selam kızlar 13 haziranda düğünüm var ve bu gelinliği diktiriyorum. rengi kırık beyaz ve duvağı da aynen böyle olacak. siz beğendiniz mi gerçi beğenmeseniz de yapacak bir şey yok artık, ilk provama gittim bile kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar 13 haziranda düğünüm var ve bu gelinliği diktiriyorum. rengi kırık beyaz ve duvağı da aynen böyle olacak. siz beğendiniz mi gerçi beğenmeseniz de yapacak bir şey yok artık, ilk provama gittim bile kaydirigubbakcemile3
hep öyle derler cnm ama hiçbi gelinlikciye guvenmem ucuza kacıolar hep bence kumasını kullanacagı malzemeleri görmelisin ben tek provayla aldım gelinligimi ama 3 defa gidip kontrol ettim
teşekkürler canım ama kırık beyaz olacak zaten yerimsenibenAllah mesut etsin. güzel ama kırık beyazı daha güzel olur.
bnde 13 hazranda ewlnyrm ama gelinlk yok da öbr aya bakıcass off çk şanslsn bn hang yöne bölncemi şaşrdm :sinifsinif:
bnde 13 hazranda ewlnyrm ama gelinlk yok da öbr aya bakıcass off çk şanslsn bn hang yöne bölncemi şaşrdm :sinifsinif: