Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

İki inatçı keçi hikayesi geldi aklıma yazdıklarını okuyunca.. Ben senden çok erkek arkadaşına kızdım hemde çok. Neler yaşadığınızı bilemem öncesinde sorunlarınız varmıydı. Kurduğu cümleler hiç hoş olmamış aslında uzakda değilde yanınızda olsaymış belki daha olumlu olurdu olay bukadar büyümezdi. Sen almak idtediğin elbise için fikrini almak istemişsin bunda büyütelecek ne vardı 'sen hangisini beğeniyorsan alabilirsin canım rahat ol' demek çokmu zordu. Bence hakkında hayırlısı olmuş üzme kendini bugün böylesine basit bir durumda bitti diyen evlendikden sonra neler yapar düşünemiyorum..

canım ayrıldınız mı şimdi yazılanların hepsini de okumadım ama henüz ayrılmamıştınız diye bırakmıştım ben sizi evet biz daha cesuruz gözümüz daha kara emin ol üzülme ama zamanla hersey unutuluyor o an için unutamayacakmışız gibi geliyor ama neleri unutmadık ki her şeyde vardır bir hayır..

erkekler işşte cok dengesizler be cnm bizim önemli gördüğümz seyleri onlar önemsemyo amam seviyo tbiki seni oda çok gergn oldugndan bnce bu cevabı verdi birinz alttn alsa olay düzelicek dye dşnyrm

Canım böyle bir sebep için seni yarı yolda bırakan adam sana koca olmazdı zaten . Biraz üzüleceksin
kolay değil bencede ama sabret bence. Kolay mı canım bu işler bu kadar nişanlılık-evlilik döneminde çok daha zor şeylerle karşılaşacaksınız o zaman ne yapacak bu adam komik ya bu erkeklere akıl erdirmek zor. Daha şimdiden ailene karşı seni mahcup eden bir insan varsın olmasın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım seni.

Basından beri okudum konunu..
En basından beri de seni haklı buldum..
Suan için haklının haksızın önemi olmasa da..
cok üzüldüm adına..
seni bu duruma düşürmesi, yasadıkların..
bende cok güçlü oldugunu..
ve bunu en kısa zamanda atlatacagını düşünüyorum..

yanlız mesajlarında bişey hissettim..
bekarken yasadıgım, sevgilimden ayrıldıgımda..
ne kadar dik durmaya calıssamda, aramasam da..
hep bir umudum vardı dönmesine dair..
ben hiç aramadım, oda hiç dönmedi..
bu umut sayesinde ilk zamanlar daha kolay geçiyor sanki..
sonra anlıyor insan herseyin değiştiğini..
umarım sende de varsa böyle bişe zamanla gececek..
ne olur üzülme.

Son düzenleme:
canım ya ben de nasıl yazma istegi duydum en başından okudum
bende çok sevdim ve 2ay gibi 1 sürede (görücü usuluydu) ve senin gibi 1 2 hafta ya istemeye geliceklerdi bizim ailelerde uzaktan da olsa tanışıyodu ve babam istemiyordu sorun çıkartıyordu 1gün telefonda baban zaten istemiyor ayrıca sen çalışmak istiyosun ıvır zıvır 1sürü laf söyledi ben de ozaman bitirelim dedim çok ağladım çok dualar ettim ama hiç barışalım diye değil hayırlısı neyse o olsun Allahım diye
aileme söylediğim de babam sorun bensem ben kabul ediyorum bile dedi ama ben de sadece 1özür bekliyodum neymiş beyimiz özür dileyemezmiş bütün akrabalarıma gittiler
barışmam için bense kendi gelecek diyodum araba alıp kapıma bile geldi göstermeye ben onu parası için istememiştim ki özürdü beklediğim
aradan 1yıla yakın zaman geçti hep barıştırma çalışmaları ve sonra bi anda başka birisiyle evlendi ogün ağlamaktan öldüm annem şaşırdı madem bukadar sevmiştin niye barışmadın diye ben sadece 1özür beklemiştim ama hep te hayırlısı demiştim
ve beyimizin asıl nedenini arkadaşımın abisiyle arkadaş onlardan ögrendim ben kesinlikle içen 1adam istemiyordum o ve akrabalarıda içmediğini söylüyordu tabi kahve alışkanlığıda istemiyordum belki kahve 1derece ama içen 1adam Allah korusun megerse beyimizin 1zevki varmış ayda yılda arkadaşlarıyla içmiyecekmiyymiş bende senin gibi ezdiremem kendimi verilen söz ve anlatılan kişilik doğrudur baştan söylerim ve değişmem gerekçesi buymuşşşşşş
uzun oldu ama sana söylemek istediğim okadar üzüntü evlenirken bile bana söylenen sözler sonuçmu
Allaha şükür dualarım duyuldu Allahtan hem içmeyen hem beni çok seven çünkü bende zorumdur beni güldüren maddiyatmı tabiki baş sorunumuz ama mutluyuz ve idare ediyoruz evimizi aldık ödüyoruz omu malum sitede arkadaşlarıyla içki aleminde resimleri onu kimse anlamamış diye getirilen sözleri
ama ben çok mutluyum ve evlilik okadar zorki başta onu sonrada rabbim herkezi mutlu etsin evinde :asigim:

walla kızlar kimse kızmasın boşuna o çocuk bence seni sewmiooo yoksa neolursa olsun asla böyle bi tepki wermez boşwer tatlım oluruna bırak ama haklısın ailen açısında zor bidurum ama ogün gelmezse zaten boşwer gitsin ben de nişanlıım ve çok kaprisliimdir takarım herşei incelerim ama nişanlım dan allah razı olsun hiç bööle bi tepkiyle karşılaşmadım erkeğin stersi şunu bunu boş laf bunlar ya seni elinin üstünde tutmalı kırmamalı incitmemeli yosa nerde kalır onun kocalıı erkeklii:umursamaz:

haklısn ..bu duruma glmek zorunda değildi hatta gidip brlikte bakabilirdiniz bu tatlı telaşın üstesinden birlikte gelebilirdiniz...olan olmus şimdi ne istedgnize odaklanın elbet biri ilk adımı atıcak...inş çözüme kovusturursnuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…