Kızlar gerçekten akıl sağlığımı kaybedicem

Çok üzüldüm öncelikle, babanızın tavrı nasıl? Alsa karşısına net bir şekilde yaptığının yanlış olduğunu söylese, hatta ya kendine çeki düzen verirsin yada çocukları bir daha göremezsin dese ayrılıkla tehdit etse? Hatta gerçekten ayrıladabilir bence hiç bir çocuk böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiyor. Siz üni kazanırsınız kurtarırsınız kendinizi, ama kardeşleriniz daha çok küçük yazık onlara çok yazık.

Bir daha size o şekilde davrandığı takdirde polise gideceğinizi söyleyin.Ve tekrar yaparsa da gerçekten gidip şikayette bulunun.Anneniz tek kelimeyle terbiyesiz çünkü

Şimdi nasılsınız peki sende ona karşılık verince naptı

Evlilik hariç eğitimi tamamlayıp ne şekilde olursa olsun bir meslek edinin bunu yapana kadar da sadece kafayı sallayın kendinize zarar vermeyi bırakın kavgayı tartışmayı annenizin stress topu olmayı bırakın gerekirse yalakalık dediğimiz seyi yapın kurtulana kadar bu böyle sığınma evi yurt vs seçeneğiniz yok ise öyle görmüş kadın değişmez .İnşallah okuyorsunuzdur ve dersleriniz iyidir ....Bundan kurtulmanın yolu bu ....Babanız bunları göre göre susuyor yada normal karşılıyorsa sonucda annenizle evli ya oda öyledir sanırım

Bırak ne hali varsa görsün yaşanmaz böyle bir evde bende bundan daha beter bir evde yaşıyordum evlendim kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…