))

Dün ki menüm sabah yok kızlar mecburiyetten yiyemedim öğlen 5 kşk patates yemeği 5 kşk yoğurt yarım dilim ekmek soğan :) akşam 4kşk kabak 4 kşk yoğurt salatalık 1 soğan :) geç yedm brz dün sokağa çktk benişle 9 bçk gibi yedm

Ayy ben de bayılırım ona bişeyi de sevmesek zaten şaşarım

Aynen bebeğim bende geçen gün köri soslu tavuk yemiştim :)))

Aynen kuzu o da vardı da ben kremasız olsun diye meksila usülü tavuk diye bişey vardı onu yedim içinde mantar renkli biberler falan vardı ve tavuk yanında da ızgara sebzeler vardı patates de yazıyodu yanında onun yerine de sebze koyun dedim o patates tabakta gelse yerim kaçmaz

Afiyet olsun mervem valla bence vericeksin du bakalım yediklerinde bişey yok çünkü normal

Bebeğim aklıma ordaki eleman girdi sebzeli tavuk yenirmi abla körili ye en azından mantar var dedi kremalıymş meğer dediğin gibi kremalarını bıraktm tanelernden yedm bdhkne bende öyle yapayım patates geldi tabakta yemedm allahtan bitane tadna bakmştm küçük

Afiyet olsun mervem valla bence vericeksin du bakalım yediklerinde bişey yok çünkü normal
Bitaneem evet ya eşimde diyor kilo aldın ay tövbe bismillah dedim bir şişliktir gidiyor adet olcam herlde diye düşünüyom artık ya günler var ama ne bilim

Kuzum o süper ya bizim komşu çok yapıyodu onu pf yedkçe yenir ya tatlıda istiyo canım ya

Kahvaltımmm 2 hşlnmş yumurta bolca pul biber bir salatalık yrm dilimm ekmek 3 kşk yoğurt öğle çeyreğin çeyreği simit bir kutu tonbalığı soğan domates salatalık 2dilim peynir 3 bardk şekersiz çay :)

selam kızlar napıyosunuz? bugünü inanılmaz hafif geçirme kararını aldım bu üç gün böyle bugün spora da başlıyorum baya bacak sporu yapcam ya löp löp etkisini çok gördüğünüz bi hareketiniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Ayy ben de bayılırım ona bişeyi de sevmesek zaten şaşarım

AYNEN KUZUM YA HERSEYI YERIZ O POTONSIYEL VAR ZATEN SEVMEYEN INSAN KENDINI BELLI EDIYOR :)

MEKSIKADA GUZELDIR O TAVUKLARA BAYILIYORUMN YA BIDE ONLARIN YANNDA FESLIHENLI MAKARNALAR VAR HARIKA OLUYOR.
Kuzum o süper ya bizim komşu çok yapıyodu onu pf yedkçe yenir ya tatlıda istiyo canım ya

FENA ANNEMDE YAPAR BENIM. COK SEVERIM BAKALIM BU HAZIRLAR NASIL MIGROSDAN ALDM AMA GECEN ANNEM BIMDEN ALMISDI O AYNISIYDI :):)

benım sporum oturup evde ayakları uzatıp k.cımı büyütmek tavsıye ederım oturdugun yerde erıtıyor :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…