kızlar gidişatımı hiç iyi görmüyorum

Kuzum senin bu exte ego tavan ve sanırım sen onun egosunu tatmin etmemissin ;-) Sen sanıyor musun ki onunla mutlu olacak. Bak ben sana olacağı soyleyeyim; evlendi farzedelim. Eve gelecek eşiyle iki kelime konusmayacak. Yemek sonra tv sadece cinsellik istediğinde yanasacak. Anasi danasi her şeye karisacak kizin burnundan gelecek.Peki mutlu olacak mi? Hayır. İçinde hep bir boşluk olacak. İkinci ihtimalde saf diye düşünüp aldığı kiz sirretin teki cikacak ve yine mutsuz olacak. Ne konuşacak ne paylasacak o kizla? Sonra ömür boyu yalnizlik. Kendi aptalliginin bedelini odeyecek.
Muhtemelen kolayi seven, kolaya kaçan bir tip. Sen ona fazla geldin. Ozguvensiz, sorun çözmeyi bilmiyor o yüzden sorun çıkarmayacagini düşündüğü kişiye gidiyor. Bunu da namus kisfesine gizliyor ama o da biliyor senin düzgün bir kız olduğunu. Onun derdi baska. O eş değil kukla köle arıyor ;-)

Sen de bi eksiklik yok
Eksiklik karşı tarafta " insan eksikliği " var
Kurtulduğuna sevin bence
O da layığını bulsun inşallah

Kuzum senin bu exte ego tavan ve sanırım sen onun egosunu tatmin etmemissin ;-) Sen sanıyor musun ki onunla mutlu olacak. Bak ben sana olacağı soyleyeyim; evlendi farzedelim. Eve gelecek eşiyle iki kelime konusmayacak. Yemek sonra tv sadece cinsellik istediğinde yanasacak. Anasi danasi her şeye karisacak kizin burnundan gelecek.Peki mutlu olacak mi? Hayır. İçinde hep bir boşluk olacak. İkinci ihtimalde saf diye düşünüp aldığı kiz sirretin teki cikacak ve yine mutsuz olacak. Ne konuşacak ne paylasacak o kizla? Sonra ömür boyu yalnizlik. Kendi aptalliginin bedelini odeyecek.
Muhtemelen kolayi seven, kolaya kaçan bir tip. Sen ona fazla geldin. Ozguvensiz, sorun çözmeyi bilmiyor o yüzden sorun çıkarmayacagini düşündüğü kişiye gidiyor. Bunu da namus kisfesine gizliyor ama o da biliyor senin düzgün bir kız olduğunu. Onun derdi baska. O eş değil kukla köle arıyor ;-)
Aynen öyle kuzum. Ben senin kuklan olamam demiştim. Beni ailece sanıyorlar ki xi avucumun içine almaya çalışıyorum. Ama öyle bir niyetin yoktu. Sen kızsın ben erkeğin diye herseyime karışıyordu. Ben de kurstaki kızlarla yemeğe gitme diye inatlaştım diye böyle dedi bana.
O istiyor ki ben herseyi yapıp edeyim bana karışan olmasın ,sevgiliöin her dediğine karısıyım.

Sen de bi eksiklik yok
Eksiklik karşı tarafta " insan eksikliği " var
Kurtulduğuna sevin bence
O da layığını bulsun inşallah

Bizim bir akrabamız da köyden kız alıcam diyordu. Askerliğini köyde yaptı. Kızlar aksamları anne babaları yatınca koşa koşa askerlerin yanına geliyorlarmıs. Akraba vazgeçti sevgilisine döndü , sevgilisiyle evlendi şimdi mutlular :)
Haklısınız. Kendimi toparlayıp hayatıma odaklanmam gerekiyor

Aynen öyle kuzum. Ben senin kuklan olamam demiştim. Beni ailece sanıyorlar ki xi avucumun içine almaya çalışıyorum. Ama öyle bir niyetin yoktu. Sen kızsın ben erkeğin diye herseyime karışıyordu. Ben de kurstaki kızlarla yemeğe gitme diye inatlaştım diye böyle dedi bana.
O istiyor ki ben herseyi yapıp edeyim bana karışan olmasın ,sevgiliöin her dediğine karısıyım.
Sen yapamazdin boyle bir adamla

Sen yapamazdin boyle bir adamla
Fikir düşünce olarak yapamam evet ama kalbim onu istiyor ve özlüyorum. Merak ediyorum. Face dondurdu, whatsapp bomboş belki değişti numarasını. Hiç bir yerden göremiyorum onu. Git gide eksiliyor Hayatımdan ve benim elimden birşey gelmiyor.

Fikir düşünce olarak yapamam evet ama kalbim onu istiyor ve özlüyorum. Merak ediyorum. Face dondurdu, whatsapp bomboş belki değişti numarasını. Hiç bir yerden göremiyorum onu. Git gide eksiliyor Hayatımdan ve benim elimden birşey gelmiyor.
Çok berbat bir his ama sen denemiş görmüşsun bu adam senin kafana çok çok çok ters.

merhaba kızlar;
daha önce çok konu açtım buraya. yine hala aynı kişi , yine hala aynı dert. gece yatarken aklımda o , sabah uyandığımda o.

söyledikleri yaptıkları aklımdan çıkmıyor. gururum kalbim acıyor. dünden beri aklımda yankılanıyor ilişkimiz sürerken söylediği bir söz ' ben köyden kız alıcam ' . sonra şakaya vurdu tabi ben tartısınca.

bu nasıl bir iş ya. benimle neden o kadar ısrarla çabalarla beraber oldu o zaman. bunu diyen fakülte 1.si olmuş bir insan üstelik. nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabilir.
kızlar mezun oldum ben de . bugün bavulumu topladım artık ailemin yanına dönüyorum ama psikolojim pek yerinde değil. bu psikolojiyle nasıl iş bulurum nasıl çalışırım bilmiyorum.
berbat hissediyorum kendimi. ben haketmedim bunu. köyden aldığı kızla mutlu mu olucak yani..

benim ne eksiğim vardı ya. gururumla oynadı, okulda bir arkadaşım bana selam verse kavgalar etti sanki bişey yapıyomusum gibi. nasıl bir insan bu. bana kötü kız muamelesi yapmış hep düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.
Tavsiyeler ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama %100 çözüm olarak sana dua et derim . Yasini serif,âyetel kursi. . Iyilestirmedigi dert derman yok . Hele abdest al bi içten dua et bak nasıl rahatliyosun.Din düşünce herkesin kendi seçimi tabi ki ama bende senin adına uzuldugum için bunu söylüyorum. Kendimden biliyorum ne zaman Üzgün ya da sıkıntılı olsam abdest alıp dua eder kuran okurum :super:

Back
X