- Konu Sahibi CakilTasi_
-
6 aylık evliyim.. evlendiğim günden beri evimde genel bir huzursuzluk sorunum var.. çok tartışıyoruz, çok kavga ediyoruz.. konu ne diye sorsalar; hep basit şeyler büyüyo kocaman sorun haline geliyo. hep ufacık konular.. hele ben pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum kendimi.. her an patlayabilecek gibiyim.. eşim normalde çok sakin bir insandır, ama evlendiğimizden beri gerginlik büyüdükçe artık onun için "sakin" diyemiyorum.. her konunun sonu ağlayarak bitiyo.. saatlerce ağladığımı biliyorum... saçma biliyorum ama belki başına gelen vardır.. büyü falan olabilir mi :/
6 aylık evliyim.. evlendiğim günden beri evimde genel bir huzursuzluk sorunum var.. çok tartışıyoruz, çok kavga ediyoruz.. konu ne diye sorsalar; hep basit şeyler büyüyo kocaman sorun haline geliyo. hep ufacık konular.. hele ben pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum kendimi.. her an patlayabilecek gibiyim.. eşim normalde çok sakin bir insandır, ama evlendiğimizden beri gerginlik büyüdükçe artık onun için "sakin" diyemiyorum.. her konunun sonu ağlayarak bitiyo.. saatlerce ağladığımı biliyorum... saçma biliyorum ama belki başına gelen vardır.. büyü falan olabilir mi :/
Madem huzursunuz,büyüye falan yoruyorsunuz yaşadıklarınızı da neden oturup dua etmiyorsunuz arkadaşım?
Dua eğer inanıyorsanız sizi her türlü kötülüklerden korur.
Hani bu konuyu açarak kapanacağını da biliyorsunuz di mi?
Amaç ne cidden çok merak ettim?
ya ben sizin tavrınızı cidden anlamadım?? yazdıklarıma biraz baksanız bu konularla uzaktan yakından hiççç alakam olmadığını anlarsınız..ben büyü konularının kapatıldığını biraz önce yazan arkadaştan öğrendim bilmiyordum bile.. dua etmediğimi kim söyledi!
6 ay çok az bir süre
birbirinizi tanıma, anlama
aşamasındasınız
şuan ki tartışmalarınızın sebebi de bu zaten
birbirinizin huylarını biledikten sonra
kabul edıyorsunuz ve o şekilde devam edıyorsunuz hayatınıza
daha çok yenisiniz
ve ikinizde de liderlik var sanırım
bununda etkisi büyük.
Forum Kurallarından haberiniz yoksa neyle alakalı olduğunuzu nereden bilebilirim ki?
Ayrıca madem dua ediyorsunuz da bunun çözüm olduğunu siz de farkındasınız di mi?
ya bırakın böyle büyü işlerini filan.düzgünce konuşsanız sorunlarınız hallolur
2010 yılından beri birlikteyiz.. aynı yerde çalıştığımızdan da biz hep evli gibiydik.. bütün gün birlikteydik, yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi.. sadece ayrı evlerde yaşıyorduk yani.. yani tanıyoruz birbirimizi, huyumuzu suyumuzu biliyoruz.. evlilik farklı evet fakat benim sorunum çok ufak meselelerin çokk büyümesi.. durduk yerde mevzu çıkıyo, ben dur diyorum o durmuyo, o dur diyo ben durmuyorum..
umarım haklı çıkarsınız ve biran önce ayak uydururuz evliliğe..
2010 yılından beri birlikteyiz.. aynı yerde çalıştığımızdan da biz hep evli gibiydik.. bütün gün birlikteydik, yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi.. sadece ayrı evlerde yaşıyorduk yani.. yani tanıyoruz birbirimizi, huyumuzu suyumuzu biliyoruz.. evlilik farklı evet fakat benim sorunum çok ufak meselelerin çokk büyümesi.. durduk yerde mevzu çıkıyo, ben dur diyorum o durmuyo, o dur diyo ben durmuyorum..
umarım haklı çıkarsınız ve biran önce ayak uydururuz evliliğe..
biz de 2010 yılından beri birlikteyiz ve aynı yerde çalışıyoruz orda tanıştık..5,5 aylık evliyim..anlattıklarını ben de yaşıyorum, hatta şu an küsüz, deli gibi bağırıyorum bişey olunca.Onu çok seviyorum ama ne kadar gün boyu aynı yerde çalışıp tanısakta evilikte yaşadığın olayları sevgiliyken yaşamıyorsun ki..
ne evlilik psikolojisiymiş arkadaş.. ne zormuş bu iş. keşke hep sevgili kalsaydık diyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?