Kızlar Hamamı....

asi anksiyeteni tetkleyen şeyler mi var canım..derslere mi sıkılıyorsun yoksa özel durumlar mı..
ben de baş dönmesi yaşadım ve tahlillerim temiz..ama ya boyundan ya da ben de de anksiyete durumları var..belki de panik atak..
ama bi kaç gündür daha rahatımm

Tabii tetikleyen "düşünce"ler var.
Hepsinin farkındayım.
Zaten engel olamamak can sıkıyor.

canım çok da zorlamak istemiyorum ama kapalı kutusun..
anlatmamak istemeni anlarım.ama yardımcı olmak da isterim..yani elimden gelirse..şu durumda elimden gelen tek şey de yazmak ve sıkıntılarına bu yolla ortak olmak olur..
eğer dilek,müge,jean,meltem,amonra olmasaydı benim de bir çok dönemim bu kadar kolay geçmezdi...
bazen hiç tanımadığımız insanlara en özel şeylerimizi anlatabiliyoruz..di mi dileğimmm

dilek benim ben zemuszemus
evet çok özel şeylerimizi paylaşabilioruz rahatlamak acısından valla abla sen olmasan ben kafayı yerdim inan
olumunekankayizsmile

canımmm benim..artık kardeşim bile diyebilirim senin için..ben de aynen..bir çok kez en yakınım dediklerimle paylaşmadıklarımı hemen sana anlatmışlığım var..olumunekankayizsmile

benimdeee..ağlarım ama ben..
ay asinaz biz sevgi pıtırcığı olduk birden pardon..anlatmak istersen burdayız canımmolumunekankayizsmile

Kapalı kutu olduğumdan değil.
Bu hapşırığa benziyor aslında : )
Bir anda gelip gidebiliyor bazen uzun sürebiliyor.
Karşında "iyi yaşa, çok yaşa" diyen insanlar varsa, işte ne mutlu sana!
Sen de diyorsun ki, "Sana iyi yaşa" demek istiyorum.
Canım benim, sağol : )
...
Şöyle söyliyim, okuluma dönücem, haftaya..Ve evde yalnız kalıcam..Ev arkadaşım yok..Evdeki sessizlik beni boğuyor.Mesela bazen televizyon sesi olmadan duramıyorum, bazen de televizyon sesine tahammül edemiyorum.
Şu an sevdiğim bir insan var, şiddetlice derecede onu kaybetme korkusu yaşıyorum..
Aşk acısı çekiyorum aslında : )
Mesela, daha önce kalbimden yara aldığım biriyle karşılaştıysam, işte o an geliveriyor korku..
Bunun gibi şeyler işte : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…