• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl sizce

yarenka

KIZ'ım geliyor:)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
3.957
2
116
İstanbul
selam kızlar 13 haziranda düğünüm var ve bu gelinliği diktiriyorum. rengi kırık beyaz ve duvağı da aynen böyle olacak. siz beğendiniz mi gerçi beğenmeseniz de yapacak bir şey yok artık, ilk provama gittim bile kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $riima.webp
    $riima.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $rima.webp
    $rima.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 100
  • $rimaa.webp
    $rimaa.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 95
cnm allah mesut etsin çok zarif bi gelinlik gerçekten... benim hoşuma gitti güle oynaya giy inş:teytey:

güzelmiş gerçi begenmesekte bişi değişmez kaydirigubbakcemile3

aynen beğensekte beğenmesekte kız gitmiş provaya... ama benim gerçekten hoşuma gitti gerçe ben kabarık seviyorum yani bakın şu tarz bişey

selam kızlar 13 haziranda düğünüm var ve bu gelinliği diktiriyorum. rengi kırık beyaz ve duvağı da aynen böyle olacak. siz beğendiniz mi gerçi beğenmeseniz de yapacak bir şey yok artık, ilk provama gittim bile kaydirigubbakcemile3

cok cok guzel bir gelinlik
bugun hatta cok cok bir benzerini denedim
istanbulda nerde diktiriyorsun
ve ne kadara dikiyorlar ozelden de yazabilirsin
gule gule giy
hic aklin kalmasin bence
cok hos duran bir gelinlik

kızlar çok teşekkür ederim okuyunca çok mutlu oldum a.s. güvendiğim bir gelinlikçiye diktiriyorum aynısını hatta daha güzelini dikerim dedi, bittiğinde de resmini koyarım

hep öyle derler cnm ama hiçbi gelinlikciye guvenmem ucuza kacıolar hep bence kumasını kullanacagı malzemeleri görmelisin ben tek provayla aldım gelinligimi ama 3 defa gidip kontrol ettim

hep öyle derler cnm ama hiçbi gelinlikciye guvenmem ucuza kacıolar hep bence kumasını kullanacagı malzemeleri görmelisin ben tek provayla aldım gelinligimi ama 3 defa gidip kontrol ettim

haklısın canım ama kullanacağı kumaşı, danteli falan hep ben seçtim ayrıca daha önce birkaç arkadaşım daha orda diktirdi ve hepsi memnun kaldı o yüzden güveniyorum. inşallah sorun çıkmaz

model çok tatlı duruyor umarım en az bunun kadar güzel bişi çıkar ortaya...ama biter bitmez üzerinde görmek istiyorum ona göre :nazar:

çok teşekkür ederim kızlar sağolun buyrunnnnnnnnn 1400 liraya diktiriyorum kadıköyde canım istersen özelden diktirdiğim yeri de söyleyebilirim

bnde 13 hazranda ewlnyrm ama gelinlk yok da öbr aya bakıcass off çk şanslsn bn hang yöne bölncemi şaşrdm :sinifsinif:

gülerek giy canım cok begendım ben .. benım tarzımda..:)

Back
X