Kızlar haftada kaç dizi ve hangilerini izliyoruz hadi bakalım

Poyraz Karayel ilişki durumu karışık izlediğim diziler.evdekiler bazen kertenkele yi izliyor bende onlarla takılıyorum arada işte hiç bişey bulamazsak film açıp izliyoruz

Poyraz Karayel ilişki durumu karışık izlediğim diziler.evdekiler bazen kertenkele yi izliyor bende onlarla takılıyorum arada işte hiç bişey bulamazsak film açıp izliyoruz

Ben de Poyraz Karayel i beğendim yakalarsam ve eşim izletirse izliyorum.

Başroldeki çift çok tatlı geliyor bana..

Tv ile aram iyi degildir.Ama bu aralar tesadufen gordum.konusu farklu geldigi icin atv de persembe gunleri Yeter diye bi dizi bi de aksiyon ve polisiye ve realite karisimi bi dizi criminal minds

Kösem Sultanı izliyor musun bu akşam var yeni bölümü.
hayır canım.İnanmazsın belki ama ben muhteşem yüzyılı da izlemedim.Bide beren saatin şehitlerimiz varken pkk yandaşlarını desteklemesi falan çok soğuttu beni.İzleyeceğim varsa da izlemezdim

hayır canım.İnanmazsın belki ama ben muhteşem yüzyılı da izlemedim.Bide beren saatin şehitlerimiz varken pkk yandaşlarını desteklemesi falan çok soğuttu beni.İzleyeceğim varsa da izlemezdim

Kadın sadece barış istedi geçen ki akademisyenler gibi ama siyasete girmeyelim tabi burada.

Aynen canım .sadece soğuma nedenini belirttim çok özür.konu tabiki başka tarafa çekilsin istemem herkes düşüncesinde özgürdür.sevenleri de diziyi sevenlere de tabiki lafım yok.şu forum da bile herkesin izlediği aynı değil baksana herkes farklı şeyleri seviyor

Bu siralar Baba Candir trt1 , kirgin cicekler ara sira, goc zamani star tv de yeni basladi. Tutacak gibi ama Cansu Tosun yerine baska bir oyuncu tercih etselerdi daha iyiydi. :KK51:

Bu siralar Baba Candir trt1 , kirgin cicekler ara sira, goc zamani star tv de yeni basladi. Tutacak gibi ama Cansu Tosun yerine baska bir oyuncu tercih etselerdi daha iyiydi. :KK51:

Evet ilk bölümü izledim annem sayesinde bende Cansu Tosun güzelde bir bayan ama itici geldi bana.

Bir Bodrum Masalı güzel gibi ilerleyen bölümlerde sıkmazsa devam edicem kızlar

62. Bölümün son partını izlediğimden beri iyi bir Poyraz Karayel fanı oldum :') Birde Bodrum Masalına baktım ama biraz aynı ilerliyor gibi geldi bana bilemedim. Birde 2 Broke Girls izliyorum.

Back
X