İlk 5 dk da çıktı canımGördüm dünde benim böyle çıktı benimde 5 günüm var
Aaa hadi hayırlısı inşallah vardır ikimizinde canımGördüm dünde benim böyle çıktı benimde 5 günüm var
İnşallah bakalım kısmet benim hiç belirtim yok bel ağrım dışındaAaa hadi hayırlısı inşallah vardır ikimizinde canım
Benim var ya baş dönmesi göğüs ucu büyümesi kahverengi olması damarlarım belirginleşti tansiyonum çok düşüyor kalp çarpıntım var ama şuan sadece baş dönmem varİnşallah bakalım kısmet benim hiç belirtim yok bel ağrım dışında
Sende testini atsana bakayımmİnşallah bakalım kısmet benim hiç belirtim yok bel ağrım dışında
Sende testini atsana bakayımm
Canım naptın tekrar test kan felan verdin miGördüm dünde benim böyle çıktı benimde 5 günüm var
Merhaba erken gebelik testi ile deneyin benceKızlar adete beş gün var belirtilerim olunca yapayım dedim de gölge gibi görüyorum ben sizde görüyor musunuz Eki Görüntüle 3442602
Yok vermedim 3 günüm var sen verdin mi ?Canım naptın tekrar test kan felan verdin mi
Yok bende vermedim yarın veririmYok vermedim 3 günüm var sen verdin mi ?
Benimde böyle çıkmıştı ertesi gün daha net oluyor. Ya da bir kan baktırın istersenizKızlar adete beş gün var belirtilerim olunca yapayım dedim de gölge gibi görüyorum ben sizde görüyor musunuz Eki Görüntüle 3442602
Hasta oldun mu canımYok vermedim 3 günüm var sen verdin mi ?
Hasta olmadım gecikti bugün de pembe leke geldi daha gelen giden bişey yok bekliyorum bakalımBenimde böyle çıkmıştı ertesi gün daha net oluyor. Ya da bir kan baktırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?