Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

Nerimancım, sen aşk acısına yenilmem inş diyorsun.
Aynı zamanda şuan ne hissettiğini en iyi sen bilirsin.
Şimdi arasa koşa koşa giderdin belki.
Peki bu arkadaşı ne tutuyor.
Sen aşk acısına dayanamam diyorsun,
peki bu arkadaş nasıl dayanıyor.
Aşık değilde ondan.
Aşık olan insan bu yüzden sevdiğini yarı yolda bırakmaz.
Böyle eften püften sebeplede, eli kolu bağlı oturmaz.
Keşke o sana dönse bile, sen kabul etmesen.
Hiç birşeyi haketmiyor bence.
Oyuncak değil bu işler, canın istedi mi bitti, canın istedi mi başla.
Senin için zor bir durum elbette.
Ama bu kişiyi seninle olmaması için bağlayan hiçkimse yok.
Keyfinden yanında değil.

konuya ilk yorumum da seni hatalı bulmuştum..
fakat şimdi isin rengi değişti..
bu kadar da uzatılacak,ayrilincak bir olay yok ortada..
özür dileyerek sen büyüklük yaptın ve bu iliski için adım attın,fakat o bunu görmedi belkide görmek istemedi..bu noktaya gelmiş bir iliski bu kadar küçük bir sebepten ötürü bitmemeliydi..
demek kısmet değilmiş..başka bir şey diyemiyorum..
senin duruşunu kaç gündür takip ediyorum ve taktir ediyorum..
kendini koyuvermemen,mantıkla yaklasabilmen..bunu herkes yapamaz..
sen yapabiliyorsun..bu da senin ne kadar oturmuş ve güçlü bir karakter olduğunu gösterir..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
sanırım bu konu da hepimiz kendimize göre dersler çıkarırız..
bu duruşunu hiç kaybetme..hep böyle güçlü ol..

teşekkür ederim cnm..
umarım dediğin gibi böyle güçlü durmaya devam edebilirimm

Bence ediyorsunuz, tavırlarınızı cidden takdir ediyorum buyrunnnnnnnnn

Empati kurmaya çalıştıkça şöyle düşünüyorum, sonuçta adamın yaptıkları ortada, kaç gün geçti, davranışlarının neye sebebiyet verdiğinin farkına varması, onun da bir adım atması gerekirdi. Bence bunu çoktan yapmış olması gerekirdi, ama yapmadı, bi de üste çıkmaya çalıştı.

Bana kalırsa aradan zaman geçtikçe onun size geriş dönüş yapmasının bir anlamı kalmıyor, yani yavaş yavaş iş işten geçiyor. Tabi bu benim düşüncem. Ben olsam bi süre sonra karşı taraf bir şekilde adım atmaya kalkışırsa nasıl tavır almam gerektiğini düşünürdüm. O an insan heyecanlanıp mantıklı olanı ayırdedemeyebilir, duygusallık ağır basabilir.

Kafanızdan geçenleri bilemem, ama ben olsam mevcut duruşumu korurken kafamda bunların hesabını yapardım. Yanlış anlamayın, bu geri dönmesini ümit etmek değil, ne istediğinden emin olmaktır. Yarın ne söyleyerek karşınıza çıkacağı belli olmaz, işte asıl o zaman güçlü olmanız, bocalamamanız gerekir diye düşünüyorum.

hayatinda basarilar.. boylesi bir mevzu icin ayrilik yasaniyorsa bilki dogru insan degildi.. sen dogru olani yaptin..

nası başarıyorum?
benimde gücümü kaybettiğim oldu,burda da yazdım,ağlayıp deşajr olmak iyide gelmişti..
tek konsantrem sınavım şuan..haftaya ctesi günü büyük bi sınava giricem,oturup soru çözüyorum,
arada da buraya bakıyorum,yazılanlardan güç alıyorum,onu düşünmüyorum diyemem düşünüyorum elbette..ama bunaldığımı hissettiğimde hemen arkadaşlarımdan birini arıyorum,ya dışarda görüşüyoruz yada telefonda moral veriyolar..
ailemle zaman geçirmemeye çalışıyorum,çünkü göz göze geldiklerinde soru sorar gibi bakmaları içimi parçalıyor,odamda kendi halimde test kitaplarımla zaman öldürüyorum..
yarın bi hafta olacak..ve haftaya pazar bi arkadaşımla kısa bi tatile gitmeyi planladık..
sınavdan sonra onla olacaktım ve ailesiyle tanışacaktım,o tarihlerde evde olursam üzüntüm ikiye katlanır diye korkuyorum o sebeple istanbul dışında olmam lazım..şimdilik böyle ayakta dik duruyorum..

nerimancım arkadaşın polismii benim eşimde polis...
işlerinin ne kadar sıkıntıılı olduğunu az çok bilirsin streslidir işleriii ... ikinizde de hata var renk konusunda belki bir fikri yoktu belkide o anda işi vardı sende üstüne gidince ipler koptuu ...
erkek arkadaşınında afedilir yanı yok tabiki tam ailler tanışacak derken yüzüstü bırakılırmıı yada bıraktın adam gibi konuşsunda öyle bitirsin ne demek msj bittii demek yada kendini sıkışmış görünce kaçmayı tercih etti
bide şu açıdan düşünürsek ayrı şehirlerde olduğun zaman telefonla kendini ifade edemiyosun biraz sert anlaşılabiliyo o yüzden uzak şehirlerde yaşamak anlaşmak çok zordur be güzelimm allahım hayırlısını nasip etsin

kimse mükemmel değildir, herkes hatalar yapar ilişkilerinde.. eğer temelleri sağlam Bi ilişkiyse, Bazı konular hariç affedici olması gerekir.. yoksa yürümez zaten, çünkü dediğim gibi hepimiz insanız ve sonrasında pişman olacağımız şeyler yaparız.. Sen şimdi kendini suçluyor, Bi erkeğe söylenmemesi gereken şeyler söyledim diyosun, iyi de hangimiz söylemedik ki ? o da Bi kadına söylenmemesi gereken şeyler söyledi sana sonuçta.. ama sen affedici davrandın ve adım attın.. tamam küsülür edilir de Bitti ne demek yaa.. ve hala umarım yumuşar diyeBiliyorsun.. Bu saatten sonra yumuşasa hatta yollarına kırmızı halılar serse ne çıkar ? Bir daha nasıl güveneceksin sen onun sevgisine.. ? e ufak Bi hatan da gene Bitti mi diyecek ? acaBa kırıcı Bişey der de onu kırar mıyım diye sürekli kendini kasarak mı yaşayacaksın ? Bence Bu ayriliği iyi yönünden değerlendir.. Böyle Bi adamla evlilik yürür mü bi ömür geçer mi ? hayatına bi ömür Boyu sokacağin adam Biraz olgun olmalı, affedici olmali, yapici olmali, Büyük olmalı Büyük.. Bu adamın yaptiği erkekliğe asla yakışmıyor ! resmen kız GiBi naz yapiyor.. tamam yapsın kırılsın küssün ama Bu yaptiği resmen çoook kırıcı..! Geri dönse Bile sende eski yerini Bulamayacak Bence.. Ben hayatım boyunca sevemedim kinci insanları.. hele de aşk meşk işlerimde.. Ben sevgilime ayiBin en Büyüğünü yaptım, tokat attım o da dedi Bi erkeğe en son yapacağin şeydi dedi, Bitti dedi.. affedemem dedi.. ama siniri Bi gün sürdü.. aşkı üstün geldi, affedici oldu , yapici oldu.. ama affetmeseydi inan Ben soğurdum.. çünkü aşk Böyle hataları örteBilmelidir.. ve insan azıcık yaa azıcık olgun davranmalıdır.. sınavım var diyosun .. Bu stresli zamanında nerde o ? tutturmuş bi kırıldım kırıldım.. ne yani anasına Bacısına mı sövdün, aldattın mı ne yanii,, neyi affedemiyomuş paşazade ? kusura Bakma cnm, Barişirsan Bile işin çok zor görünüyor.. hiç hoşlanmadım tavırlarından Bu çocuğun.. çook üzer seni çooook.. daha olgunlaşmamış.. umarım diyorum, umarım Ben yanılırım

birdaha birdaha birdaha iyi düşün derim....ciddi bir ilişkide bir tartışmadan dolayı ayrılığı alan hele de aileler tanışma arefesinde seni yarı yolda bırakan bi erkeği bir kre hatta 100bin kere düşün derim sonra benim gibi evlenince değil 100bin 1milyon kere düşünsen de kafana vursan da geçmiş ola dersin yine kendine!senin de hataların var o tartışmada adam işte çalışırken ille söyle şu mu bu mu olsun demen manasız üsteleyerek ama bu pat diye de ayrılma nedeni olamaz!dedeim ya evlenince de bu adam yaparsa yine ??yokkk canım yokkk....seni defalarca üzen bi adam ise karşındaki evlenince değişir diye bekleme bu sefer işin içine aile işin içine akrabalar da giriyor yani 2 kişi değilsiniz artık ve bu adamı evlenince değişir diye bekliyorsan bekleme!ben beklemiştim evlenince değişir diye.....büyük hata yapmışım!!!!!!sakın şuan ki durum önemli?DÜŞÜN BU ADAM SENİ ERKEN Mİ YIPRATIYOR?ÇOK MU ÜZÜYOR?EKSİLERİNİ ARTILARINI DÜŞÜN EKSİLERİ DAHA MI AĞIR BASIYOR???o zaman hayatını mahvetme derim sana...zamanla seni seven bulursun sevgi dediğin de zamanla yarası kapanır ince bi sızıyla belki hatırlanır..ama hayatın herşeyden daha değerli çünkü sen iyi olursan çocukların da iyi olur..o nedenle seni mutlu ve sağlıklı kılan bi adama evet de....

katılıyorum arkadaşa konu aşık olmaktan ziyade sevgisi var mı bu önemli aşk zamanla geçer yerini sağlam bir sevgiye bırakırsa ne ala ne güzel!!!zannederim bu adam ya işlerinin yoğunluğundan(!) böylesi önemli bi meselede seni ciddiye alıp da arayamıyo ya da sevgisi yeterli değil de arayamıyor...ya da aklınca ders vereyim burnu sürtülsün diyor...ama her harukarda dikkatli düşün derim dünyada bir o erkek yok kiii ...ama sen bir tanesin!!

Ben anlıyorum seni.Hadi diyelimki sacmabir konu..Sürekli alttan aldığın bi ilişkide senin hiçmi saçmalama hakkın yok hep alttan ala ala ülkemdeki kadın profılıde degıstı bunun ıcın ne sıkıyosun adamın canını canım derler adam adam loto oynarken sana numara sorsa sen bana sorma banane ya desen nolurdubı sayı atsaydın derler Komikkkkdelikafadulden

Bence hiç sormasaydın keşke. Ekek milletinin en qıcık olduğu sorular bumu yoksa bumu diye çırdırıyorlar. Ne anlar onlar pembemi yoksa lacivertmi. Büyütmeseydiiz keşke madem sms atmış kızım ne bileyim ben diye sende tmm kendim bakıb karar veriyim diye düşünüb seçseydin. Ama bu yüzden ayrılmazsınız diye düşünürüm. Her şeyin hayırlısı ne diyim

aslnda çok küçük bişi her iki tarafın gergnlği sonucu büyümüş.bir de msj yüzünden ayrılmk saçma geldi bana, küseblrdnz kafanıza göre alıp çıkablrdnz sonra yüzyüze tartşrdnz yine.insnlar msjlarda gerçktn çok kırıcı olablio sinrlendiğinde fln keşke bu kadar ciddiye almasaymşsnz

hepsini okudum konunun..zaten öteki konularındanda aşinaydım ama...arkadaşım sen en iyisi kendine yaşadığın şehirden biriyle çıkmayı dene..öteki konularındada aynı şekilde telefonda ayrıldığından bahsetmişsin...tek sorun uzakta olmamız diye zaten kendin söylemişsin.biraz daha tecrüben olmalıydı bence yanii...bundan sonra iyi düşün..bol şans..sengözlerimebaksanab

Nerimancığım konunun öyle bir olayla başlayıp bu duruma gelmesi çok enteresen CADIARZU
ne söylesem boş çünkü tutumunu çok olgun gördüm zaten, takdir ediyorum vereliniortak
tek söyleyebileceğim; yarınki sınavında başarılar dilerim canım olumunekankayizsmile

bu işler çok zor diyorsun sence onun içinde zor değil mi stresi yaşayan tek kişi sen değilsin. belki o daha büyük meselelerin stresini yaşarken senin bi elbise rengi için gerginlik çıkarman onu da çileden çıkardı. tek taraflı düşünmeyin herkesin böyle anları oluyor istemeden çok sevdiğimiz insanları kırıyoruz.

Nerimancıgım sınavın nasıl geçti canım ? Umarım iyidir ve de bi gelişme yok dimi ? Hakkında hayırlısı olsun canm...

sormana bir şey demiyorumda cevap vemeyince üstelemeycektin canım erkekler dayanamaz böyle şeylere...Elbiseyi beğenmişsin zaten rengide pembeyle, lacivert sana hangi renk daha çok yakışıyorsa onu alacaktın.. ufacık sebep yüzünden üzüldüm böyle olmasına inşllh düzelir her şey.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…