kızlar güleceksiniz biliyorum ama çözüm arıyorum anlayın beni..

öyle olur allahın izniyle... birbirinize zıt gitmemeye çalışın.. daha doğrusu sen tek okuyorsun şuanda zıt gitme diyim.. he bunları ben sana söylüyorum ama bende öle davranımıyordum acıkçası ben konuyu çözmeden durmazdım.. tez canlymdır. kanım delidir.. çok sinirli bir yapıya sahibim.. ama zaman geçtikçe daha çok sabır gösterebiliyorum...allah sabır versin daha çok..
bende nazardan şüpheleniyorum. göz önündeyseniz nazar değer .. mesela bizim en çok şiddetli kavgalarımz herzaman benm yada onunla bereber bir yerlere gittiğinde oluyordu... eve döndüğümz zamanlarda . hiç sebepsz bi bakmışız bağırıp çağrışıyoruz .. o sebepten artık her dışarı çıktığımda çıkmadan evimede okurum kendi üzerimizede okuruz kocamla... biri bize geldiğinde de öyle... sende öle yap canım .. nazar ve büyüden korunmak çoook kolay aslında kendini allaha ve ayetlerine teslim etmek seni zırh gibi koruduğuna inanmaktır... bol bol dua et.. unutma şeytanın en çok sevidği karı kocayı ayırmaktır...SABIRLI OL.. YA SABIR ÇEK.. ELİNDEN GELDĞİ KADAR ALTTAN AL VE KENDİNİ YIPRATMA ÇÜNKÜ BARIŞTIĞINZDA OLAN BOŞU BOŞUNA SENİN BÜNYENE SAĞLIĞINA OLUYOR CANIM...ALLAH KİMSENİN EVLİLİĞİNİ BOZMASIN...

Alışma aşaması canım....
Üzülmene gerek yok fazla...
Evliliğiniz rayına oturma çabaları içinde...En çok kavga ilk bir yıl içinde olur,sonra zaten alışırsınız birbirinizin huyuna suyuna..
Hatta bir de bu günleri ve basit kavgaları hatırlar gülersiniz..

bende yeni evliyim ve 5 senenin sonunda evlendik,buna rağmen ben bile yeni yeni huylarını görüyorum eşimin,eşimde benim huylarımı...evlilik bir kaç senede oturuyormuş,zamanla alışacağız artık yeter ki kalp kırılmasın :)

Kendinde demişsin zaten belki güleceksiniz diye sende gül geç bu gibi durumlara bunlar gelip geçici durumlar 6 ay çok kısa bir süre sona erecektir emin ol.
Ayrıca büyü felan böyle saçma sapan şeylere meyil verme sakın.

Herkesin dediği gibi çok yenisiniz bu gerginlikler bu yüzden fakat yeni olmak kavga etmeyi asla gerektirmez.
Gerginlik olabilir,ufak tatlı atışmalar olabilir, kavga olmamalı.
Sonu ağlamaya varan kavgalarınız böyle devam ederse iki tarafta buna alışır, eşiniz sizi takmamaya başlar.

İlk zamanlar evet meşakatlidir. Bu yüzden dikkatli olunmalı.
Temel taşlarınızı attığınız dönemde büyük kırılmalar temeli malesef ki bozuyor.

Yapcağınız şey; bir kelime söylemeden önce susup, yerinizden kalkıp sizi rahatlatan birşeye yönelmek.
Bu işiniz bittiği zaman hala konuşmak istiyorsanız o zaman yaparsınız bunu.

En azından pencereyi aöıp derin derin nefes alın yapacak birşey bulamıyorsanız.

Unutmayın, yıpratırsanız ve kopma noktası yaşarsanız bir daha geri dönüşü çok zor oluyor.

Merak ettim şimdi niye konu kapansin ki burda yasak olacak ne var ki ???

bir aile danışmanından yardım alabilirsiniz.büyü konusuna gelince..büyünün varlığına inanıyorum cunku felak nas sureleri peygamberimize yapılan büyünün ardından indirilmiştir. başımıza gelen her kötülükte acaba büyü mü var diye düşünmek ne kadar doğru bilmiyorum ama açıkçası uzun surelı kotu donemlerimde ya da art arda gelen kötü olaylar olunca benım de aklıma gelmıyor degıl..bu yüzden sabah akşam bildiğiniz tüm duaları okuyabilirsiniz.bol bol salavat getirin. Kuran inananlar için kalplere şifadır :) evi silerken de sağa sola iyicene bir bakın herhangi degısık bır cisim var mı diye ama Allah'ın izni ile dua okuyarak da kurtulabılırsınız.. Allah yardımcınız olsun..

Büyünün varlığına inanıyorum.Tüm kutsal kitaplarda bahsediliyor sonuçta.Ama bu devirde yapılan şeyler büyü değil.Bu yüzden her olumsuzluğu büyüye vs. şeylere bağlamayın.
Ben yeni evli olduğunuz için stresli olduğunuzu düşünüyorum.Büyüyle alakası yoktur bunun.Zaten bu devirde büyü yapmayı bilen insan yok.Nazar diye bir şey halen var,düşünce gücü de öyle.Ama evinizde büyü olduğuna kendinizi inandırmayın.Eğer o şekilde inanmaya devam ederseniz istemsiz olarak kavgalarınız devam eder.

benimki sadece bir şüphe. ne bileyim çok duyuyoruz işte, yok şu büyüsü bu büyüsü bilmem ne.. o yüzden şüphe ettim de tavsiyelerinizi uygulayacağım..teşekkürler hepinize...

Çakıltaşı;

Her evlilikte tartışma olur, önemli olan olayları konuşup,
konuyu kişiselleştirmemek...

Kişiselleştiği anda sesler yükselir , kalpler kırılır, tartışma kavgaya dönüşür...

Olay ne ise onun üzerine konuşursanız sesinizin de yükselmediğini farkedeceksiniz :)

Bunu ilke edinin kendinize...

Bir de evliliğin ilk yılları böyle olur kısmına katılmıyorum ben.
Bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider.
Sebep de yukarıda söylediklerim....

Son düzenleme:

Bence olabılır neden olmasın sana tavısyem
Bır dus al once bısmıllahı rahmanı rahım de sonra banyoda bı tasa yarım sırke koy banyo suyula kafandan asya dok
Daha sonra abdet al ve bıldıgın duaları 3 kez tekrarla

Haftada bır temızlık yapıosun ya deterjanlı suya accık sırke dok buyu nazar hepsı bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…