Gelinlik Modelleri kızlar gelinlik modelim nasıl

Ayyyyy cok hos ve degisik bi model. sevdim :) Bende buaralar gelinliklere baktigim icin bu konuda suanki modayi az cok takip edebiliyorum ve cidden cok hos bi gelin olucaksin gibi geliyor bana :) Güle güle giyin canim :)

canim alt kismi haric guzel.daha sade olabilirdi alt kismi.

Son düzenleme:
canım ben de gelinlik arıyorum.sraplezleri hiç olumlu görmezdim ta ki senin bu modeli görene kadar.kol altı göğüs kısmı filan çok yüksek derli toplu olduğu için çok sevdim.ama etek kısmı basit göstermiştül perdeyi cozutturmuş üstüne saten çarşaf büzüştürmüş gibiyani.ne biliim.bence de diğer modellere bak.umarım en içine sineni olur.

süperr bi laff yaa bayıldımmm

bence de canım çok ama çok daha güzellerini bulabilirsin

aynen canım yaa

bende beğenmedm modeli altı krem tüller beyaz üstü gri renk uyumu yok alt kısmıda çok karışık

Son düzenleme:
model olarak değişik ama üst kısmıyla alt kısmındaki renkler birbirine uymamış sanki kirli gibi duruyor.. üst kısmıda alttaki krem renginden yapsalar, bide daha açık renkli süslemeler kullansalar daha hoş olabilir. birde bel kısmı kalın durmuş, orda kumaş yoğunluğu çok fazla olmuş çünkü, üst kısmını değiştirtirsen altıyla daha çok uyumlu olabilir..
bu şekliyle biçok arkadaşında dediği gibi altı kaval üstü şişhane gibi olmuş bencede... yani bi gelinlikten çok ağır bir abiye gibi durmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…