Doğuma Hazırlık kızlar haima cinsiyet hesaplama yöntemi deneyen varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yaa bunlara niye para veriyorsunuz? zaten iki ihtimal var yani % 50-50 tutturma şansı yüksek nasıl olsa tutmayanlara paralarını gönderseler bile en az yarısının parası cebe
nasıl olsa 13.-14. haftalarda belli oluyor sabredin

fiyaskoo yaptırmayın.. onu sunu bunu denedim, olmadı.. Allah tan başkası bilemez...çin takvimi, rus takvimi, yuzuk testi, haima, cartı curtu olmadı...Allah hayırlı evlat ersin.

KIZLAR bende mail atmıştım...oğlum için ve suankı hamılelıım için..
bana ıkısıde kız dedi..ama ılk bebgım erkek..ikinciyede erkege benzıo dedı dr dıe tekrar maik attım..banada ıkı hesaplama var ılk bebegın cınsıyetıne gore ıkı guruba gore hesaplayım tekrar dedı...tekrar maıl attı sonra ıkıncı bebek her ıkı guruptada kız cıkıo yuzde 99 kız dedı...
sonuc kesınlesınce maıl atarmısınız ıstatıstıklere katkıda olursunuz dıe yazmıs sultan hanım henuz gıtmedım bakalım ne olacak ..bence erkek cunku dr um yanılmaz kolay kolay...

Canım buraya yukarıdada yazdığım gibi erkek bebek için son 3 ayım.Bana döngülerin düzenli diye bişey söylemedi. sadece önümüzdeki 3 ayı kaçırırsam erkek bebek için 4 yıl beklemem gerektiğini söyledi. benim erkek döngülerim çok kısaymış.şimdiye kadar hep onları kaçırdığım için bebişlerim kız olmuş. bakalım ya son kez niyetim var zaten. allah inşallah bu sefer gönlüme göre verir.

:emir_bebek:canım 3 ay oldu heralde sonuç ne oldu merak ettim eğer tuttuysa bende düşünüyorum.:49:

eveeeet kızlar aylar sonra tekrar yazıyorum. ve hemen belirteyim benim iş tuttu. yani benimde bir oğlum olacak :)) bu hesaplama yöntemi kızlarımı bilerek şaşırtmıştı ama hamile kalıp birde erkek çocuk olacağını öğrenince dünyalar benim oldu. kader mi yoksa şans mı bilmiyorum ama çok şükür benimde oğlum olacak. biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum fakat Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım için dişimi sıkıyorum. eylül ayında hamile kaldım. az daha onların verdiği tarihi de geçiyordum. dualarla hamile kaldım ve şimdi sonucu bekliyorum. umarım merak eden arkadaşların merakı az da olsa gidermişimdir. son olarak sizden de bir ricam var. lütfen benim için dua edin. hayırlısıyla oğluşuma kavuşayım. Allah'a emanet olun.

kızlar ben anlamadım bu nasıl bişey anlatabilirmisiniz nerden bakıcaz bende kız istiyorum

orkide inşallah allah sanada kız nasip eder. ben merakla bekliyorum. yöntemi bizde tam bilmiyoruz. ama bir hesaplamayla oluyor. eşinin ve senin doğum tarihini veriyorsun. eğer varsa çocuklarının da. sonra onlar bir hesplama yapıp sana söylüyor. ilk başta garip gelebilir ama çok değişik bir sistem. tafsiye ederim. google haima cinsiyet hesaplama yazarsan çıkar bir yer. galiba buraya reklam olmasın diye yazılmıyormuş kızlar öyle söylüyor. bakalım sende ne olacak. Allah yardımcın olsun...

eveeeet kızlar aylar sonra tekrar yazıyorum. ve hemen belirteyim benim iş tuttu. yani benimde bir oğlum olacak :)) bu hesaplama yöntemi kızlarımı bilerek şaşırtmıştı ama hamile kalıp birde erkek çocuk olacağını öğrenince dünyalar benim oldu. kader mi yoksa şans mı bilmiyorum ama çok şükür benimde oğlum olacak. biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum fakat Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım için dişimi sıkıyorum. eylül ayında hamile kaldım. az daha onların verdiği tarihi de geçiyordum. dualarla hamile kaldım ve şimdi sonucu bekliyorum. umarım merak eden arkadaşların merakı az da olsa gidermişimdir. son olarak sizden de bir ricam var. lütfen benim için dua edin. hayırlısıyla oğluşuma kavuşayım. Allah'a emanet olun.

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş bebişini kaç kızın vardı ki senin

para tuzağından başka hiçbir şey değil.

erkek için ovulasyon saatine yakın ilişki, yani salgıların en berrak ve en sünen şekilde olduğu an.

kızlar ben yolunbaşındayımın arkadaşıyım. helen merak etmiş. ona ve size bilgi vermek için yazıyorum. haima cinsiyet hesaplama ile bende hesap yaptırdım. benimde bahar gibi 3 kızım var. ve bende merakımdan önce 3 çocuğumu sordum. bana 3 kıznız var deyince ağzım açık kaldı. bende böyle olunca hesap yaptırdım. iyikide yaptırmışım Allahtan. çünkü malumunuz erkek istediğim için tam dönemindeymişim. ve kısa bir süremiz varmış. o nedenle çalışmalar yoğunlaştı. demedi demeyin eğer niyetiniz varsa fazla beklemeyin çünkü ben erkek trenini nerdeyse kaçıracakmışımdı :))
ya nasıl ordan bilgi alıyoz nasıl ögreniyoz ben erkk istiyorum çok allah tan okudum msjları yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl üyemi olmak gereki, yor özelden yazarmısınıa açıkca

Bizim bir avukat arkadasımız anlattı bu kan hesaplamasını eşimde tüm sülaleye uyguladı 75 kişiden sadece 1 tanesinde yanıldı ama garip ki tuttu... Erkekin 4 yılda bir kadının ise 3 yılda bir kanı yeniliyor buna göre hamile akdlıgın dönem kadının kan degisimine yakınsa kız erkekin kan degişimine yakınsa erkek oluyor... Eşim mühendis o yüzden biraz da böyle seylere inanan bir tip degildir ama denklem gibi alıp eline kagıdı kalemi hesaplıyor isteyen olursa nasıl hesaplandıgını anlatırım ama bana biraz itici geliyor cinsiyet belirleme o yüzden kimsenin işine karısmamak için burada yazmıyorum formülü ayrıcana formülde o kadar zor degil cok basit tek önemli olan sey anne ve babanın dogum tarihlerinin belli olması...
nasıl yapcaZ Kİ ANLATIRMISIN LÜTFEN

Back
X