kızlar güleceksiniz biliyorum ama çözüm arıyorum anlayın beni..

biz bu zamana kadar tartışmalardan sonra hep konuşmayı denedik.. hep paylaşmayı içimize atmamayı. çünkü susunca ben sürekli ağlıyorum, kuruyorum tutamıyorum kendimi.. şu "kısa kesin" lafınız benim şifrem galiba ama yapamıyoruz

Ne kadar az tartışma o kadar çok mutluluk artı huzur.
Hergün tartışılan eve melekler girmez derdi rahmetli babacığım...
Kafana takılan sorunların ana maddelerini kafanda belirleyip konuşmaya çalış.
Böylece fazla ayrıntıya girmemiş olursun.
Tartışmada kısa sürer bu sayede.

sonuna dogru sacmalamissiniz
ne büyüsü
ilk zamanlar zaten alisma zamanlar
daha sakin olmaya calisin
biraz ilimli olun
güzel seyler düsünün
hayatinizin güzel yönlerini ortaya cikarin
mutlu olmaya calisin

merak etme yapabileceğiniz günler de gelecek.
şuan olur olmaz şeylere kafayı takma durumundasınız ve bu geçici bir süreç
çünkü birbirinizi yeterli seviyede tanımıyorsunuz daha
birbirinizi ciddi anlamda tanıdıktan sonra her şey normale dönecek inan bana

farkındaysan sorununuz
ne bir kaynana
ne bir görümce
ne bir şiddet
ne bir aldatma

sevgiden kaynaklı
her şeye alınma sendromu ve tanıma aşaması da eklenınce olaylar bu hale gelıyor.

2 veya 3 yıllık bir evliliğin olsaydı eğer
o zaman endişeye kapılabilirdin.

hep diyoruz zaten elle tutulur sorunumuz yok.. ama 1 gün hadi en fazla 2.. 3. gün başlıyor tartışma.. umarım zamanla doğru orantılı azalır tartışmalarımız.. eşimi çok seviyorum ve bu durumları yaşamak istemiyorum artık.. çok teşekkürler.

şuan ihtiyacınız olan tek şey
zaman.

merak etme her şey güzel olacak

canım basit şeyler demişsin ama mesela ne onlar
hangi basit konu büyüyüp seni saatlerce ağlatabilir
belkide basit değildir bi kaç örnek versen son kavgalarınızdan...

Evlilikte ilk sene böyle bir dönem yaşanıyor.
Bir adı varmıdır bilmem ama ilk sene sendromu diyorum ben buna.
Yeni bir hayat, farklı kişilikler ve sorumluluklar var.
İlk zamanlar herşey evlenmeden önceki gibi olacakmış gibi isteniyor.
Daha önce aile dışında karışan, kısıtlayan yada bir şeyler yapma zorunluluğun olmazken şimdi ne kadar sevsende bambaşka bir kişiyle bu durumu yaşamaya başlıyoruz.
Kısacası birbirimizin üzerinde üstünlük kurmaya başlıyoruz.
Buda tartışmalara mahal veriyor.
İlk sene geçtikten sonra her şey rayına oturmaya başlıyor ikinci seneyi yarıladıktan sonra hiç bir sorun kalmıyor.
Uzun lafın kısası tatlım genel bir durum yaşıyorsun.
Ben bu durumu daha çok sinirlendiğimde ortamı terketmekle ve biraz sakinleşince karşıma alıp konuşmakla buldum.
Çünkü bende sinirlendiğimde çok cazgır olurum eşim genelde sakindir ve o anda sakinliği beni dahada deli eder

her evlilikte olan şeyleri yaşıyorsun. alışma aşaması .. ben 2 yıllık evliyim.. ilk yıl çok fazla tartışmalrımz olurdu.. bu sene de oluyordu ama gittikçe azalıyor.. bir evlilik 5 yılda anca oturuyrmuş... ...eşinle ile ilgili belirli ve seni aşırı derecede rencide edici hakaretlerini ve seni dövdüğüne dair sebeplerin olmadığı sürece diğerleri evliliğe alışma süreci... tabi günlerce küs kalmıyorsan . vede kalmayın tabiki soğursunuz .. biz en kötü tartıştığımz gün bile barışmadan uyuyamazdık... herşey düzelir.. her zaman duanı et .

küs kalma durumumuz olmadı hiç, dayanamam çünkü.. rencide falan yok işte sadece çok sık tartışmalar baya can sıkıyo... yıprandığımızı hissediyorum ve bu da beni çok üzüyo. inşallah dediğin gibi olur arkadaşım bu hallerimize güleriz birgün umarım.. teşekkür ederim

nazar olabilir ben çok inanırım nazara... brlikte çok göz önndeysenz nazar değiyo olabilir, evliliğinle ilgili herkesle konuşma ..
evinizde bi dua falan okutabilirsin.. annene falanda söle nazar duası okusun size .. sende oku bol bol..

onun dsında evlilğe adapte olmak olabilir mi bilmiyorum bnde 1.5 yıllk evliym hiç sorun yaşamadım yani alışamama vs gbi bi sorunumz olmadı aynı eve grince değişir dyenlerde vardı ama öyle bişeyde olmadı belki 7 yıldır birbrimizi tanıdığm için olabilir
umarım biran önce atlatrsınz bu dnemleri

belki de nazar olabilir.. çok teşekkürler inşallah atlatırız..

Ya cinsel hayatınızı az sa budaa sana sinir yapar

Bu bilimsel birşey kadın libidon Yüksektir bu sinir stres ateş yapıyordur

Beraber uyuyup beraber uyanacağız hiç ayrılmayacağız diye hayaller kurarken evlenince kavgalar tartışmalar yaşanıyor demek.. Bende dağınık düzensiz olduğunu sevmediği yemekleri vs. biliyorum ama inşallah çok tartışmayız :18:​

canım bizde öleydik daha yeni yeni düzeliyoruz 1.5 yıl oldu.zor oluyor ilk günler.bin pişman olmuştum evlendiğime.geçer..

Canım aklına böyle hürafe şeyler getirme. Çözüm için seni sınırlar. Evliliğin ilk yıllarında bunlar oluyor. Gerek toyluk, tecrübesizlik gerekse birbirinizden daha önemli birşey hayatınızda olmadığı için ( çocuk gibi) , insan biribirine sarıyor ilk yıllarda. Daha sonra tartışma tarzın , verdiğin tepkiler değişiyor. Hele birde çocuk olsun onun için ağlamayı bırak, çocuğum iyileşsin, yada yemek yesin diye dövünüp ağlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…