''tam olarak belinde'' olan saclar omzuna gelirken sen ne yapiyordun canim?
:)
neyse olan olmus artik,
--bepantol, bemiks, evigen ampullerden birer tane ve badem yagini karistir haftada bir sacina sur. iyice sar sarmala strec film vs. ile ustune yemeni sapka falan tak hatta(ben oyle yapiyorum) bir gece yat uyu sabah guzelce yika. b vitamini kotu koktugundan, bemiksin tadini 1-2 gun alicaksin ama olsun deger.
--hindistan cevizi yagi bir mucize, kati donuk beyaz halde (kati derken jel gibi) satiliyor, yumurta sarisi ile karistirip sacina sur 3 saat bekle yika (igrenc bir goruntu ama MUCIZE)
--asla ama asla icinde paraben, aliminyum, benzil, esans olan sampuan ve sac kremleri kullanma. mumkun oldugunca dogal seyler kullan. (su bazli sampuan-kabartma tozu) ve sacini mumkunse haftada 1 yika (bunu mumkun kilmak sana yarar, ayy ben dayanamam vs. --> kendin bilirsin). aslinda saci besleyen en iyi sey kendi yagi, ama biz yaglanmasina izin bile vermeden yikayip duruyoruz. sac beslenemiyor.
--sacini asla kurutma, sar otur evde yani kurutmak ve hircinca taramak, kendi sacina suikast duzenlemekten farksiz.
--bide hep sev onlari, ben oynuyorum sanki beni duyuyolarmis gibi ayy canim saclarim benim ne kadar hizli uzuyorsunuz boyle diyorum :) cicekler duyuyorsa bizi kendi sacim neden duymasin :)