kızlar gerçekten bi derdiimm varr :((

bsrberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
175
9
46
35
Van
Az önce kuaforden geldim.güya kırıklarımı aldrmaya gittigim kuaför belimde olan saclarimi tam boynuma getirdi.aglamamak icin kendimi cook zor tutuyorum napacam ben en kısa sürede bu saçları nasıl uzatrm.nolur bi yardm edin umarim beni bi bayan olarak anlıyorsunuzdur... (

benım ıstedıgım bu degıldı dıyemedın miiii

yada nerde kesıcenı solemedın mı

gıt bence sac ıste

Evet.haklısın bende de suc var bir kac defa yetmezmi cok kisa oldu toparla artk bitir kesimi dedikce dur kisa olmadi ölü sacı alyom falan dedi bende arkayı görmedim ki.ön sacim cenemden biraz asagidaydi arka saclarmda ayni boya gelmis

Iyi de rapunzelin saci gibi bir anda kesmedi ya.yapacak bir sey yok.hem degisiklik iyidir.gelenekselci yapini bozmana neden olmus.yoksa hayatta kestirmeyiz uzun saclari.iyi yonden bakarsan.ayrica nasil olsa yine uzayacak

Canm saclarm cok inceydi. Boy vardı ama öyle rapunzelde degildi yani hemen farkedeym. Ama ince olsada zor uzatmistm

Demet nasıl kullanmak gerekiyor. Ve ne kadar sürede uzar tahminen

Son düzenleme:

Benim de sacimi yakmisti.. Sizi anliyorum, cok iyi hemde.Malesef ulkemizdeki kuaforlerin genelinde-sozum meclisten disari,istisnalar kaideyi bozmaz- bir anlama kitligi var.Yahu kardesim sana hayalindeki saci yarat demiyoruz ki,istedigim gibi kes diyoruz.Nesini anlamiyorsun? Artik 40 kez ayni seyi soyleyip kestiriyorum.Aynadan da olcturuyorum.Valla kuaforluk kursuna gidicem kendi isimi kendim halledicem yahu. :::.:

Canım geçmiş olsun bende yaşadım aynı şeyi ama Allah hastalık vermesin ya kökü sende pozitif düşün ve yeni saçını sev zaten sevmezsen uzamaz üzülme yeni bir tarzın oldu şimdi tadının çıkart nası olsa uzayacak bir şekilde üzülmenin bir faydası yok soranlarada "evet yani saçım, yeni tarzım bu ve bunu çok seviyorum" de herkese ve bunu hissederek yapmümkünse :)

Bu arada yıllarca belimden aşağıda olan saçlarım 4 sene önce kesildi ve öyle alıştım, sevdim, kendime yakıştırdım ki şuanda hala kısa uzatmıyorum :)

Bende sacimi hic kisa kestirmezdim kiriklar fazla derlerdi yine elletmezdim benimde çok ince saclarim..

Bir gün çok unlu bir kuaföre gittim adam kusura bakma ama seni dinlemicem istersen hic kesmim yada bana birakcaksin dedi ve benimde boynuma kadar getirdi sacimi o kadar kotuymus ki uclari kes kes bitiremedi koltukta ter attim resmen ama simdi çok mutluyum canladi saclarim fon bile daha güzel tutuyor

Bence saglikli olmasi daha guzel yağlarla maske yapin tabi ama üzülmeyin sac sonuçta uzayacak

koku sende uzar hemen zaten bolbol yıka ) bende uzun sacı sevmıyorum mumkunse hep kısa kalsn :))

Uyarmana ragmen dedigim dedik caldigim duduk dedi yani Kesilirken gormedin mi:44: Kalkip gitseydin masadan..Ben o donemde sampuanimin icine badem yagi koyup kullanmistim.Sacin temizlenirken besleniyor.Obur turlu yag maskesi yapma temizlemek cok zor olur.Bol bol yesillik ye.Bir de mumkun oldugunca dogal haline birak.Boyle kendine getirdim ben sacimi..

Son düzenleme:
Masallah pozitifligine hayran kaldm keske senin gibi düşünebilsem. :) Bi an bisey olmaz falan diyorum uzar.sonra birden aklıma gelyo ve cıldırıyorum isin kötüsü esinde kısa sac sevmiyo...

Son düzenleme:
Cog sagolun kızlar yazdiklarınz bana iyi geldi. Yoksa oturup aglayacaktm azda olsa sakinlestim.bi müddet fön duzlestirici masa kullanmayacam belki kendine gelir önerilerinizide deneyecem.cok teşekkür ederim.birde monoxin diye bi ilac varmis o ise yarar mi sizce ?

ah kıyamam bi kuaför mağduru daha.. senin belindekini getirmiş benim kalçamdaki saçımı göğüs hizzama getirdi ya ben ne yapayım bide kısa olmadı dedi ne ağladım ne ağladım kaç senede uzattım ben o saçları... şimdi tekrar uzadı baya bi seneden fazla oldu ama o eski haline gelmesine en az bir yıl daha var.. nişanlım kestirdiğim boyu söylediğimde cıngar çıkartmıştı ben görmeden kestirmiceksin diyordu ama malesef kısmet olmadı ona rapunzel saçlarımı görmek dahada kuaföre gitmem zaten kendim keserim daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…