Kızlar gene ben :( bir sorum var kpss konusunda lütfen acil cvp

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar düz memurluk için ne kadar net yapmak lazım ve matematik cok mu önemli ? Hıcbır fikrim yok . Ben edebıyat fakültesi mezunuyum eşim de lise bilgısyar çıkışlı . BILUYORIM cok yüksek yapmak lazım ama şansımız nedir . Nelere yüklenmek lazım ? Tavsıye verin lütfen :( neler yapabılrz Nasıl çalışabılırız

her zaman matematik ve turkce iyi olursa puan yuksek olur.

kızlar düz memurluk için ne kadar net yapmak lazım ve matematik cok mu önemli ? Hıcbır fikrim yok . Ben edebıyat fakültesi mezunuyum eşim de lise bilgısyar çıkışlı . BILUYORIM cok yüksek yapmak lazım ama şansımız nedir . Nelere yüklenmek lazım ? Tavsıye verin lütfen :KK43: neler yapabılrz Nasıl çalışabılırız
Net sayısını kimse veremezki bu seneden seneye değişir,elbetteki matematik cok önemli herkes bu konuda cok iyi olmadığı icin,yanı elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktan başka çare yok

Ayrıca bu dönem herkes bi memurluğun peşine düştü ( yanlış anlaşılmasın sizin icin demiyorum)
Malum olaydan dolayı binlerce memur acığa alındı ee herkeste memurluk icin umut bağlıyo, bu cok olumlu da olabilir birden baya insan alınır puanlar cok yükselmeden yada girenler cok iyi yapar yüksek puanlar lazım olabilir

Kendi lisanslarinda atanamayan herkes duz memurluk tercihi yapiyor o yuzden puanlar yuksek oluyor.marematik de lazim tabiki.turkce de hepsi de lazim yani.iyi calismaniz gerek.puaninizin85 ustu olmasi lazim

matematik ve tarih çok önemli bence
düz memurlukta da 90 dan aşağı alırsanız şansınız olmaz

Yanlis bilmiyorsam duz memurluk icin cift sayili yillarda kpssye girmis olmaniz gerekiyor yani 2018e kadar vaktiniz var. 2 yılda iyi bir program yaparak gayet guzel hazirlanirsiniz.

Yanlis bilmiyorsam duz memurluk icin cift sayili yillarda kpssye girmis olmaniz gerekiyor yani 2018e kadar vaktiniz var. 2 yılda iyi bir program yaparak gayet guzel hazirlanirsiniz.
Zaten ben Ikı yıl da ancak hazırlanırım Bebek Te var çünkü bir yılda olacak iş degıl

Tabiki de matematik çok önemli sözelleri çalışan çogu ınsan yapıyor matta zaten olay kopuyor zira bir ara matta 200 bin öğrencinin sıfır net yaptıgı açıklanmıştı bence bır sene matematıge hazırlanın sözelleri bir senede yaparsınız maksimum 88 net yaparsanız 90 na vurursunuz

Tabiki de matematik çok önemli sözelleri çalışan çogu ınsan yapıyor matta zaten olay kopuyor zira bir ara matta 200 bin öğrencinin sıfır net yaptıgı açıklanmıştı bence bır sene matematıge hazırlanın sözelleri bir senede yaparsınız maksimum 88 net yaparsanız 90 na vurursunuz

Bu sene lisans 90 net 88 geldi bir net aşağı yukarı oynadı ama yaklaşık böyle konuştuğum insanlar yığılma o Aralık'ta galiba

Zaten ben Ikı yıl da ancak hazırlanırım Bebek Te var çünkü bir yılda olacak iş degıl
O zaman guzel bir programa ihtiyaciniz var bebek de fazlasiyla ilgi ister sonucta. Konu anlatimli kitaplar var onlar cok isinize yarar. Ben zamaninda zamani iyi kullanmak icin dershaneye kaydoldum ama 5 kere falan anca gitmisimdir. Bol soru cozmek cok onemli ozellikle birkac yayinevinin sorulari cok cok kaliteli. Kolay gelsin simdiden kararinizda cok haklisiniz insallah başarılı olursunuz.

O zaman guzel bir programa ihtiyaciniz var bebek de fazlasiyla ilgi ister sonucta. Konu anlatimli kitaplar var onlar cok isinize yarar. Ben zamaninda zamani iyi kullanmak icin dershaneye kaydoldum ama 5 kere falan anca gitmisimdir. Bol soru cozmek cok onemli ozellikle birkac yayinevinin sorulari cok cok kaliteli. Kolay gelsin simdiden kararinizda cok haklisiniz insallah başarılı olursunuz.
Siz atandınız mu

Evet ben 3 yillik ogretmenim ama öğretmen olmasaydim muhtemelen dış işleri bakanligina atanmak icin ya da hava kontrolörlüğü icin ugrasiyor olurdum.
Benımde iki arkadaşım dış işlerinde . Hava kontrole Nasıl aranılıyor Oray'ı da denerim artık

Herkes 4001 e yukleniyor ve puanlar da yuksek.

Kpss basli basina illet bi sinav.ve mat yapmalisiniz evet.

Ogretmenlik dusunmuyo musunuz?

Back
X