kızlar gidişatımı hiç iyi görmüyorum

dmr1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
457
95
13
34
merhaba kızlar;
daha önce çok konu açtım buraya. yine hala aynı kişi , yine hala aynı dert. gece yatarken aklımda o , sabah uyandığımda o.

söyledikleri yaptıkları aklımdan çıkmıyor. gururum kalbim acıyor. dünden beri aklımda yankılanıyor ilişkimiz sürerken söylediği bir söz ' ben köyden kız alıcam ' . sonra şakaya vurdu tabi ben tartısınca.

bu nasıl bir iş ya. benimle neden o kadar ısrarla çabalarla beraber oldu o zaman. bunu diyen fakülte 1.si olmuş bir insan üstelik. nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabilir.
kızlar mezun oldum ben de . bugün bavulumu topladım artık ailemin yanına dönüyorum ama psikolojim pek yerinde değil. bu psikolojiyle nasıl iş bulurum nasıl çalışırım bilmiyorum.
berbat hissediyorum kendimi. ben haketmedim bunu. köyden aldığı kızla mutlu mu olucak yani..

benim ne eksiğim vardı ya. gururumla oynadı, okulda bir arkadaşım bana selam verse kavgalar etti sanki bişey yapıyomusum gibi. nasıl bir insan bu. bana kötü kız muamelesi yapmış hep düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.
 
nedir bu koylü kız sehirli kız meselesi bu erkeklerde anlamıs degilim.Akıllarınca sehirli kız tü kaka köylü kızları el degmemiş gonca insan insan olsun koylusu sehirlisi ne farkederki.
 
Size oyle demesi bastan assagi yanlis da.. sanki kendisi namus abidesi.
Erkek Milleti saniyorki bir tek kadinlar namussuz olur. Asil namussuzluklari yapanlar kendileri. Kendikerini istedikeleri kadar aklayip paklasinlar. Onlar daha cok namussuz oluyor
 
Köyden olunca ne oluyor ki namus kafada biter, köyleri kentle ne alakası var. Sende hala bu hakareti unutup arkasından yas mı tutuyorsun. Pes.
onun arkasından yas tutmuyorum tabi ki. kırılan gururuma üzülüyorum. kendimi eksik hissediyorum. sanki köydeki kızlar iyi ben kötü gibi. :(
 
nedir bu koylü kız sehirli kız meselesi bu erkeklerde anlamıs degilim.Akıllarınca sehirli kız tü kaka köylü kızları el degmemiş gonca insan insan olsun koylusu sehirlisi ne farkederki.
bilmiyorum işte ben de bunu düşünüyorum günlerdir ve şu mübarek günlerde köyden aldığından bulsun belasını diyorum
 
Köydeki kızların saf ve temiz olduğuna kimse beni inandiramaz. Eskidenmis o ayaklar. Bırak layigini bulsun. Boşuna dememisler okumak cehaleti alır,esseklik baki kalır.
hele ki bana ne demeli. bu sözün üstüne neden devam etmişim onun gibi şeref yoksunu bir insanla. sonunda da saçma sapan şeylerden terkedildim. kendisi çok temiz sanki genel evlere kadar düşen bir adi.
 
Geçmiş konuyu bilmiyorum konuyu özet geçebilirmisin anlamadım nedir bu köy şehir muhabbeti ?
 
Senin neyini beğenmemis neden kotu kız diye düşünüyor?
ona sorsan öyle değilim ama davranışlarıyla hep bunu hissettirdi bana. ondan önce sevgilim olduğu için sanırım. 1 yıl boyunca kafasında kurmus. önceki sevgilinle el ele tutuşmuşsundur falan dedi ayrılırken.
ondan önceki sevgilim de elimi tutmaktan öteye geçmedi günah derdi hep. erkeğim diye herşeyi yapmak zorunda değilim derdi. ahhh ahh eski sevgilim gibisini bulmak zor..
 
Bırak kendi haline.. sessiz kal.. uğraşmaya değmez.
 
keşke benim eşimde baştan bana bu kadar net olsaydı da kariyerimi 1 yılımı çürütmeseydi. şanslısın. aksini söyleyip seni o hale dönüştürebilirdi. (benim gibi)
 
Back
X