Kızlar Hamamı....

yok ya dernekte yapmışlar pembeydi alt tarafı gelinlik gibiydi benim hoşuma gitmişti damatta aldı çıtırı kız benle yaşıt damatla yaş farkı çok belli oluyo

ne yapayım bakınca yaş fazrkı çok belli oluyor bide bana damat güzel diyorlar olsun o kadr kaptı çıtırı kaydirigubbakcemile3

sen ne yapıyorsun jean nasılsın you_know bana ceee yaptı burdayım konuş demişti ama gitmiş sanırım bu kez

canım kuzenim geldi habersiz ondan çıkmak zorunda kaldım aman daha yasın ne evlenirsin bak ben 25 yasındaım erken evlendim diyorum :kedilan yaptık kuzenimle 23 nisanda adalara gidecz dilek dilemeye kaydirigubbakcemile2

ne güzel gezeceksiniz demek ya şaka olsun diye demiştim evde kalcam diye ama 25 de çok erken değil ben 25 den önce giderim herhalde belli olmaz :asigim:

başvurduk canım ama polisin umrunda değil.
hırsızlığın yapıldığı semti tarif diyo oralarda oluyo bu çalıntı motorlar git bak die. ben bakıcaksam sen napıcaksın polis olan sensin git bak di mi? adamın i de başına oralarda bi iş gelicek off yaa

git oralara mı bak diyor allahım ay bide derlerki düzen cok iyi yürüo neyse acmayayım ağzımı yoksa cok söyleyecegim sey varda

git oralara mı bak diyor allahım ay bide derlerki düzen cok iyi yürüo neyse acmayayım ağzımı yoksa cok söyleyecegim sey varda

aynen öle diyolar. nefret ediyorum artık bu ülkeden. ben vergimi veriyorum kamuda vatandaşa devlete çalışıyorum. devletin maaşlı memuru oturduğu yerden git oralara bak diyo. sana o maaşı otru diye mi veriyolar. madem biliyosun yapılan yerleri git ara bul. kime güveneceğimizi şaşırdım artık. polis bile hakkımı korumadıktan sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…