- Konu Sahibi CakilTasi_
-
Uzun süre ilişki yaşamak evlilik gibi olmaz tabiki.
Evlilik ayrı ilişki ayrı.
Evlenince yakınen tanıyorsun eşini huylarını.
Bilmediğin pek çok şey öğreniyosun.
Düzgünmü titiz mi...derli toplu mu...ne sever ne sevmez...
Hepsini ayrıntılı yaşıyosun.
Evliliğn ilk ayları birbirini tanıma keşfetme aylarıdır.
Tartışmaları uzatmayın.
Kısa kesin .
Çünkü uzatmak ikinizide incitir bak saatlerdir ağladığını yazmışsın.
İkinizede yazık.
İnan geri gelmiyor hiçbir gün.
Hele ilk ayların tadı bi başka oluyor.
Nacizane tavsiyem bişeye taktınız mı onu o an anlatın içnizde kalmasın ki büyümesin .
biz bu zamana kadar tartışmalardan sonra hep konuşmayı denedik.. hep paylaşmayı içimize atmamayı. çünkü susunca ben sürekli ağlıyorum, kuruyorum tutamıyorum kendimi.. şu "kısa kesin" lafınız benim şifrem galiba ama yapamıyoruz
biz bu zamana kadar tartışmalardan sonra hep konuşmayı denedik.. hep paylaşmayı içimize atmamayı. çünkü susunca ben sürekli ağlıyorum, kuruyorum tutamıyorum kendimi.. şu "kısa kesin" lafınız benim şifrem galiba ama yapamıyoruz
merak etme yapabileceğiniz günler de gelecek.
şuan olur olmaz şeylere kafayı takma durumundasınız ve bu geçici bir süreç
çünkü birbirinizi yeterli seviyede tanımıyorsunuz daha
birbirinizi ciddi anlamda tanıdıktan sonra her şey normale dönecek inan bana
farkındaysan sorununuz
ne bir kaynana
ne bir görümce
ne bir şiddet
ne bir aldatma
sevgiden kaynaklı
her şeye alınma sendromu ve tanıma aşaması da eklenınce olaylar bu hale gelıyor.
2 veya 3 yıllık bir evliliğin olsaydı eğer
o zaman endişeye kapılabilirdin.
hep diyoruz zaten elle tutulur sorunumuz yok.. ama 1 gün hadi en fazla 2.. 3. gün başlıyor tartışma.. umarım zamanla doğru orantılı azalır tartışmalarımız.. eşimi çok seviyorum ve bu durumları yaşamak istemiyorum artık.. çok teşekkürler.
her evlilikte olan şeyleri yaşıyorsun. alışma aşaması .. ben 2 yıllık evliyim.. ilk yıl çok fazla tartışmalrımz olurdu.. bu sene de oluyordu ama gittikçe azalıyor.. bir evlilik 5 yılda anca oturuyrmuş... ...eşinle ile ilgili belirli ve seni aşırı derecede rencide edici hakaretlerini ve seni dövdüğüne dair sebeplerin olmadığı sürece diğerleri evliliğe alışma süreci... tabi günlerce küs kalmıyorsan . vede kalmayın tabiki soğursunuz .. biz en kötü tartıştığımz gün bile barışmadan uyuyamazdık... herşey düzelir.. her zaman duanı et .
nazar olabilir ben çok inanırım nazara... brlikte çok göz önndeysenz nazar değiyo olabilir, evliliğinle ilgili herkesle konuşma ..
evinizde bi dua falan okutabilirsin.. annene falanda söle nazar duası okusun size .. sende oku bol bol..
onun dsında evlilğe adapte olmak olabilir mi bilmiyorum bnde 1.5 yıllk evliym hiç sorun yaşamadım yani alışamama vs gbi bi sorunumz olmadı aynı eve grince değişir dyenlerde vardı ama öyle bişeyde olmadıbelki 7 yıldır birbrimizi tanıdığm için olabilir
umarım biran önce atlatrsınz bu dnemleri
Ya cinsel hayatınızı az sa budaa sana sinir yapar
Bu bilimsel birşey kadın libidon Yüksektir bu sinir stres ateş yapıyordur
Anladım canım. Ondanda olabilir diyim kapatalımyok cinsel hayatımız biraz problemli zaten o konuya girmiyorum hiç..
6 aylık evliyim.. evlendiğim günden beri evimde genel bir huzursuzluk sorunum var.. çok tartışıyoruz, çok kavga ediyoruz.. konu ne diye sorsalar; hep basit şeyler büyüyo kocaman sorun haline geliyo. hep ufacık konular.. hele ben pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum kendimi.. her an patlayabilecek gibiyim.. eşim normalde çok sakin bir insandır, ama evlendiğimizden beri gerginlik büyüdükçe artık onun için "sakin" diyemiyorum.. her konunun sonu ağlayarak bitiyo.. saatlerce ağladığımı biliyorum... saçma biliyorum ama belki başına gelen vardır.. büyü falan olabilir mi :/
6 aylık evliyim.. evlendiğim günden beri evimde genel bir huzursuzluk sorunum var.. çok tartışıyoruz, çok kavga ediyoruz.. konu ne diye sorsalar; hep basit şeyler büyüyo kocaman sorun haline geliyo. hep ufacık konular.. hele ben pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum kendimi.. her an patlayabilecek gibiyim.. eşim normalde çok sakin bir insandır, ama evlendiğimizden beri gerginlik büyüdükçe artık onun için "sakin" diyemiyorum.. her konunun sonu ağlayarak bitiyo.. saatlerce ağladığımı biliyorum... saçma biliyorum ama belki başına gelen vardır.. büyü falan olabilir mi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?