- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Net sayısını kimse veremezki bu seneden seneye değişir,elbetteki matematik cok önemli herkes bu konuda cok iyi olmadığı icin,yanı elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktan başka çare yokkızlar düz memurluk için ne kadar net yapmak lazım ve matematik cok mu önemli ? Hıcbır fikrim yok . Ben edebıyat fakültesi mezunuyum eşim de lise bilgısyar çıkışlı . BILUYORIM cok yüksek yapmak lazım ama şansımız nedir . Nelere yüklenmek lazım ? Tavsıye verin lütfenneler yapabılrz Nasıl çalışabılırız
Zaten ben Ikı yıl da ancak hazırlanırım Bebek Te var çünkü bir yılda olacak iş degılYanlis bilmiyorsam duz memurluk icin cift sayili yillarda kpssye girmis olmaniz gerekiyor yani 2018e kadar vaktiniz var. 2 yılda iyi bir program yaparak gayet guzel hazirlanirsiniz.
Tabiki de matematik çok önemli sözelleri çalışan çogu ınsan yapıyor matta zaten olay kopuyor zira bir ara matta 200 bin öğrencinin sıfır net yaptıgı açıklanmıştı bence bır sene matematıge hazırlanın sözelleri bir senede yaparsınız maksimum 88 net yaparsanız 90 na vurursunuz
O zaman guzel bir programa ihtiyaciniz var bebek de fazlasiyla ilgi ister sonucta. Konu anlatimli kitaplar var onlar cok isinize yarar. Ben zamaninda zamani iyi kullanmak icin dershaneye kaydoldum ama 5 kere falan anca gitmisimdir. Bol soru cozmek cok onemli ozellikle birkac yayinevinin sorulari cok cok kaliteli. Kolay gelsin simdiden kararinizda cok haklisiniz insallah başarılı olursunuz.Zaten ben Ikı yıl da ancak hazırlanırım Bebek Te var çünkü bir yılda olacak iş degıl
Siz atandınız muO zaman guzel bir programa ihtiyaciniz var bebek de fazlasiyla ilgi ister sonucta. Konu anlatimli kitaplar var onlar cok isinize yarar. Ben zamaninda zamani iyi kullanmak icin dershaneye kaydoldum ama 5 kere falan anca gitmisimdir. Bol soru cozmek cok onemli ozellikle birkac yayinevinin sorulari cok cok kaliteli. Kolay gelsin simdiden kararinizda cok haklisiniz insallah başarılı olursunuz.
Evet ben 3 yillik ogretmenim ama öğretmen olmasaydim muhtemelen dış işleri bakanligina atanmak icin ya da hava kontrolörlüğü icin ugrasiyor olurdum.Siz atandınız mu
Benımde iki arkadaşım dış işlerinde . Hava kontrole Nasıl aranılıyor Oray'ı da denerim artıkEvet ben 3 yillik ogretmenim ama öğretmen olmasaydim muhtemelen dış işleri bakanligina atanmak icin ya da hava kontrolörlüğü icin ugrasiyor olurdum.
Benımde iki arkadaşım dış işlerinde . Hava kontrole Nasıl aranılıyor Oray'ı da denerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?