Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

ÇoooK haklısın bence canım .Keşke hiç msj atmasaydın hatta yorumlarada çok şaşırdım kadın bu kadar çaresiz mi ya sensin diyip gececek adama. Sen gibi aile kızını bulmuş da nazını mı çekemiyormuş elbette çekecek ona sormiyacaksında kime soracaksın yani.Çogu msjda msnde hep alttan bile aldın yani :umursamaz: Gerçek yüzünü belli ettin iyi oldu sen gibi yoz bi adamla yapamazdım bile diyebilirsin bence ALLAH karşına çok daha iyilerini çıkarır inşş kaydirigubbakcemile5

Sormana birsey demiyorum ama erkek olarak böyle tepki vermesi gayet dogal. belki sana umursamiyormus gibi geldi ama erkekler böyle seyleri zaten umursamazlar istersen kirmizi al ister siyah ister beyaz onlar icin elbise elbisedir. Kendin sec sen giyeceksin anlamina getirmis cocuk sadece, bunu bu kadar büyütmenin alemi yoktu ki güzelim! Tamam hayatim dersin olur biter ben bunda alinacak bir durum göremiyorum kusura bakma. Erkek sonucta alayi düsüncesiz!

canım sende al çık işte bunların hepsi böle benim eşimde öle ben bişey denerim mesela bu mu daha iyi duruyor şu mu diye sen bilirsin tamam ben biliyorum da neolur hangisinin daha iyi durdugunu sölesen ölürmüsün belliki kararsız kalmışım neyse bence sen ara onu özürdile cok gergindim falan de bi daha da kendi işlerinde her zaman için onu karıştırmamalısın erkekler pek sevmez böle şeyleri

çok iyi olmus nerımancım
bu adamdan sana koca olmazdı aslında kımsye de olmaz ve acıkcası su an onun baska bırıyle gorustugunu dusunuyorum ..nedense boyle keskın bıtırıslerde hep baska bır sahıs ortaya cıkar kısa bı süre sonra ..hiiç üzülmee kendı kaybetti cok da güzel bi kızsın görmustum resmını elini sallasan ellisi ..inşallah karsına degerını bılen bırı çıkar ..benım de eşim amir sorumlulukları cok fazla ama ne nısan donemımde ne de evlılık sırasında boyle bı davranısını gormedım hatta hep benı sakınleştırdı ben etrafa bagırırken o elimden tuttu sakin ol diye..boylelerıni kandilerinden beterleri paklar boşverrr..yolun bahtın açık olsun

sevgili neriman ben haklı haksız durumuna değinmicem bu bana düşmez ama benim fikrim böyle en ufak bişey yüzünden bidaha bni arama diyosa bi adam bırak kaybettiğiyle kalsın sen aslında ona sormakla çok güzel birşey yapmışsın kaç bayan yaparki böle senin sorman olgun bi da vranış ters cvp vermesi yerine aslında gurur duymalı ve fikrini sölemeliydi bana göre.umarım aranız en kısa zamnda düzelir çünkü severken acı çkmek çok zor bişey bende sevdiğim insanı kaybettim şimdi istemediğim bi insanla evleniyorum hakkında hayırlısı olsun inş

erkektir düşüncesizdir hepsi böledir diynlere ben katılmıyorum çünkü gerçekten ince kibar erkeklerde var çok az sayıda olsada var

Keisnlikle senin verdiğin tepkiyi verirdim. Senin gerilmenin sebebi, evliliğe hazır olmaman değil ilk sayfalarda bunu söyleyen evlilik uzmanı! gibi. Sen bu olaya okadar değer vermişsin okadar önemsemişsin ki o nedenle böyle stres yapıp gerilmişsin. Erkek arkadaşın kesinlikle çok kaba davranmış. 'Ne biliyim ben' diye tavır alacağına senin bu duyarlılığın özenin karşısında mutlu olmalıydı. Hiç kendini suçlu hissetme çok haklısın..

ya nekadar üstüne gıtmıssınız kızcagızın...kız heyecanını sevıncını paylasmak ıster tabıkı sevdıgıyle ona sormak ıster,onunla paylasmak ıster.bence erkek arkadası cok kaba davranmıs,e kızda alınmıs yani,cok normal bı durum bu.hangımız alınmıyoruzkı boyle seylere.bence hata erkek arkadasında,sana kızmıs olsa dahi ıkı gun oldu,bu duruma gelıcek ne var ortada,daha yolun basında bırakıp gıden adam ılerde napar allah bılır,tatlı stresler bunlar,once bunu anlamak lazım...

Evet, haksızsın. Görmeden ne bilsin adam hangisini alacağını. Kaç yaşındasın sen? Belki evlilik için biraz daha olgunlaşmayı beklemelisin.

ilk okudugumda abartmissiniz dedim
ama devamini okuyunca sevgilini haksiz buldum
ayrilmak icin sebep aramis sanki
böyle kücük bi sey yüzünden bitirmis iliskinizi üzüldüm
merak ettim cnm suan ne durumdasin:teselli:

herkese yorumu için teşekkür ederim..kusura bakmayın ihmal ettim burayı..sınavım iyi geçti şükür..daha iyi geçebilridi ama malum moralim çokta iyi değildi..ayrıca olayı tamamen atlata bilmek için tatile çıktım..ptesi geldim..bazı arkadaşlar beni tecrübesiz ve olgun bulmadıklarını söylemişler..herşey bi yana son derece olgun bi bayanım...hatamı kabul etmemde bi olgunluk göstergesi..ama olayın gidişatı benim insiyatifimden çıktı..bıraktı ve gitti..sakin kafayla düşündüğümde hayırlısı böyleymiş diyorum bazı arkadaşların da dediği gibi,bu sebeple bırakan adamın beni aileme mahçup eden adamın,sınavımda olumsuz etki eden adamın bana koca olcağını düşünmüyorum..kusura bakmasında artık ne hali varsa görsün..tatile çıkıcağımı öğrenmiş ortak arkadaşımızdan..ona iyi bak sana emanet demiş benim için,tatile çıkıyorum diyede sinirlenmiş..eminim çok pişman ama zerre umrumda değil..tek derdim kpss nin açıklanması..sonrasında koşturmacam başlıycak..ve kendimi hayatın akışına bırakıcam..herkese çok teşekkür ederim..

İnşallah bundan sonra daha iyi olursun nerimancım.
Herşeyin ilacı zaman...
olumunekankayizsmile
Gördün mü bak nasıl toparlandın? boshayallersmile

neriman bence sonuna kadar haklisin,
sen elbise rengini sordum ki heycanlisin o an atisma olabilir herkes hyatinda kücük seylerden atisiyor tartisiyor..ama bu sebepten seni ailene karsi mahcup etmesi tamamen affedilmez birsey ki bir bakima cok cok iyi olmus bu kadr basit birseyden dolayi aksamina iyi olacakken böyle yapan bir adamdan gelecege dair birsey beklenmezdi bence Allahin sevgili kuluymussun..insallah seni hakeden biriyle olursun

kendini toparlamana çok sevindim neriman.inşallah sınavından iyi sonuçlar alırsın yeni bi yol çizersin kendine.eminim oda yaptığından çok pişman ama bu bişeyideğiştirmaz.senin tatile gitmene kıskançlık yönünden tepki göstermesi bile beni mutlu etti açıkcası artık kendisi düşünsün hiç yoktan ayrılığın acısını:)

Konunu ilk actıgın zamanda aynı şeyi söylemiştimm Sen çok mantıklı ne yapması gerektigini bilen birisin.. Kararlarının Arkasında durup düz yürüyen birisin.. O kişi bence Senin Tam tersindi..
İnsallahh Sınavın istedin gbii gecer ve istediğin hayatı yaşarsın..
Hakkında herşeyin hayırlısı.. Eminimm Sana LaiK biri olur hayatında...

iyi temennileri okuyunca gözlerim doldu..Rabbim iyi dileklerinizin iki katını sizlere versin..inanın yanımda olmanız beni çok mutlu etti..bazı arkadaşlar daha beni tanımadan destek ve moral vermek adına özelden msj atmışlar saolsunlar..kadın dayanışması işte :))
daha 1 ay öncesine kadar çeyiz derdindeydim :) hayat ne garip...
hep derim,devir öyle bi hale geldiki,kadınlar daha cesur erkekler ise daha korkaklaştı..
gözü kara biri karşıma çıkarmı bilmem ama çıkmasada sorun değil :))
ayrıca blacrose çok naziksizn cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…