• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR GORUCU MEVZUSU COK KARİŞİK DEĞIL BI EL ATIN

Hahshsj
Güldürün beni :KK70:
İncitmeden nasıl kilo ver denir mesela ? Cidden bilmiyorum :KK70: kiloluyum şu sıra ve su mu içiyorsun deseler inciniyorum 🥀
Kiz bende vallahi cok zayif degilim ama o biraz fazla ya hic bunun sorun olacagini sorun etmemistim 😂 bide vermem vermem bu olaya yakin 5 kilo verdim boyda kısa nasil.gitti anlamadim 😂

Yok ama ay sey demez mi acaba madem sorundu niye basladin duygularimla oynadin ondan korkuyorum
Hemen konuşuluyor diye evlilik olucak diye bir sey yok ki
görücü usülü da olsa bir tanıma bir alışma dönemi olur
Neyin garantisi veriliyor adama anlamadim ama herneyse
cekim hemen oluşmaz bazen ama zerre oluşmazsa bence girme bu işlere,kendine zaman tanı

Bize neyi soruyorsunuz ben tam olarak anlayamadım🤭Yani kişiyi siz gördünüz görüştünüz,demek ki ok verdiniz fiziksel görünüşü aklınıza takıldı tek onu da bizden onay almak istiyorsunuz sanırım yanlış mı anlamışım ..Ben erkekte tipe pek önem vermem yani ne tipler var ne hödük ,ama erkeklerde kadınlar da kendilerine bakmalı ..Kilolu olup (hastalık dışında )kendini salan insanları sevmiyorum kiiii bu evlenince genelde +5 oluyor.Bilmiyorum duymak istediğinizi karşıladı mı ama 😬
😂😂 ay karşiladi aslinda ama varya onun +5lik yeri yok sankim ya o da beni dusunduruyor .

Hemen konuşuluyor diye evlilik olucak diye bir sey yok ki
görücü usülü da olsa bir tanıma bir alışma dönemi olur
Neyin garantisi veriliyor adama anlamadim ama herneyse
cekim hemen oluşmaz bazen ama zerre oluşmazsa bence girme bu işlere,kendine zaman tanı
Ya ilk bulusmada bi anlayamadim dikkat te edemedim bide 1 saat fln gorustuk. Biraz zaman tanimaliyim bide ufaktan sorun oldugunu soylerim gerci kendisi de şikayetci

Bu konuda her zaman iki taraf oluyor.😁
"Aşık olunca keli ve gobegi bile guzel geliyor. " Siz sevmemişsiniz diyenler gelip kizacaklar şimdi. 😬

Ben yine her zamanki yorumumu yapiyorum. Beğenmediğim insanla evlenmezdim ben olsam. Begenmediğim insana da aşık olamadim hiç hayatimda.

Karakter ve davranişlari elbette onemli ama kendinize guveniyorsaniz hem dışını begendiginiz hem de karakterini begendiginiz, anlaştiginiz birilerini bulabilirsiniz pekala. Yok bundan iyisi cikmaz derseniz...
O zaman gozunuzu yumun.

Ne güzel ben hemen şuphe duyuyorum . Ya aile yapisi da hani cok rahat degil yani baskiyla buyudum ondandir belkide etkilerinde kaliyorum. Valla bide akilli gecinip genelde yanlis kararlar veriyorum valla bende kendimden bezdim imdat ya
Kız 💩 da olsa müdahalesiz kendi kararın olsun be amaan. Yanlışsa da yanlış.

Ya bulustuk hani oyle ay yapamam olmadı ama evlilik arkadaslik degil ya bide dedimki evlenince de alirsa acaba aman aman . Ay sekilci miyim kendimi kotu hissettim

Hiçbiiiiiiiiiir çekim hissetmediyseniz o iş olmaz diyorum ben, dilerseniz birkaç kez daha buluşup bkın ama ben olsam zorlamazdım burda bırakırdım herhalde.

Bu konuda her zaman iki taraf oluyor.😁
"Aşık olunca keli ve gobegi bile guzel geliyor. " Siz sevmemişsiniz diyenler gelip kizacaklar şimdi. 😬

Ben yine her zamanki yorumumu yapiyorum. Beğenmediğim insanla evlenmezdim ben olsam. Begenmediğim insana da aşık olamadim hiç hayatimda.

Karakter ve davranişlari elbette onemli ama kendinize guveniyorsaniz hem dışını begendiginiz hem de karakterini begendiginiz, anlaştiginiz birilerini bulabilirsiniz pekala. Yok bundan iyisi cikmaz derseniz...
O zaman gozunuzu yumun.
Yarin bakayim kapaniyo mu gözüm 😂 valla cokta bi cevrem yok nadir iyi kismetler cikiyo evlilikte istiyorum bu ara panik yaptim 😁

Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Her şey istediğim gibi diyip çocuğun dış görünüşüne laf ediyorsun. Siz bu kafa yapısıyla zor evlenirsiniz. Aynen çok büyük sorun olur, millet gelir aaa der hiç yanına yakışmıyor bak şunlara. Çok büyük problemler evlilik için çok(!)

Ya ilk bulusmada bi anlayamadim dikkat te edemedim bide 1 saat fln gorustuk. Biraz zaman tanimaliyim bide ufaktan sorun oldugunu soylerim gerci kendisi de şikayetci
Cok mantık evliliği insanı göremedim seni
O yüzden gözden geçir bence
Söylemekle hal olsa keşke 😁 inş azimli biridir ne diyim 🤭

Hahshsj
Güldürün beni :KK70:
İncitmeden nasıl kilo ver denir mesela ? Cidden bilmiyorum :KK70: kiloluyum şu sıra ve su mu içiyorsun deseler inciniyorum 🥀
Erkekler kolay incinmiyor ki 😂 sperm sayısı düşüyormuş desin bebemiz olmaz desin andropoza erken giriliyomus desin 😂 bilmem ki yani 😂

Cok mantık evliliği insanı göremedim seni
O yüzden gözden geçir bence
Söylemekle hal olsa keşke 😁 inş azimli biridir ne diyim 🤭
Valla bi diyom ki aman evlen napacan kac saat gorecen adamı aksamdan aksama 😂 bakalim umarim bi cilginlik yapmam yarin bakayım bi

Sizin yaş bu saatten sonra geri gelmeyecek .30 yaş dünkü çocuk değilsiniz .Ayrıca erkeğin eli ayağı düzgün ise önce karakterine sonra ahlakına işine bakılır.30 yaşında hala bu ayrıma varamadiysaniz geçmiş olsun.

Back
X