Kızlar Hamamı....

ya pazartesi akşamı aniden kasıklarıma ağrı girdi ve sürekli lavaboya gidip geliyorum. kesin idrar yolu enfeksiyonu. evde çorap filan giymem günboyu işyerinde kapalı kalıyo diye ama üşüttüm galiba. bakalım yani çok ciddi bişey yok aman olmasında. Allah hepimize sağlık versin gerisi gelir zaten.

ay dikkat et cnm bende çorap giyme alışkanlıgım yok valla kocişte kızıo hep ama napim

canım dikkat et. ben de çorap patik terlik ne var ne yok giyenlerdenim. bi tek yatarken çıkarıyorum ayaklarımdan onları ama yine üşütüyorum yine üşütüyorum

evt kızlar aslında idrar yolu enfeksiyonu öyle hafife alınacak bişey değil. ama bana hamileliğimden miras kaldı. ilaç başlıyorum tedavi oluyorum aradan birkaç ay geçiyo yine şikayetlerim başlıyo. hijyene dikkat ederim ama işte evde çorap giymeyi sevmiyorum havalı havalı geziyorum sonrada iki büklüm oluveriyorum

meltemcim benim kızda daha yeni atlattı gribi. ana kız sicilimiz bozuk bide eşimde bende sağlıkçı olcaz. hastalıklardan kurtulamıyoz valla.

alisim365 geçmiş olsun canım eğer çorap giymeyi sevmiyorsan evde panduf giy onlarda sıcacık tutuyor,inş iyileşirsiniz analı kızlı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…