Kızlar Hamamı....

canın saolsun abla. ama kızıyorum böyle tiplere ya ne demek yani ahlak edep o kadar ucucz değerler değil ki yüzyüze olsam söyleyeceğim çok ağar kelimeler olur o bayana altından kalkamaz ama burda herşey bi yere kadar.

hala dışarlarda geziyo bu saatte :dilcikar:
unuttu hemen bizi dışarı çıkınca ablam.. :mymeka:

hiç valla mesajda attım cevap vermedü hanfendü... alsanaalsanasmile

valla çok güzel ders çalıştım bugün ablam olumunekankayizsmile
bi gaza geldim bi dersi bitirdim.. :lepi:
annemi doktora götürdüm,o doktorda önemli bişi olmadığını söyledi rahatladım yerimseniben
benimkide 2 kere aradı bugün konuştuk,gün içinde mesajlaştık bolca...güzel bi gündü yani,sorunsuz... :lepi:

ohhh..çok sevindim.en çok da annene ve ders çalışmana..
bende de sorunsuz bi gündü.çok dinçtim.ama şimdi yemek masamı toplamamak için k.k dan çıkmıyorum..oğluş da bilg.istiyor.beş dk. diyip diyip oynatıyorum garibimi..heh he kötü anne ben

hadi ver bari oğluşuna kaydirigubbakcemile3
dilek hanım teşrif ederlerse toplaşırız geceye aklinialirimsmile

dedikodumu yapmayın:umursamaz:
mügüş ne zaman mesaj attında cevap vermedim lenalsanaalsanasmile
en son ben attım sen cevap vermedin:hulya:

Şimdi aktivite Konuya Cevap Yazıyor Farmville Paylaşım Alanı

Görüyomusun ablam bizden önemli çiftlik miftlik... :umursamaz:

bişey demiyorum ablacım ben artık ona..takılsın kafasına göre
nasılsa yakında bebiş gelecek çok arar bizi(oh olsun)

trip yapmayın lan mügüş hanım kızım tlf elimde sabahtan beri valla yok en son ben attım neyse seni tutmayayım arkadasına hediye yap die ne yazdınki valla attım iletilmedimi yoksam ama valla ben attım hatta içimdende dedim sevgülüsüyle arasını düzeltti artıkım pabucum dama atıldı die bilmiyorumkismile

paradoksum napam öldüm len yorgunluktan kendime ciciler aldım:kedi:

bişey demiyorum ablacım ben artık ona..takılsın kafasına göre
nasılsa yakında bebiş gelecek çok arar bizi(oh olsun)

lütfen damarıma basmayınız :umursamaz: ezelde yok bugun zaten eee ben gunesi görmustum zaten ezeli istiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…