Gelinlik Modelleri kızlar gelinlik modelim nasıl

evarologlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
677
24
118
Sakarya
kızlar normale beğendiğim molei diktirecektim ama düğüne 20 gün kaldı ve ben dün akşam gelinlikçi gelinlikçi dolaşmaya başaldım bu model sizce naısl olmuş fikir verebilirmisniz

Eklentiler

• $SDC11672.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $SDC11673.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $SDC11675.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $SDC11674.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 95
  • $SDC11676.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 93
bu aralar kiloya takmış durumdayım senin fiziğin güzel yakışmış gelinlik beğendim bu alternatiflerde dursun daha çok zamanın var biraz daha gez 20 gün az değil bişey beğenmezsen bu olur sonra başka bişey görüp üzülme ben gezdim gezdim en beğendiğimi hazır olarak aldım

çok hoş bir model... ama 1hafta daha gez derim.. hazır alman daha mantıklı hem fiziğin düzgün..
ben diktirdiğime çok pişman oldum... seçtiğim model çok güzeldi.. ama dikilen sonuç hiç o modeli anımsatmıyordu.. ve o şekilde kabul etmek zorundaydım çünkü düğüne 1 hafta kala hazır oldu gelinlik 1 ay boyunca provalar falan ... sonuç hüsran..
fiziğin güzel.. gez gör giy.. içine sineni al..

altı kaval üstü şişhane gibi duruyor sanki. gelinlikte sadelik gelinin güzelliğini ön plana çıkarır. ben şahsen her tarafından bişiler fışkırmış çok cicili bicili gelinliklerden hoşlanmıyorum. ama tabi tercih meselesi... genelde gelinlik deyince insanlar abartıdan yana oluyor. içine çok sinmediyse biraz daha bakın derim

değişik bi model olmuş canım ama biraz daha gez derim gerçi insan genede ilk beğendiğini alıyor ya neyse

arkası güzel ama ön tarafını pek beğenmedim.bence arkada kırmızı perdenin orda görünen bi gelinlik var o daha hoş gibi sanki

bence her zaman gördüğümüz gelinliklerden daha güzel. ben çok beğendim. bir kere giyiliyor sade olmasın eğer böyle hoşlanıyorsan.

canım alt kısmı çok göz yoruyor bence biraz daha bak... üstü taşlıise etek sade olmalıaltı çokabartı ise üstü sade olmalıbence... hazır gelinliklere bak fiziğin güzel... vakkoya bakderim ama sen bilirsin indirimde bulursun belki... çok hoş modeller var. biraz daha gez buarada hayırlı olsun mutluluklar.

alt kısmını pek beğenmedim..ama tabii önemli olan senin içine sinmesi..ben biraz daha araştır derim

hiç güzel değil ya..çok kötü..bir kere koyu krem değilde beyaz tercih etsen malum temizliğin simgesi..peygamber efendimizde beyaz giyinin demiş....bence başka model bak panik yapma..ama içine sindiyse tabi senin kararın canım...​

canım güzel ama üst kısmı özellikle göğüs kısmı biraz potluk olusturmus

Senin içine sindiyse tamam ama fikrimi sorarsan olmamış.

Bi kere çok fazla şeyi bir araya koymuşlar,üstte drapeler altta,kocaman bir kurdele ,ortada işlemeler,eteklerde tül.Hepsi birbirinden farklı başka bir modelde olmalıydı,bu yüzdende çok göz yoruyor.

Farklı birşeyler bak derim açıkçası

Tabikide asl olan senin kararın ama bende nedense alt kısmını göz yorucu buldum birde kumaşı bana çok parlak geldi resimdende olabilir belki..bence gez dolaş öyle karar ver en azından 1 hafta daha süren var bence ama çok da gecikme stres olursun son dakika

canim hos bir fizigin var ..bence biraz daha bak derim.Bel kismi kotu bence kivrimli degil ,duz gostermis belini ve biraz da goz yoruyor ..emin ol bu hos fizigine daha ne guzel gelinlikler yakisicak.en iyisini bulman dilegiyle

tercih senin ama güzel değil biyerde fiyonk biyerde drape biyerde büzgü hani kim tasarlamışsa ne var ne yok koymuş güzelöolmamış gelinlikten çok şov kyafetine benzemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…