Kızlar Hamamı....

jeanım ne diiiim bilmiorum ki yollar kötü tamamda önlem alır herhalde ulusoy gibi bir firma karar verdin gidecem die şimdi vazgecersen ne bilim cnm korkuosan kara yollarıyla iletişime gec

gitmek istiyorum tabiki ama birazda korkuyorum ,şimdi o da var otobüse bakıyorum çok dolu haftaya ptesiye kadar hep dolu bi en arkalar kalmış tehlikeli olsa iptal etmezler mi

katılll you-know hemen katıl...sen birinci olacaksınnn
amonra naber canım..özledim senii
olumunekankayizsmile

jean bişey olmaz.ben ne kışlarda otobüslerle o yolları gittim.şimdiki gibi de değildi yollar..git işte.bolu dağı biraz karlıdır oralarda da yol zor kapanır hep çalışma var..ana artelleri kapamazlar..korkma..

kaydirigubbakcemile2 biraz daha böyle şeyler yazın giderim valla,tabi evdekileri de ikna etmek gerek önlem alındı falan derim Allah'ım yardım et:1no2:

abiye ne olcak sumak arkadasımız katıldı sarı elbisesiyle ben 3 oy almısım

selam kızlar aranıza bugün katıldım nasılsınız bakalım sohpet bölümünüz burası bi türelü bulamadım ben nermin

cnm daha acılmadı yarısma acıldıgı gun link atarım e gelinlikli halimdende anlamıcanmı jean çiçeğimden fln

miraba yine ben canımm çok sıkılıyor bugün kafamı nere vurcağımı bilemedimm

yeni kıslar hoşgeldiniz..ne oldu nereus..niye vuruyon kafanı kii.

you-know senin gelinliği ve çiçeği sade biz değil 5 kıta öğrendi..kesin birincisin.senden güzel gelin bi tek demet akalın ohaoldumsmile

aman kız paradoks öylebişeyki nefret ediyorum herkesden herşeydenn
arkadaş arkadaş yokki derdimi anlatayım
evlenen herkesde kafa yapısıı değişikliği hatta nişanlananlarda bile
sanki evlenip başı göğe erdi yada madalya taktılar herif kaptılar diye
(arkadaşlarım için kullanıyorum bu sözleri)
evlilikle ilgili konuşamlar evlenmek istemiyorum diyince suratta değişik bir ifade
herkes evvde kalmıoşsın gibi konuşması gelenleri niye değerlendirmiyorsun sözü
kaç yaşındasın lafının tekrarlanması
çok feci canım sıkkıınn bu evlilikle ilgili hiçbişey duymak istemiyorum artık

anlarım tabiki canım zaten kesin birinci sensin ödül felan koysunlar bari :) ama abiyelerde pek çıkaramadım hala inanamıyorum o senmisin ya akannehir kaç yıl önceki foto o ?

bak işte bu baskılar yüzünden dayanamaz,bi koca bulunca atlar hemen kıslar..sonra da mutsuzluk..boşverrr en akıllıcasını yapıyorsun..
hem olmaz dersin bakarsın yarın adamın birine aşık olmuşsun onlardan önce evlenmişsin..yerimseniben

anlarım tabiki canım zaten kesin birinci sensin ödül felan koysunlar bari :) ama abiyelerde pek çıkaramadım hala inanamıyorum o senmisin ya akannehir kaç yıl önceki foto o ?

cinooo bu kız varya yarışma manyağı oldu..aklını bozacak.bari bu yarışmada birinci olsun da jübile yapsın..k.k nın en şık gelinii bizim topiğimizden..oylar sana bebekkkopuyorumnanaktan

benim derdim evlenmek değil istemiyorum kesinlikle
arkadaşlarım evli zaten hepsinin çocuğu var
iş yerindekilerde artık olaya dahil olunca kayışım koptu yeminle
sabahdan beri susuyorum anlatma gereği hissettim zar daha fazla tutamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…