Saat 19:26 eve dönmedinmi sen daha bakim
yazmıştım... :umursamaz:
neyse sen şu topiğe bi uğra..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/344816-2010-kasim-anne-adaylari-haydi-buyrun.html
sırnaşık şey delikafadulden :roflol:
ne lan bu gelince bir olalım trip yapalımmı dediniz teker teker gelin leeeeeeeeyyyyn:sinifsinif:
zaten canım sıkkın tamam sizde yapın böyle zaten kimsem yok sizden baska:sinifsinif: gidiim bari ben beni kimse sevmiiiimafoldumben
ne lan bu gelince bir olalım trip yapalımmı dediniz teker teker gelin leeeeeeeeyyyyn:sinifsinif:
zaten canım sıkkın tamam sizde yapın böyle zaten kimsem yok sizden baska:sinifsinif: gidiim bari ben beni kimse sevmiiiimafoldumben
valla gelmedi müge mesajın yemin ediom gelmedi eve yeni geldim daaa hemen oturdum pc ye
bak o konuda valla stres yapıom siz böle diiince daha cok yapıom :bbo:
ben ezelden beri hür yaşadım hür yaşarımm..
ayy sıkılıyom dizilerden.
ne aldın yine yaa..hani bi müddet almayacaktın.dilekkk yakında bebişe ciciler alırsın..
ay aman da aman ne olmuş sana..
mı diycezzz sandın..yok öle..yürü gittt(bi tek bu diziyi izliyom ben)
hadi sen git dilek gelsinnnolumunekankayizsmile
tabi öbür arkadaşların yok burda git dimi..isim vermiyim şimdi.. :dilcikar:
stres topum benim..anlat bakalım ne oldu canımmmmmolumunekankayizsmile
mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif:kaydirigubbakcemile
hiç sormayın dilek neyin var die
benim uykum gelmediginde bile arada derin esniodum kuzenimin kayınvalidesi toktor
bugun dediki uykun yok ama esniosun evet dedim nefesim daralıo bazen ondan dedim aldı beni baska bi toktor arkadasına götürdü beynime hava gitmiomus kan dolasımı zorlanıomus demir eksilkigi kansızlık varmı elma kimyon bol tüketmeliymişim kimyon tamamda elma :umursamaz:
öliyimde kurtulun:gitme:
hiç sormayın dilek neyin var die
benim uykum gelmediginde bile arada derin esniodum kuzenimin kayınvalidesi toktor
bugun dediki uykun yok ama esniosun evet dedim nefesim daralıo bazen ondan dedim aldı beni baska bi toktor arkadasına götürdü beynime hava gitmiomus kan dolasımı zorlanıomus demir eksilkigi kansızlık varmı elma kimyon bol tüketmeliymişim kimyon tamamda elma :umursamaz:
öliyimde kurtulun:gitme:
bamya yedigim yk zaten abla kötü bişi olmaz dedi ama beyne oksijen gitmiii diyince bayılcam sandım ahanda ölicim die kötüye bişi olmaz korkma dedi sacımda dökülüüü zaten ama cok deil ben kötüyüm ya kimse karısmıcak artıkım bana bişi sölemicek:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?