Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım buraya yukarıdada yazdığım gibi erkek bebek için son 3 ayım.Bana döngülerin düzenli diye bişey söylemedi. sadece önümüzdeki 3 ayı kaçırırsam erkek bebek için 4 yıl beklemem gerektiğini söyledi. benim erkek döngülerim çok kısaymış.şimdiye kadar hep onları kaçırdığım için bebişlerim kız olmuş. bakalım ya son kez niyetim var zaten. allah inşallah bu sefer gönlüme göre verir.
kızlar ben anlamadım bu nasıl bişey anlatabilirmisiniz nerden bakıcaz bende kız istiyorum
eveeeet kızlar aylar sonra tekrar yazıyorum. ve hemen belirteyim benim iş tuttu. yani benimde bir oğlum olacak :)) bu hesaplama yöntemi kızlarımı bilerek şaşırtmıştı ama hamile kalıp birde erkek çocuk olacağını öğrenince dünyalar benim oldu. kader mi yoksa şans mı bilmiyorum ama çok şükür benimde oğlum olacak. biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum fakat Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım için dişimi sıkıyorum. eylül ayında hamile kaldım. az daha onların verdiği tarihi de geçiyordum. dualarla hamile kaldım ve şimdi sonucu bekliyorum. umarım merak eden arkadaşların merakı az da olsa gidermişimdir. son olarak sizden de bir ricam var. lütfen benim için dua edin. hayırlısıyla oğluşuma kavuşayım. Allah'a emanet olun.
ya nasıl ordan bilgi alıyoz nasıl ögreniyoz ben erkk istiyorum çok allah tan okudum msjları yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl üyemi olmak gereki, yor özelden yazarmısınıa açıkcakızlar ben yolunbaşındayımın arkadaşıyım. helen merak etmiş. ona ve size bilgi vermek için yazıyorum. haima cinsiyet hesaplama ile bende hesap yaptırdım. benimde bahar gibi 3 kızım var. ve bende merakımdan önce 3 çocuğumu sordum. bana 3 kıznız var deyince ağzım açık kaldı. bende böyle olunca hesap yaptırdım. iyikide yaptırmışım Allahtan. çünkü malumunuz erkek istediğim için tam dönemindeymişim. ve kısa bir süremiz varmış. o nedenle çalışmalar yoğunlaştı. demedi demeyin eğer niyetiniz varsa fazla beklemeyin çünkü ben erkek trenini nerdeyse kaçıracakmışımdı :))
nasıl yapcaZ Kİ ANLATIRMISIN LÜTFENBizim bir avukat arkadasımız anlattı bu kan hesaplamasını eşimde tüm sülaleye uyguladı 75 kişiden sadece 1 tanesinde yanıldı ama garip ki tuttu... Erkekin 4 yılda bir kadının ise 3 yılda bir kanı yeniliyor buna göre hamile akdlıgın dönem kadının kan degisimine yakınsa kız erkekin kan degişimine yakınsa erkek oluyor... Eşim mühendis o yüzden biraz da böyle seylere inanan bir tip degildir ama denklem gibi alıp eline kagıdı kalemi hesaplıyor isteyen olursa nasıl hesaplandıgını anlatırım ama bana biraz itici geliyor cinsiyet belirleme o yüzden kimsenin işine karısmamak için burada yazmıyorum formülü ayrıcana formülde o kadar zor degil cok basit tek önemli olan sey anne ve babanın dogum tarihlerinin belli olması...
Bende merak ettim .nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz.nasıl yapcaZ Kİ ANLATIRMISIN LÜTFEN
Bazı takvimler varmış tutturup yapitorlarmisBende merak ettim .nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz.