Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Poyraz Karayel ilişki durumu karışık izlediğim diziler.evdekiler bazen kertenkele yi izliyor bende onlarla takılıyorum arada işte hiç bişey bulamazsak film açıp izliyoruz
aynen çok tatlılıar illaki bizi bi gülemsetiyor diyalogları falan çok eğlenceliBaşroldeki çift çok tatlı geliyor bana..
aynen çok tatlılıar illaki bizi bi gülemsetiyor diyalogları falan çok eğlenceli
hayır canım.İnanmazsın belki ama ben muhteşem yüzyılı da izlemedim.Bide beren saatin şehitlerimiz varken pkk yandaşlarını desteklemesi falan çok soğuttu beni.İzleyeceğim varsa da izlemezdimKösem Sultanı izliyor musun bu akşam var yeni bölümü.
hayır canım.İnanmazsın belki ama ben muhteşem yüzyılı da izlemedim.Bide beren saatin şehitlerimiz varken pkk yandaşlarını desteklemesi falan çok soğuttu beni.İzleyeceğim varsa da izlemezdim
Bu siralar Baba Candir trt1 , kirgin cicekler ara sira, goc zamani star tv de yeni basladi. Tutacak gibi ama Cansu Tosun yerine baska bir oyuncu tercih etselerdi daha iyiydi.![]()