kızlar gerçekten bi derdiimm varr :((

her zaman gıttıgınız bır kuafor mu nasıl yaptı bunu sok oldum !!

bence dava acmakla tehtıt edın ve her ay sızın sacınızın uzaması ıcın ucretsız sıze bakım maskelerı uygulasın ne demek oyle kafasına gore sac m kesılır dava actıgınızda artık dukkanlar bıle kapandıgı oluyor bu nedenle bu ne rrezalet ?

Canm keske... ama bu sehirde yasamiyom ben. Memlekette daha iyi yaparlar diye bekledim buraya geldim.geldigimede pisman oldum

Canm bi kac yıl diyon hemde göğüs hizasindayken (( desene benmki uzayana kadar yaslanacam (

Güzelim kırıklarımdan değil ucundan alın diyecektin diyor mesajını kızıma gösterdim ,kuaförler hep böyle kandırıyorlar aklında olsun ayrıca ne kadar alacağını gösterecekmişsin

''tam olarak belinde'' olan saclar omzuna gelirken sen ne yapiyordun canim?
:)

neyse olan olmus artik,

--bepantol, bemiks, evigen ampullerden birer tane ve badem yagini karistir haftada bir sacina sur. iyice sar sarmala strec film vs. ile ustune yemeni sapka falan tak hatta(ben oyle yapiyorum) bir gece yat uyu sabah guzelce yika. b vitamini kotu koktugundan, bemiksin tadini 1-2 gun alicaksin ama olsun deger.

--hindistan cevizi yagi bir mucize, kati donuk beyaz halde (kati derken jel gibi) satiliyor, yumurta sarisi ile karistirip sacina sur 3 saat bekle yika (igrenc bir goruntu ama MUCIZE)

--asla ama asla icinde paraben, aliminyum, benzil, esans olan sampuan ve sac kremleri kullanma. mumkun oldugunca dogal seyler kullan. (su bazli sampuan-kabartma tozu) ve sacini mumkunse haftada 1 yika (bunu mumkun kilmak sana yarar, ayy ben dayanamam vs. --> kendin bilirsin). aslinda saci besleyen en iyi sey kendi yagi, ama biz yaglanmasina izin bile vermeden yikayip duruyoruz. sac beslenemiyor.

--sacini asla kurutma, sar otur evde yani kurutmak ve hircinca taramak, kendi sacina suikast duzenlemekten farksiz.

--bide hep sev onlari, ben oynuyorum sanki beni duyuyolarmis gibi ayy canim saclarim benim ne kadar hizli uzuyorsunuz boyle diyorum :) cicekler duyuyorsa bizi kendi sacim neden duymasin :)

Oooo bi tane öneri ararken bayaa buldum :) ama canm bunlarin hepsini yapmam cok zor. Hepsini mi yapmak gerekiyor ? Senin uzama durumu nasil peki ?

Aynisi basima geldi.nisanimdan sonra kiriklari aldrmak icin gittim

dugune saglikli uzasin dye.belimdeki sacim omzumun ustune cikmisti.
nasil aglamistim bak aklima geldi

aptal ya.hala sinir olurum o kuaforun onunden gecerken.

bi makas atti omza indi sac.napiyosun ya dedim ama coktan gitti.e kiriklari ta burdaydi napiyim demezmi piskin piskin..

Aglamakli olmustum cocuk gbi.kendimi tacize ugramis gbi hissetmistim kuaforden cikarken :))

Daha birde uzar uzar diyor.dugunm oldh hamileyim hala o boya kadar uzamadi maalesef..

Bazi kuaforlerde begenmedigin zaman baya bi cirkeflesiyorya...nefret ediyorum o tiplerden.

imaj maker misin sen? Yo kuaforsun sanane nasil daha iyi olacagindan.isini yap bitti gitti..

Ama siz kırıklarımı al demişsiniz.Belki o kısma kadar kadar kırıktı.Kırık sadece uçlarda olmaz ki.Kısalmasını istemiyorsanız uçlardan alın demeliydiniz. Sizde de hata var..

Badem yagını uclarni onarsin diye kullanmistm bi dönem pek ise yaramadi ama herkes badem yagiyla yapilan karisimlari öneriyo.bakalim uzayana kadar deneyecem.

Omuzuma kadar cikan bi kırgm yoktu benm salak olmayan bi kuaför ne kadar kesecegini iyi bilir çünkü defalarca sakın kısaltma dedim.benim bi hatam varsa oda keserken arkamın o kadar kısaldgını farketmeyecek kadar dikkatsiz olmam

Ya canm 2-3 ayda sırtıma falan gelse teselli olurum ama 2 yıl ben boynumda saclarla hic uasayamam galiba cok kötü duruyo hoc yakışmıyor esimde sevmiyo

ben herhalde oracıkta kaplten gitmiştim.bu işi bilmeyenler niye bunu yapıyorlar aklım almıyor.keşke parasını vermeseydiniz.hey allahım ya.nasıl insanlar var yeryüzünde.
uzamasını bekleyeceksiniz mecbur.:26:

sanıyorum geçen sene bende böyle bi konu açmıştım belimde olan saçlarımı omuzlarıma getirmişti kuaför
görmediniz mi keserken diyeceksiniz dilim tutuldu resmen sonra çıkıp ağladım
1 sene de uzatmak için uğraştım şimdi baya uzadı hatta eskisinden de uzun

Ben dükkanı dağıtmak başına yıkıp çıkmak istedim fakat ablam vardi yanmda sakinlestrdi yinede bayaa tartıstık...
senin yine iyi uzamis bir senede. Hoş ben bir sene sabır edecegimi sanmiyorum. Ama etmeyipte napcam onuda bilmiyom (

gerçekten bi derdim dediğiniz bu mu yani?
Allah başka dert vermesin :-/
çözüm olarak neden postiş takmayı denemiyorsunuz?

Sizce de bikaç santim daha hızlı uzasın diye çabalamaktan daha mantıklı değil mi??
Ben olsam o kuaföre gider saçıma ücretsiz olarak takmasını,kabul etmediği taktirde tüketici mahkemesine başvuracağımı söylerdim.Bu arada sizin için internette şöyle bi baktım da bu şekilde şikayetlerden ceza alan kuaförler varmış.
Bence bunu yapmalısınız...

ay canım ya kıyamam beline kadar da uzamaz ki öyle kolay kolay. benim de belime geldi artık omzuma kadar kestiklerini düşünemiyorum. şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…