- 21 Haziran 2014
- 97
- 18
- 13
- Konu Sahibi yazyagmurumm
-
bende sinemaki yapıyorum canım her hafta pazartesi yapacaktım ancak salı yapıyorum bu akşamda yapacağım bu akşam 3. sünü utgulayacağım
Canım ben o koku olayını lavantayla hallettim :) hoş geldin aramızaa. Kısa zamanda rapunzel gibi oluruz inşallah.Ya ben bemiksin kokusundan nefret ediyorum bu aralar uclarindan aldrriccam sonra da uzatmaya basliyorum ben de varim:)) aksam da fotoğraf eklerin :)
Canım şampuana koy tamam da bence bi de saçında bekletme ne olur ne olmaz zararı olabilir belki. :) inşallah bi an önce uzar hoşgeldiin aramıza.Ben de uzatmak istiorum ben gecen hafta hc bakim yagi aldim yeni saclarimi kestirdim ve yeni boyadim sampuanima d.k.h koycam ve haftada bi seferde bemiks dkh ve zeytinyağı karistirip bekletsemmi diorum
Sağol canım ya inan artik bıktım hep uzatcam diorum hep kendimi sacimi kestirirken buluorum gecen sene cok guzel uzamisti ama boyadan dolayi koptu o zamandan beri cesarette edemiorum ya tekrar koparsa diye yoksa o zaman sutyen hizama gelmisti simdi boynumda kut sayilir ..inşallah hemencecik uzarCanım şampuana koy tamam da bence bi de saçında bekletme ne olur ne olmaz zararı olabilir belki. :) inşallah bi an önce uzar hoşgeldiin aramıza.
Aynen bendeSağol canım ya inan artik bıktım hep uzatcam diorum hep kendimi sacimi kestirirken buluorum gecen sene cok guzel uzamisti ama boyadan dolayi koptu o zamandan beri cesarette edemiorum ya tekrar koparsa diye yoksa o zaman sutyen hizama gelmisti simdi boynumda kut sayilir ..inşallah hemencecik uzar
Bence bayağı bir uzama var.Benim saçım da senin ilk resmindeki gibiydi, şimdi de son hali gibi ve kendiliğinden 8-9 ayda bu kadar uzadı.http://hizliresim.com/PEva8d
Kızlar ilki sinemakiye başlamadan öncesi. Telefonda buldum paylaşıyım dedim.
Sizce uzama normal mi yoksa sinemakinin etkisi var mı?
Hoşgeldin canım aramıza. Teşekkür ederim inşallah sende de uzama olur.Bence bayağı bir uzama var.Benim saçım da senin ilk resmindeki gibiydi, şimdi de son hali gibi ve kendiliğinden 8-9 ayda bu kadar uzadı.
Ben de sinameki, badem yağı ve çam terabentin aldım ancak bemiks alamadım. Pazartesi alıp başlayacağım çalışmalara.
Ben de katılayım size bakalım uzama olacak mı?
Canım bunlar işe yarıyor mu?Bende bu hafta yaptiklarimi anlatiym hc sac yagini 2 kere surdum bide mecitefendi nin e vitaminli yagini aldim ondan bi sefer surdum ve loreal in arganli serumunu gordum dus sonrasi yikanmio daha guclu saclar diodu onu aldim ve kullandm
Ben bunlari bi hafta yaptim canım sindiden bn bisey solemem sacma olur ama diplerim geldi yani biraz hc yagini kullanan cogu kisi olumlu yorum yapmis ona guvendim mecitefendi yi burda duydum ama bi kere yaptim arganli serumda güzel fakat kepek yapti ben de. . Sitede turplu su kuru var kista gelmisken onami baslasam diye düşünüyorumCanım bunlar işe yarıyor mu?
Bende sinemaki kürü yaptim, argan yağı sürdüm bi de şampuan değiştirdim tamamen katkısız olduğu için bebe şampuanı alıp içine yılan yağı, b vitamini, argan yağı kattım. Saçlarım çok dolgun, parlak oldu çok hoş.
inşallah işe yarar. dene bari.Hc hair bende kullandım ve bende kepek yaptı işin acıkcası. Yılan yağını kullanmadım ben hiç birde onu deniyeyim ozaman.
benimde aklımda var aslında o ama saçlarımı fazla mı yorarım ki diye düşünüyorumBen bunlari bi hafta yaptim canım sindiden bn bisey solemem sacma olur ama diplerim geldi yani biraz hc yagini kullanan cogu kisi olumlu yorum yapmis ona guvendim mecitefendi yi burda duydum ama bi kere yaptim arganli serumda güzel fakat kepek yapti ben de. . Sitede turplu su kuru var kista gelmisken onami baslasam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?