Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğim nasıl sizce ?

evet arkadaşlara katılıyorum farklı gibi duruyor sanki. Ama güzelmiş kabarık olması falan hoş. Mutlulukla huzurla giy inşallah..

ben çok beğendim görünce çok güzeeeel dedim direk yakışmışta alttaki yorumları görünce şaşırdım biraz zevkler tartışılmaz tekrar yazıyorum çok güzel mutluluklar

gelinliğin üstüyle alttaki tülün renk tonu aynı kızlar böyle bi uyum var etekteki toplamaların rengi koyu oda ayrı bi hava katmış süperde olmuş

güzel yakışmış fiziğinize mutluluklar içinde huzurlu olmanız dileğiyle
saçlarda benimki gibi bele kadar geliyo maşallah

Canım tabiki yüzünle uyşması da gelinlikte farlı bir ambians ortaya çıkarır. Ama sol göğsünün bustiyer tarafı sağa göre çok mu sıkmış canım ya da bana öyle geldi. Mutluluklar

bencede göz yoruyor üst ve alt birbirinden çok farklı bir tarzda. altı güzel üstünde oynama yapabilirsen güzel olur.

güzel yakışmış fiziğinize mutluluklar içinde huzurlu olmanız dileğiyle
saçlarda benimki gibi bele kadar geliyo maşallah

teşekkürler canım..Arkadaşlar fotograf makinesinden dolayı renkleri tam çıkmamış ama renk tonları alt üst aynı kırık beyaz.. : )

Bu arada canım benim saçlarımla başım dertte çok seviyorum saçlarımı ama nasıl bir gelin başı yapsam acaba :)))

Canım tabiki yüzünle uyşması da gelinlikte farlı bir ambians ortaya çıkarır. Ama sol göğsünün bustiyer tarafı sağa göre çok mu sıkmış canım ya da bana öyle geldi. Mutluluklar

Canım düğün gecesi tabiki daha derli toplu giyeceğim kadın biraz fazla sıktı sanırım beni :)))

altı keşke daha sade olsaymış üstü zaten taşlı altıda tülle sade olsaydı böyle biraz göz yoruyor sanki canım ama tabi giyecek olan sensin sen beğendiysen sorun yok...

ben çok beğendim görünce çok güzeeeel dedim direk yakışmışta alttaki yorumları görünce şaşırdım biraz zevkler tartışılmaz tekrar yazıyorum çok güzel mutluluklar

Tşkler canım.Resimle gerçeği arasında fark oluyor elbette yakından çok güzel :)

sen begendiysen sorun yok ama bence daha farkli seni daha asil bir gelinlik alabilirdin..
sonucta fiziginde gayet güzel, bu gelinlik biraz göz yoruyor...
simdiden mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…