Kızlar gözleri 444 açalım...

denofintrigue

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
7
0
6
İzmir
Merhaba arkadaşlar bu siteye hep girer bakardım ama dün başıma gelenden sonra kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye üye olup siz hemcinslerimi uyarmak istedim. Yeni bir site gördüm dün daha doğrusu yakaladım. Matchandtalk diye bir yer. Kocam olacak adam girip kaydolmuş ve kadınlarda istedikleri zaman fotoğrafınlarına bakıp beğenip arayabiliyorlar. Girip yanınızdaki adamın numarası kayıtlı mı değil mi kontrol edin derim ben. :47:

sevgilim yok ama olursa neymis diye baktim .aman allahim yaaaa :47: nasil bir dünyada yasiyoruz biz .
uyarin icin tsk ben bilmiyordum böyle bir yeri

sevgilim yok ama olursa neymis diye baktim .aman allahim yaaaa :47: nasil bir dünyada yasiyoruz biz .
uyarin icin tsk ben bilmiyordum böyle bir yeri

yaaaa... daha neler var kimbilir? şu ı phone lar çok tehlikeli özellikle de. bi ton program var. tango diye bi prog. var mesela ordan insanları ekleyip engelleyip görünen listeden kaldırabiliyorlar. ve biz hiç birşey göremiyoruz. bide sorsalar dürüstlük paçalarından akıyo gibi konuşmuyolar mı!!! delirrrriyorummm...... :36:

Bu kadar da paranoyak olmayın ya yapann kendine yapar sen bi programı engellersin o yine yiceği haltdan geri kalmaz :)

Back
X