Merhaba arkadaşlar, 24+6 haftalık ikiz bebek bekliyorum. Dünki kontrolümüzde oğlum 900 gram kızım 740 gram çıktı çok şükür ama rahim ağzı ölçümünde kısalma olduğu (2,35 çıktı) için doktorum biraz endişeli konuştu. Ben gebeliğimin başından beri hep raporluyum evdeyim. Haftada 1 yada 2 birkaç saat bebek alışverişi için dışarı çıkıyordum, evde de sadece yemek ve bulaşık makinası falan gibi basit şeyler yapıyordum. Şimdi doktorum 30. haftaya kadar evden çıkma ve 3 haftada bir kontrole gel dedi. Benim size sorularım;
---bu haftalarda rahim ağzında kısalma yaşayıp 35-36. haftaya kadar dayanan varmı?
---Evde artık hiçbirşey yapmadan yatmalımıyım? doktorum ev için bişey söylemedi bende sormayı unuttum.
---Herhangi bir ağrı yada kasılma falan hiçbirşey hissetmiyorum,sizce nelere dikkat etmeliyim?
Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler.Allah herkesin yardımcısı olsun.
---bu haftalarda rahim ağzında kısalma yaşayıp 35-36. haftaya kadar dayanan varmı?
---Evde artık hiçbirşey yapmadan yatmalımıyım? doktorum ev için bişey söylemedi bende sormayı unuttum.
---Herhangi bir ağrı yada kasılma falan hiçbirşey hissetmiyorum,sizce nelere dikkat etmeliyim?
Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler.Allah herkesin yardımcısı olsun.