Merhaba kızlar benim ağustosta kendi kuzenimin (öz abla kardeş gibiyiz) düğünü ve Eylül'de eşimin kuzeninin düğünü var. Ve ben Cat pat biseyler düşündüm ama genelde ilk düşündüklerim son karar verdiklerim oluyor. Gelelim fikirlerine;
Eşimin kuzeninin kınası için düşündüğüm ;
Burada hepsi parlak diye yanilmayin bluz dore etek böyle sert naylon kumaş gibi ama deri gibi olan modellerden değil krinkıl tarzı hafif simli ayakkabı hem uyumu ile hem parlaklığı ile odak noktası saçları natürel dalga düşünüyorum belime kadar uzun :)
Eşimin kuzeninin düğününde ve kendi kuzenimin kinasinda düşündüğüm ;
Bunlar ve ya siyahtan ayırt edilemeyecek kopkoyu bi lacivert strech pantolon ya da siyah renkte. Altın deri detaylı portföy çanta kullanıcam çünkü yüzük takicam bu geometrik yuzuklerden ve altın rengi kırmızıda on numara gözüküyor :) saçlar yoğun dalgalı böyle kalın bukleler olur ya hacimli o sekil.
Ve kuzenimin düğünü :)
İşte kızlar siyah cenaze gibi kırmızı zaten giyicem soft renkle geçti ömrüm derken bu renkle beynimden vurulmusa döndüm. Abiyem balık ve sade olacaktı evet ama renk işi zorluyordu. Ayakkabı olarak rahat elbiseyi kaldırabilecek bi ayakkabı seçtim elbiseden dolayı görünmüyor çünkü :) buna nedense içimden çok gelerek bej rengi rugan önü kapak kısmı parlak altına çalan bir çanta seçtim. Mor ve bej ne güzelmiş meğerse yanyana. :) Deneyin bence siz de. Bu elbiseye dağınık ama bir o kadar doğal ense topuz dusunmekteyim. Aslında bu kadar heyecanimin nedeni eşimle ilk defa topluluk ve düğünlere katılacak olmamız bi tuhaf heyecan var içimde ne bileyim. Şimdiden sağolun eleştiri ve fikirlere açığım..
(Tenim beyaz saçlarım siyah bunu göz önünde bulundurarak seçtim çoğunu)