kızlar göğüsler ne zaman dolar ve süt gelmeye başlar???

filiz_onur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
507
5
96
42
İstanbul
kızlar benim ilk 4 aya kadar göğüslerim çok şişti büyüdü ondan sonra tamamen durdu şişmesi falan. 32. haftamdayım hala bi kıpırtı yok göğüslerimde. sarkık sönük bi hale geldiler. bazı yerlerde okuduğum ve çevremden duyduğuma göre bu zamanlar süt dolmaya başlaması hatta süt gelmesi gerekiyomuş. benim gibi bi durumda kalan ya da bi fikri olan var mı merak ediyorum?? bu sütüm olmıycağı anlamına mı geliyo :(:1no2:

canım sen 32.haftandaymışsın ben 37.haftamdayım haftaya inş.doğum yapcam hala süt gelmiş dil doğum esnasında bünye süt salgılamaya başlar merak etme

25 haftalik benim de aynen goguslerim sisdi ama sut gelmiyor. dogumdan sonra gelir ins canim endise etme..

ya kızlar benim göğüslerim küçüktü zaten hiç ne büyüme ne şişme ne süt geliyor acaba büyümüycekmi nasıl emzircem

benimde bu soru kafama takılıyo.bende 36 ya giricem ama ne büyüme ne küçülme ne agrı ne sancı tek fark sarktı

aynen canım ya benimde sarktı, sündü iyice. millet diyo iğne batması gibi bişiler olur öle anlarsın diyo süt dolduğunu. ama bende hiç hareket yok. sarkık iki adet memeden başka bişi yok ...

canım merak etme dogumdan hemen sonra az miktarda gelirmiş süt 2 gün sonrada baya bol bi şekilde gelirmiş bende korkmustum ama annem böyle söyledi gelir gelir
ilk agız sütü denilen sey simdi gelmesin zaten

valla canım bende 36. haftadayım hala bısı yok meaklanma bıldııgm kadarıyla dogum zamanı gelır süt.. ama oncesınde bı kac a once colostrum denen sıvı gelmıstı.. sıkınca böle yapıs yapıs seffaf bişi...

benım gogsulerım cok sıstı,buyudu ve benden ara ara sut gelıyor.damla damla.

slm kızlar ben 31 haftalık ikiz gebeyim ilk ayda göğüslerim çok şişti ağrı vardı ama durdu halen hiç bi değişiklik yok acaba süt olmayacak mı çok korkuyorum ben bebişlerime anne sütü vermek istiyorum bana cvp verin lütfen

Son düzenleme:
benden de hala ne süt ne de kolostum denen sıvı geldi. ilk 3 ay dokunamıyordum şimdi acı veya şişlik hiçbirşey yok.. endişeleniyorum açıkçası..

bence bunun belli bir zamanı yok kızlar kişiden kişiye göre değişri süt gelmesi doğumdan hemen sonra olur diye biliyorum hormonlarla ilgilidir sanırım doğumdan önce hiç gelen var mı benim 30.hafta itibari ile colstrum denen sıvı gelmeye başladı ara ara sabah kalktığımda bir iki damla atletimde izini görüyorum bu durumda kesinlikle göğüslerin sıkılmaması gerektiği söylemişti doktorum o sıvı çok değerliymiş bebeğin ilk sütü olacakmış sizde sakın sıkmayın göğüslerinizi şimdiden kendinizi ksmayın gelmiyor filan diye stres de etkiliyor bebeğiniz emdikçe gelecek inş. sütler foşur foşur :) günde 1 kaşık pekmez için badem susam yiyin bunlar çok güzel süt yapıyormuş hem de doğum sonrası kanamayı düzenliyormuş hatta bir arkadaşım sezeryana girmeden 1 bardak pekmez şerbeti içtiğini sezeryandan hemen sonra bolca sütü geldiğini söylemişti normalde sezeryan doğumda süt gelmezmiş birkaç gün hatta 1 hafta gelmeyen arkadaşları tanıyorum hayırlısı olsun herşeyin çaresi var arkadaşlar hiç üzülmeyin yeterki bebişlerimiz sağlıkla doğsun Rabbim onların rızıklarını temin eder inş.

mrb arkadaslar ben 4 ay 2 hafdalik hamileyim ilk hamileligim bebegin haraketleri hic hisetmiroumm normalmi sizce

mrb arkadaslar ben 4 ay 2 hafdalik hamileyim ilk hamileligim bebegin haraketleri hic hisetmiroumm normalmi sizce
ilk gebeliğiniz olduğu için hareketler biraz geç hissedilebilir...sanıyorum şuan 18 haftalıksınız..ilk hamileliklerde 20. haftayı bulabiliyor hareketlerini hissetme haftası....zaten kıpırtı olarak değil de gaz hareketiymiş gibi hissediliyor ilk dönem, sonrasında seğirme gibi atmalar hissediliyor....

Back
X