Kizlar gorumce fobim var

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
31
Hanimlar kisaca onceki durumumu ozetlersek;
Nisanlimla nisan atma esigine geldik. Ablayi aradim bendeki esyalarini gondermek icin. Canina minnet bi havasi vardi. Hic yapmayin etmeyin durumu yok "ay zeholl cok sasirdim simdi" adresi istememle hemencicik adresi mesajla atti. Kv daha cok uzulmustu aglamisti. Herkes bizi baristirma cabasindayken mustakbel gorumcemin bu tavri cok goze batiyordu

Yine ayni gorumcem eltimle arasi kotu oldugu icin ve nisanlimla cok samimi oldugu icin ister istemez ondan saniyorum. Whatsaapta gurubumuzda eltimle samimi bi sekilde konusuyorduk. Bu gorumceden ses seda yok. Cocugunun fotograflarini atiyordu elti. Bende yazisiyordum guzelce. Bikac gun sonra nisanlim aradi beni vay efendim ben niye eltimle konusuyormusum. Onunla samimi olmayacakmisim. Ablasina cocugunu gostermeyen vatsapta fotograflarini atiyormus bende onu adam yerine koyuyormusum. Sana kim bunlari soyledi dedigimde nisanlim anladi meseleyi tabi.

Bi gun telefondayken arkadan liseye giden kizi bi meseleden dogru "Gelinlere iyiyse bizde iyiyiz" der gibi bisey soyledi. Gorumce hanimda kizi icin bak bak ne diyor gibi durumu bana aktardi

Bu gorumce benim simdi evimi temizlemeye gelecek. Nisanlima uygun dille cocugu var yorulmasin dedim. Gelmek istiyormus nisanlimda geri ceviremiyor.

Bana testi almis. Kinada oynayacakmisim. Testi oyununu bilmiyorum. Kendi kafasinca organizasyonlar....

Iyi yonleri yok mu hic derseniz var. ama bunlar midemi fazlasiyle bulandirdi

Ve kiizlar nisanlim ablasini cok seviyor. Benim fobim oldugunu akli basinda bi akrabam soyledi ve ciddi ciddi dusunmeye basladim. Bu bana zarar verir mi? Bu ablaya nasil davranilmali? Bana sorarsaniz herseyi icimde yasiyorum muhabbetimiz guzel ama... Ama iste

Hanimlar kisaca onceki durumumu ozetlersek;
Nisanlimla nisan atma esigine geldik. Ablayi aradim bendeki esyalarini gondermek icin. Canina minnet bi havasi vardi. Hic yapmayin etmeyin durumu yok "ay zeholl cok sasirdim simdi" adresi istememle hemencicik adresi mesajla atti. Kv daha cok uzulmustu aglamisti. Herkes bizi baristirma cabasindayken mustakbel gorumcemin bu tavri cok goze batiyordu

Yine ayni gorumcem eltimle arasi kotu oldugu icin ve nisanlimla cok samimi oldugu icin ister istemez ondan saniyorum. Whatsaapta gurubumuzda eltimle samimi bi sekilde konusuyorduk. Bu gorumceden ses seda yok. Cocugunun fotograflarini atiyordu elti. Bende yazisiyordum guzelce. Bikac gun sonra nisanlim aradi beni vay efendim ben niye eltimle konusuyormusum. Onunla samimi olmayacakmisim. Ablasina cocugunu gostermeyen vatsapta fotograflarini atiyormus bende onu adam yerine koyuyormusum. Sana kim bunlari soyledi dedigimde nisanlim anladi meseleyi tabi.

Bi gun telefondayken arkadan liseye giden kizi bi meseleden dogru "Gelinlere iyiyse bizde iyiyiz" der gibi bisey soyledi. Gorumce hanimda kizi icin bak bak ne diyor gibi durumu bana aktardi

Bu gorumce benim simdi evimi temizlemeye gelecek. Nisanlima uygun dille cocugu var yorulmasin dedim. Gelmek istiyormus nisanlimda geri ceviremiyor.

Bana testi almis. Kinada oynayacakmisim. Testi oyununu bilmiyorum. Kendi kafasinca organizasyonlar....

Iyi yonleri yok mu hic derseniz var. ama bunlar midemi fazlasiyle bulandirdi

Ve kiizlar nisanlim ablasini cok seviyor. Benim fobim oldugunu akli basinda bi akrabam soyledi ve ciddi ciddi dusunmeye basladim. Bu bana zarar verir mi? Bu ablaya nasil davranilmali? Bana sorarsaniz herseyi icimde yasiyorum muhabbetimiz guzel ama... Ama iste

nişanlının seni çocuk gibi azarlamasını yadırgadım
kiminle konuş kime mesafeli olacağın konusunda karar alabilcek yaşta olmasan
evlilik için planlar yapmazdın
eltin ve görümcen arasındaki soğukluk seni bağlamaz
o yaşları geçtik diye düşünüyorum
ben küstüm sende küs :)
ama ortada olana bakılırsa
görümcen ne derse nişanlında denden yapıyor
2 yolun var
ya nişanlına senin onlardan bağımsız bir insan olduğunu ve kiminle ne kadar konuşacağını bildiğini kabul ettireceksin
yada görümcene yağbal olacaksın
tercih senin
:KK66:
uzak durmak görümcendeki kini ateşler

Zamanla aşarsınız bu problemleri.
Benim şeker ötesi bir görümcem var bu nedenle çok da hissedemiyorum senin duygularını ancak rahatsız olduğun çok belli.
Sırrını verme,çok güvenme ama soğuk da olma.
Erkekler için anneleri ablaları önemlidir benim kardeşim de benim düşüncelerimi müthiş önemser ve kız arkadaşlarını illa ki benim onayıma sunar.Demem o ki eşinle aranız bozacak fırsatı ne ona ne bir başkasına ver.

Ben böyle zoraki kaynanaya görümceye eltiye samimiyet kurmayı sevmiyorum.Hele emri vaki yapıldımı çok iyi bile olsalar tiksinti giriyor içime.
Ben hiç evlenmemelimiyim acaba:KK51:
Nişanlında acayip yani biri ablasıysa ötekide abisinin karısı, görümcen onu parmağında oynatamamış belliki, sende etkilenme istiyor.
Ayrıca whatsapp grubu ne zırt pırt içiçe o_One kadar resmi okadar iyi gibime geliyor.
İyiselerde yerinde iyi olsun herkes.

Ben olsam eve temizliğe gelmesini asla kabul etmezdim.
Sadece görümce için demiyorum, annelerden de birini de kabul etmem mesela.
Hiç sevmediğim iştir gereksiz samimiyet.
Alırım yardımcı, temizletirim. Param yoksa nişanlımla elele verip temizleriz.
Aile içinde mesafe iyidir...

Ben böyle zoraki kaynanaya görümceye eltiye samimiyet kurmayı sevmiyorum.Hele emri vaki yapıldımı çok iyi bile olsalar tiksinti giriyor içime.
Ben hiç evlenmemelimiyim acaba:KK51:
Nişanlında acayip yani biri ablasıysa ötekide abisinin karısı, görümcen onu parmağında oynatamamış belliki, sende etkilenme istiyor.
Ayrıca whatsapp grubu ne zırt pırt içiçe o_One kadar resmi okadar iyi gibime geliyor.
İyiselerde yerinde iyi olsun herkes.

Yoooo deme öyle.
Inşallah gönlüne göre bir adam ve onun ailesi olur da bu garip muhabbetlerin içinde olmazsın.
Bak ben de insanlarla iyi ilişki içindeyimdir ama asla çizgilerimin aşılmasına müsade etmem.
Eltiymiş, görümceymiş ne öyle bik bik mesajlar, varsa bir muhabbet arar konuşurum.
Nedir yani arkadaşım değil ki onlar?
Hiç gelemem öyle ben!

Yoooo deme öyle.
Inşallah gönlüne göre bir adam ve onun ailesi olur da bu garip muhabbetlerin içinde olmazsın.
Bak ben de insanlarla iyi ilişki içindeyimdir ama asla çizgilerimin aşılmasına müsade etmem.
Eltiymiş, görümceymiş ne öyle bik bik mesajlar, varsa bir muhabbet arar konuşurum.
Nedir yani arkadaşım değil ki onlar?
Hiç gelemem öyle ben!
İnşallah benimde tek ümidim gönlüme göre birinin çıkması.
Birde koç burcuyum hiç sıkıya gelemem, emrivakiyi hiç sevmem.Ailemde çok rahat ve huzurlu büyüdüm bunun aksi beni çok zorluyor.

İnşallah benimde tek ümidim gönlüme göre birinin çıkması.
Birde koç burcuyum hiç sıkıya gelemem, emrivakiyi hiç sevmem.Ailemde çok rahat ve huzurlu büyüdüm bunun aksi beni çok zorluyor.
Seni gerçekten seven biriyle beraber olduğunda beni daha iyi anlayacaksın.
Seven adam böyle ailemle samimi olsun, ablam evi temizlesin muhabbetlerine girmez. Karısı/nişanlısı nasıl istiyorsa onun yolunu açar.

Nişani neden atmistin?
Bence atmisken oylece kalsaydi. Nisanlin ablasini korur ablasi gelir senin evinde istedigi gibi seni gicik eder. Sen de sikayet ettikce esin seni suclu bulur vs. Bu işin 2. Perdesi boyle gozukuyor.
Benim gorumcem de psikolojik ilaclar aliyor, kafa gidik maalesef ve dengesiz. Beni arayip azarliyor mesela, esim rica ediyor, benim hatrim icin idare edebilir misin vs gibi. Şayet onu hakli bulsa ben de inada bindirir idare edemem.
Demem o ki, idare edilir guzelim ama eşinin tavrina bagli her sey!

X