Doğuma Hazırlık kızlar haima cinsiyet hesaplama yöntemi deneyen varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bahar0606

emrine şükürler olsun
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
312
1
46
Ankara
merhaba kızlar nette böyle bişey duydum doğum tarihleri ile cinsiyet hesaplanıyormuş kan hesabı yapılıyormuş duyan yada deneyen varmı

merhaba kızlar nette böyle bişey duydum doğum tarihleri ile cinsiyet hesaplanıyormuş kan hesabı yapılıyormuş duyan yada deneyen varmı

baharcım bende gecen dıkkatımı cektı.ben super annelerde bahsetmıştım.burdada yazayım.o sıteye mail attım ben 2 çocugum var cınsıyetlerını ne soyleyeceksınız merak ettım dedım.dogru bılırsenız sızden gün alacagım dedım.bana tekrar gerı dönduler 2 kızınız var dedıler..bıldıler yanı..ben gün aldım onlardan inşallh olumlu sonuç alırım..
alan yada deneyen varsa bende merak ettım bak şimdi..

baharcım bende gecen dıkkatımı cektı.ben super annelerde bahsetmıştım.burdada yazayım.o sıteye mail attım ben 2 çocugum var cınsıyetlerını ne soyleyeceksınız merak ettım dedım.dogru bılırsenız sızden gün alacagım dedım.bana tekrar gerı dönduler 2 kızınız var dedıler..bıldıler yanı..ben gün aldım onlardan inşallh olumlu sonuç alırım..
alan yada deneyen varsa bende merak ettım bak şimdi..

bende mail atmak istiyorum neresi bana bilgi verirseniz sevinirim

lınk vermek yasak bılıyorsunuz ama konunun başlıgını google yazın zaten çıkıyor.orda mail adreslerını verıyolar ..cevap alırsan burdada paylaşırsan sevınırız..:)

canım ben yazdım onlara ancak bana 3 oğlunuz var diye geri döndüler oysa benim 1 oğlum 2 kızım var......bilginize.......

canım ben yazdım onlara ancak bana 3 oğlunuz var diye geri döndüler oysa benim 1 oğlum 2 kızım var......bilginize.......

kızlar kafam iyice karıştı. üste helen bildi diyor reyhan bilmedi diyor ve dahası benim baktıran iki arkadaşım var onlar da bildi dedi. bire üç doğru olduğunu söylüyor. acaba bende baktırsammı ne dersiniz?

bana gelen mail i paylaşabilirim isterseniz........

gelen mail Sultan Gürbüz den

Merhaba Reyhan Hanım, sizim üç tane oğlunuz var. Hesaplama yaptırmak istiyorsanız 50 tl ücretimizi yatırmanız gerekiyor. PTT veya EFT yolu ile ödeme yapabilirsiniz.Bizden danışmanlık almak istiyorsanız hesap bilgilerini size gönderelim.

Merhaba Reyhan Hanım, sizim üç tane oğlunuz var. Hesaplama yaptırmak istiyorsanız 50 tl ücretimizi yatırmanız gerekiyor. PTT veya EFT yolu ile ödeme yapabilirsiniz.Bizden danışmanlık almak istiyorsanız hesap bilgilerini size gönderelim.

sana inanmadığımdan değil reyhan. zaten yüzde yüz tahmin vaatetmiyorlarki. ayrıca tahmin yanlış olursa parayı da geri iade edeceklerini söylüyorlar. hem 50 tl neki nerelere harcamıyoruz. bakalım benim için ne söyleyecekler :)

:5:
kızlar kafam iyice karıştı. üste helen bildi diyor reyhan bilmedi diyor ve dahası benim baktıran iki arkadaşım var onlar da bildi dedi. bire üç doğru olduğunu söylüyor. acaba bende baktırsammı ne dersiniz?

evet ya benımkını bıldıler.tesadufmuydü aceba:(

oyy evet yanlış reyhancım.hiç bışey zaten %100 degılya.pekı sen gerı dondunmu yanlış bıldınız dıye..ve ne cavap verdıler merak ettım..:5:

:5:

evet ya benımkını bıldıler.tesadufmuydü aceba:(

oyy evet yanlış reyhancım.hiç bışey zaten %100 degılya.pekı sen gerı dondunmu yanlış bıldınız dıye..ve ne cavap verdıler merak ettım..:5:
hayır canım geri dönüş yapmadım .....hem parayı iade edeceklerini söylemişler ama nasıl????? evet 50 tl yi 10 dakikada harcıyoruz belki fakat binlerce hamiş var değil mi?bana hiç inandırıcı gelmedi......

hayır canım geri dönüş yapmadım .....hem parayı iade edeceklerini söylemişler ama nasıl????? evet 50 tl yi 10 dakikada harcıyoruz belki fakat binlerce hamiş var değil mi?bana hiç inandırıcı gelmedi......

keşke gerı donseydın ne dıyecekler çok merak etmıştım.mail atsana ne dıyecekler:26:

canım bu dıger arkadaşların kım.burdalarmı yanı onlarda yazsa buraya .demek onlarıda bıldıler oylemı..senın kaç çocuk var...sende baktırsana canım dogrulugunu goruruduk.

canım bu dıger arkadaşların kım.burdalarmı yanı onlarda yazsa buraya .demek onlarıda bıldıler oylemı..senın kaç çocuk var...sende baktırsana canım dogrulugunu goruruduk.

helenx arkadaşlarımdan biri burda biri değil. diğer arkadaşımda söylerim o da yazar. zaten banada o tafsiye etti. onunda 3 kızı var onları bilmiş. şimdi erkek peşinde :) bana gelince de benimde bir tosunum var ona birde kız kardeş istiyorum. benim oğlanı bildi ama söyletene kadar canım çıktı. hesaba göre benim kız için baya beklemem gerekiyor :( ama biz bekleyebilirmiyiz bilemiyorum :)) ayrıca sizi gerçekten anlamıyorum. amma paragözsünüz :)) ben işimi sağlama almayı severim. pinti kocamdan para almak kolay olmuyor :)) neyse sözün özü eğer hesaplamaları tutmazsa doğum belgesi ile parayı geri iade ediyorlarmış. etmezlerse burunlarından getiririm :))

helen senin oğlanın tarihi yakın mı bende bunu merak ettim şimdi :)

helenx arkadaşlarımdan biri burda biri değil. diğer arkadaşımda söylerim o da yazar. zaten banada o tafsiye etti. onunda 3 kızı var onları bilmiş. şimdi erkek peşinde :) bana gelince de benimde bir tosunum var ona birde kız kardeş istiyorum. benim oğlanı bildi ama söyletene kadar canım çıktı. hesaba göre benim kız için baya beklemem gerekiyor :( ama biz bekleyebilirmiyiz bilemiyorum :)) ayrıca sizi gerçekten anlamıyorum. amma paragözsünüz :)) ben işimi sağlama almayı severim. pinti kocamdan para almak kolay olmuyor :)) neyse sözün özü eğer hesaplamaları tutmazsa doğum belgesi ile parayı geri iade ediyorlarmış. etmezlerse burunlarından getiririm :))

helen senin oğlanın tarihi yakın mı bende bunu merak ettim şimdi :)

anlamadım. nasıl paragözüm.?
benım amacım dogruluk oranı ne kadarki aceba dıye takıp edıyorum.

hamilemisniz kızlar yoksa gebe kalmadan önce mi bakılıyo teste

helen yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ben öylesine takılmıştım. bebek olayı biraz farklı öyle olmasa şu an sizinle konusuyor olmazdım :) espri yapmıştım yani.

gulce ben hamile değilim. olmaya adayım :)) o nedenle zaten bu hesap kitap işine girdim. ilki hesapsız oldu bu sefer nokta atışı yapalım dedik :)) hamile olanlara da bakıyorlar okuduğum kadarıyla. sen hamilemisin ki gulce?

Selam kizlar bende hesaplama yaptirdim direk onceki cocuklari sormadan tarih istedim benden diger cocuklarin cinsiyetlerini ve dogum tarihlerinide sordu verdim yalniz ilk kizim hep erkek cikiyormus 2 farkli hesaplama yaptim ikisindede erkek dedi onun icin para odemene gerek yok sana yardimci olamicam dedi yuzde bir cikiyor boyle bisey dedi hatta sen ilksin hesaplama yaptiklarim arasinda dedi
Nasip kismet iste diger cocuklariniz tutuyorsa deneyin derim bisey kaybetmezsiniz bayanla bayagi bi konustum bu yolla istedigi cinseyette cocuk sahibi olan cok akrabalarimdan falan dedi

İnsallah Allahim herkesin gonlune gore verir mubarek geceler hurmetine

kızlar ben yolunbaşındayımın arkadaşıyım. helen merak etmiş. ona ve size bilgi vermek için yazıyorum. haima cinsiyet hesaplama ile bende hesap yaptırdım. benimde bahar gibi 3 kızım var. ve bende merakımdan önce 3 çocuğumu sordum. bana 3 kıznız var deyince ağzım açık kaldı. bende böyle olunca hesap yaptırdım. iyikide yaptırmışım Allahtan. çünkü malumunuz erkek istediğim için tam dönemindeymişim. ve kısa bir süremiz varmış. o nedenle çalışmalar yoğunlaştı. demedi demeyin eğer niyetiniz varsa fazla beklemeyin çünkü ben erkek trenini nerdeyse kaçıracakmışımdı :))

Back
X