Kızlar Hamamı....

ama senin derdinin ilacı bizdeymiş cnım..
nasıl diyeceksin şimdi..
bakma sen bizim geyiklerimize..yaralı insanların topiğidir burası..
yaşadıkların biraz benden biraz ondan,biraz bundan..
emin ol hayatın bazen bir döneminde belki de bu döneminde yaşadık,yaşıyoruz bunları..en azından ben kendi adıma yaşıyorumm..
televizyon,ışıklar açık kaç gece uyumuşluğum var..nedeni ne..bir ses olsun..güven duysun kalbim.yalnızlık zor canım.
sonra bi şey gelir bir ses..bırak evini kalbini doldurur..işte o dersin.benim için tek kişi o ve hayatımın en doğru kararı::OĞLUM...
senin için kim..hayat sana gösterecek..
bazen aynı şeyleri hisseden insanların varlığı bile kalbine huzur doldurur..
zaten hayattan bir süre sonra radığımız tek şey o olmuyor mu..BıR TATLI HUZURR

korktuğun şey sevdiğini kaybetmek değil sevilmeyi kaybetmek..benciliz çünkü.doğamız bu..sevilmek istiyoruz.o yüzden seviyorum diyoruz..platonik aşk ömür boyu sürüyor.neden sevilmediğimiz için tatmin olmuyoruz ve büyütüyoruz onu..

çok düşünen insanlar mutlu olamaz derler ya.doğru canım..
keşke bu kadar farkında olmasak hayatın.daha basit yaşasak,daha basit şeylerden mutlu olsak..keşke..

Haklısın, çok haklı

aslında herkes için bir doğru yok..hatta herkes için bile bir kaç doğru olabiliyor..
gençken aradığım sadece heyecandı..buldum da..ama heyecan bile sürekli olunca monotonlaşıyor ne garip..
sonra güven aradım..onu da buldum..ama bir süre zonra güvendiğim şeylerin ilüzyon olduğunu anladım..güvendiğim şeyler kafamda yarattıklarımdı..
şimdi demin de söylediğim gibi huzur arıyorum..buldum mu ..belki.ama bulsam burda bunları yazıyor olmazdım.ee yıllar içinde biraz gözüm açılmış demek ki..
ama hala aynı kalbi taşıyorum ve hala bıkmadan yine son derece kalpten bağlanyorum..
ve gerçek doğrular değişiyor,inandıklarımız değişiyor ama kalbimiz aynı..biz aynı kişiyiz..böyle oldukça da hayattan beklentilerimiz değişse de hayalkırıklıklarımız aynı olacak..
bırakalım hayatla savaşmayı o halde..zaman kendi planlarıyla gelsin bize...hoşgelsin..

ay felsefeye bağladım kızlar kusuruma bakmayın..dilek biliyorsun tam gecesine denk geldi asinaz...

Maaşallah, güzel yazmışsın.
Atışalım bir gün, ben de yazarım az çok : )))
Neyse kızlar, ben kaçıyorum, haydi size hayırlı geceler...

aman atışmayalım canım..öle içimden geldi yazdım.güzel olsun diye değil.hissettiğim için.ama tabi yine de sanal ortam.herşey yazılmıyor burda..
buluşma yapacağız ya kızlarla ..o zaman konuşur,dertleşiriz...
ben de yatacağım birazdan..öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…