Kızlar Hamamı....

aman da aman ablaya da kızarmış..tripte atarmış..kıyamam kuzuma.öle sarı sarı dolanma bebeğim..
özledim seni..nasılsın

evet uzun zaman oldu konusalı bekle gelcem dedin bi gittin gelemedin neyse iyiyim diiiim iyi oliiiim :umursamaz:

yok cnm herkesin derdi var fln bu aralar koptuk en kısa zamanda toplanalım bende hastayım yatıyorum nasıl üsütmüşüm

burdayımda canım dısarda görünüyorum cunku bazen onlıne olup pc basında olmuyorum yazıo arkaadslar yanlıs anlıolar cevap vermiorum fln sanıolar
hastayım valla iyi deilim bogazım berbat bide sey olmusum :kedi:ikisi aynı ana denk gelince delirdik akşamada yemeeee gitcez biraz iyi olayım diyorum kardeşim geldi kız ev işi yapıo bende hasta yatıorum:bbo:sırnaşık şey

ay naber ne zamandır konuşamıyoruz you_know geçmiş olsun :roflol:

ayyy evet özlemişim seni ama garip bir duygu sanki akşam mesajlastık bugunde msnden konustuk gibi bilmiyorumkismile dejavumu yasıorum nedir kaydirigubbakcemile3

hem geçmiş olsun hem gözünaydın en azından kardeşin yanında. aktardan hatmi çiçeği alıp ıhlamur adaçayı tarçın kabuğu zencefil kökü kaynatıp balla içiver çok iyi gelir benim eşimde aynı durumda onunla toparladı boğaz ağrısını biraz.

bitki çayı iç çok iyii gelir.. opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım..
benim yine ders çalışmam gerek..kızın bana artık buraya gelince.. mafoldumben

bitki çayı iç çok iyii gelir.. opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım..
benim yine ders çalışmam gerek..kızın bana artık buraya gelince.. mafoldumben

tembel teneke git ders çalış bakiim. beimde kpss ye çalışmam lazım aldım kitapları ama çalışamıyorum bu akşaö çalışıcam 2 ünite bitircem en azından

muhacirlere benziyosun bizim oralrda çokdur selanik göçmenleri yengeme çok benzettim seni. burnunun nesi varmış çok karakteristik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…